Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a karácsonyt. És, ti?

Gyűlölöm a karácsonyt. És, ti?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 02:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim válasza:
60%
Én imádom a karácsonyt! De nem azért, mert ajándékokat kapok, hanem mert együtt van a család, és számomra az is nagy öröm, mikor látom a szeretteim mosolyát, hogy örülnek.
2009. dec. 13. 19:41
 62/72 anonim ***** válasza:
55%
gyülölöm,már csak a vallásossága miatt is,jézus miatt
2009. dec. 20. 16:55
 63/72 anonim ***** válasza:
68%

Én sem szeretem. Anyum ideges mindig a készülődésben, bátyám rohadtul unja, hogy minek kell egy napot kijelölni, és így túlcifrázni, apum meg... najah, Karácsony van, oké.

Valamiért én se vagyok oda érte... Nem merek gépezni se, mert Karácsonykor gépezni?!

Persze vannak benne szép dolgok, de ahogy növök, úgy kezd kikopni, régebben még több apróság, játékok... Most meg már ami kell, azt menet közbe úgyis csak megkapom.

13L

2009. dec. 20. 20:00
 64/72 anonim válasza:
45%
Én se gyűlölöm a Karácsonyt az a legszebb ünnep. A legjobb pedigg a Szilveszter . 13/F
2009. dec. 22. 22:29
 65/72 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm a karácsonyt!! Évek óta nincs soha karácsonyi hangulatom, karácsony napján pedig összeveszek minden családtagommal. Évközben sem jövök ki velük jól, általában alig beszélgetek velük, nem szeretek köztük lenni. Mindig meg tudnak bántani valamivel. Szeretném, ha megint lenne karácsonyi hangulatom, és ha érezném a szeretetet, de hát ilyenkor minden barátom a családjával van, nekem is ezt kell tennem, így illik.
2009. dec. 24. 14:03
 66/72 anonim válasza:
19%
more zsidaj vagy?
2009. dec. 24. 14:08
 67/72 anonim válasza:
100%

Én is gyűlölöm a karácsonyt. Tiszta szívemből. Nyálas és undorító ünnep.

A Grincs.

2010. okt. 18. 16:40
 68/72 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rajta mit szeretni, ha alapvetően tartalmatlan. Nekem a legszebb ünnep, mert a Megváltó született erre a világra aznap, mi ezt ünnepeljük. Fenyőfát meg ajándékokat ünnepelni, meg hangulatot tényleg nem nagy valami.
2010. okt. 20. 01:18
 69/72 anonim ***** válasza:
Én csak azért utálom, mert anya azt hiszi, hogy az ajándékozásról szól, és mindig venni akar valamit, amire nincs is pénzünk... :(
2011. nov. 20. 16:27
 70/72 anonim ***** válasza:

Én is gyűlölöm, de nagyon. Mindenki idegbeteg előtte is, rohangálás, lökdösődés, kinek mit vegyek, stb.

Nekem most lesz az utolsó karácsonyom. Már megfogadtam máskor is, de végül a család nemtetszése miatt csak tartottam. Hát jövőre biztosan nem fogom. Képmutatás az egész szerintem. Biztos vannak családok, ahol tényleg a szeretetről szól , stb, de én akkor sem értem, hogy miért kell csak 1 napnak szólnia erről. Egész évben így kéne, nem csak karácsonykor. De egyszerűen nem akarom elhinni hogy mindenhol tökéletes családi idill van egész évben. Meg hogy ez nem az ajándékokról szól. Hát szerintem a legtöbb helyen igen, persze nincs is ezzel gond, csak nem kéne a másikat fellökni a bevásárlás alkalmával meg úgy rohangálni mintha az életük múlna azon, hogy megszerezzék a polcról a termékeket. Nevetséges. Idegesítő.

2012. dec. 22. 16:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!