Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még más is rajtam kívül,...

Van még más is rajtam kívül, aki már kezdi izgatottan várni a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az egyre hidegebb idő, és egyre rövidülő nappalok, kezdik meghozni a kellemes várakozást :)
2011. okt. 10. 14:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is várom,mert a babánk már 1,5 éves és végre csak 3-an leszünk karácsonykor.Sokat dolgozik párom örülünk,hogy ha együtt vagyunk.A havat+a hideget persze nem szeretem.
2011. okt. 11. 07:02
 22/22 anonim ***** válasza:
Már harmadszor válaszolok ilyen kérdésre, hogy miért várom, meghittség, hangulat stb. De most rájöttem, valójában azért várja az ember, mert ilyenkorra már kezd elfáradni mindentől. Szerintem leginkább azok az emberek várják, akik tudják, hogy pihenés lesz az ünnep. Azokat nem irigylem, akik még szenteste napján is dolgoznak, majd a két ünnep között is és mindemellett nekik ugyanúgy meg kell oldani a sütés-főzést, vendégeskedést. Aztán a taposómalomban két nap múlva már megint benne vannak.
2011. okt. 11. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!