Ki mennyiből él havonta? Velem lehet a baj?
Figyelt kérdés
Mennnyiből éltek havonta? És, hogy osztjátok be a pénzt? Gondolok itt arra hogy miket vesztek, mennyi megy el kajára. Tudtok e félretenni? Na és hogy gazdálkodjátok ki a karácsonyi ajándékokra. Van egy férjem de egyedül keresek ő nem dolgozik. Havi kb 200-280ezer között keresek. Az alapfizetésem csak 70ezer erre számíthatok minden hónapba a többi jatt 2 és 4 naponta mikor mennyi.2hónapja élünk albérletbe ami 55+ rezsi+8ezer közösköltség. Fizetem még a kocsit ami 47ezer +tankolás, van egy kötelező számlám ami havi 10ezer + telefonszámla.Aztán 2hetente megyünk hozzájuk akkor a tank csak 4ezer+ mindíg viszünk valamit.Majd van még egy kis kutyám is az is havi kb 5ezer ha nem beteg ugye. És van még a kaja azt nemszámoltam még ki mennyi havonta. És akkor nemvoltun egy moziba nem vettem egy ruhát se stb. Bánt hogy nemtudok félretenni ennyi pénzből. Szerintetek velem van a baj? Ti hogy spórolnátok a helyembe?2009. nov. 27. 18:35
1/69 anonim válasza:
havi 200-280k -t keresel, nem tom mit pattogsz akkor.
igen veled van a baj.
2/69 A kérdező kommentje:
Végig olvastad de bölcs okoska?!
2009. nov. 27. 18:49
3/69 anonim válasza:
Ha a férjed is dolgozna biztos tudnál spórolni, de így esélytelen
4/69 anonim válasza:
Ne bántsd! Igaza van! Ha jól átgondolod, lenne miből leszorítani!
5/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszodat! Igen tudom ez rengeteg pénz de egyedül izetni mindent nem könnyű!
2009. nov. 27. 18:51
6/69 anonim válasza:
A párod fizetése besegítene.
Az autó elég sok pénzt elvisz. A fizetésed majdnem 1/4-e!
7/69 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy lenne miből de pont azért kérdezem hogy tanácsokkal segítsetek ne kioktatásokkal.Hogy ti hogyan csináljátok. Hogy spóroltok kaján stb. Én is éltem 50ezerből de akkor még a szüleimnél laktunk de megéltünk.
2009. nov. 27. 18:55
8/69 anonim válasza:
Először is elküldeném a férjedet dolgozni. Akármit , de dolgozzon! Aztán , ha tényleg nagyon spórolni akarsz akkor adjad vissza az autót és egy kicsi használt autót vegyél amit azonnal ki tutdsz fizetni , de ha nem akkor is csak párszáz ezer forintba kerüljön.
9/69 anonim válasza:
Szia!
Mi 3-an élünk kb. 180000 -ből.
És ezt ketten keressük + a családi pótlék, van kocsink is aminek kb .40000 a részlete + 20000 benzin + 25000 lakáshitel.Mi sem tudunk spórolni. Szerintem rá kéne beszélni a férjed arra, hogy dolgozzon valahol akkor sokkal könnyebb lenne.
10/69 anonim válasza:
Nézd lehet olcsóbb kocsival is járni,az nagyon sokat elvisz.Nálad havi szinten kb:100 szerintem.Ezen kívül még a telefonon meg a kaján tudsz spórolni.A rezsin nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!