Van még más is rajtam kívül, aki már kezdi izgatottan várni a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az egyre hidegebb idő, és egyre rövidülő nappalok, kezdik meghozni a kellemes várakozást :)2011. okt. 10. 14:50
4/22 anonim válasza:
Kellemes várakozás? De jó Neked, hogy nyugodtan tudod várni! Nekem már a gyomrom rándul össze a tömegtől, idegeskedéstől, kényszerű, kötelező pénzköltéstől.
Már kiverte a biztosítékot, amikor egyik nap megláttam, hogy már a szaloncukrot árulják!
5/22 anonim válasza:
Nem várom, mivel egész karácsonyt évek óta végigutazzuk hajnali kelésekkel, mert meg kell látogatni rokonokat.
6/22 anonim válasza:
Szeretem a karácsonyt,de azért nem várom,mert a havat meg utálom.Az adventi készülődést,a mikulást és a karácsonyt nagyon szeretjük.
7/22 anonim válasza:
Életemben először igen :)
Mindig is gyűlöltem ezt az ünnepet, de most tényleg várom.
Gondolom azért, mert most lesz 1 éves a pici lányunk, és neki biztos izgalmas lesz, és nem várunk sok vendéget se, és mi sem készülünk sokfelé.
8/22 A kérdező kommentje:
nekem nem kényszerű költekezés, nem kell drága ajándékot adni, a lényeg a gesztus, egy szép saját készítésű ajándék is megteszi. Mellesleg szeretek örömet okozni a szeretteimnek. A tömeggel meg még sosem volt dolgom, nem hagyom az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését
2011. okt. 10. 14:55
9/22 anonim válasza:
Biztos van, mert ezt a kérdést naponta felteszik :-)
10/22 anonim válasza:
De durva még mindig ezzel foglalkozik mindenki??:D Én írtam ki legelőször a kérdést még augusztusba:D Hogy ki várja.:D
Én krvára várom:D Már egy csomó karácsonyi zenét hallgattam itt van egy Inna imádom *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!