Minden férj így spórol?
Jó, tudom igaza van, válság van, összébb kell húzni a nadrágszíjat, de ennyire? 4 hónapja szültem, azóta csak a gyest kapom meg a családit (aki ezt kapja az tudja, hogy semmire nem elég) terhesen dolgoztam amíg volt hol. A párom nagyon sokat dolgozik, de csak 75 ezer Ft-ot kap. Tavaly Dec.-ben felvettem a provident kölcsönt édesapámnak, egy darabig fizette, de most már nem tudja, ezért én fizetem Május óta havi 16320Ft-al (durván a gyesem fele) A párom folyton a fejemhez vágja, hogy nem adok elég pénzt, ez engem is zavar, de ha megszakadok akkor sem tudok többet hazaadni. Már ott tartunk, hogy ha elfogy a gyesem semmi nincs itthon, gyakran kenyér se, mert a párom nem hajlandó pénzt itthon hagyni nekem mondván elkölteném az Isten pénzét is. 3-4 napig krumplis tészták eszek, sajnos már a tejem is kezd elapadni, pedig eddig rendesen tudtam szoptatni a fiamat. Múlt héten megegyeztünk, hogy ad nekem minden nap 500Ft-ot kajára (mit lehet ebből főzni??) de azóta csak 1x adta oda. Anyukám tegnap előtt felhívott telefonon és kérdezte hogy vagyok, elmondtam neki, hogy nincs semmi bajom csak éhes vagyok mert már 3 napja nem ettem rendesen, mert nincs pénzem. Kijött hozzám, bevásárolt, adott 2 ezer Ft is. (Sajnos ő sem áll valami jól)Este hazajött a párom és letolt, hogy mért panaszkodok anyámnak, mikor mindenem meg van. Elmondtam neki, hogy engem zavar, hogy nem hajlandó pénzt adni nekem, sokszor nincs mit ennem, neki könnyű beszélni ő minden nap étteremben főtt kaját eszik. Erre kitört a nagy balhé. Az utolsó mondata ez volt: Egyél zsíros kenyeret b@zd meg! Az nem jó?
Nagyon zavar engem ez a dolog, úgy érzem nem vagyok fontos neki. Tanácstalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Tudom, hogy szeret engem és a kisfiát, de a pénz és annak hiánya ilyen hatással van rá. Félek, hogy tönkre megy az életünk. :(
Én jártam egy kismamához körmöt csináltatni, nem volt külön szalonja, otthon csinálta, az ebédlő asztalon. Gyorsan dolgozott, és nagyon szépen, na meg olcsón is, úgyhogy marhára nem érdekelt, hogy előtte rendes szalonban befutott körömösnél csináltattam.
Először elkezdhetnéd az ismerős kismamikkal, pl. megcsinálod a sajátodat és ha megkérdi megmondod, hogy te csináltad, és olcsón megcsinálod neki is, vagy ilyesmi. Aztán majd szétkürtöli. Én is úgy hallottam az én körmös kismamámtól, hogy az ismerősöm ismerősének az ismerőse nála csináltatott tök jó körmöket, és hozzám is eljutott a híre, hogy szép és olcsó. Aztán egymásnak adják nála a kilincset.
Az utolsónak teljesen igaza van, ki nem szarja le, hogy milyen az a wow? Az én párom5 féle játékkal játszik, és csak nagyjából tudom épp mit kell csinálnia, mert mindig megkérdezem mivel játszik. De hogy milyen emberrel van, meg mi a játék célja...hát...vessen meg a világ, ha nem tudom. Netán neki is tudnia kéne, hogy pl. itt hogyan kell kérdést feltenni? Nekem nagyon szimpatikus a Kérdező, és szívesen meg is ismerném, ha nem lennék pesti.
A körmöske :) (aki kérte)
Én má 16 évesen szültem volna, annyira szeretnék babát :)
Ez abszolút egyén függő. Egyikünk sem lát bele a mindennapi életükbe, így nem szidtam sem őt, sem a férjét, mert nem gondolom, hogy csak az egyiknek van igaza, a másiknak pedig nem. De! Ebből levonni a következtetést, hogy valaki nem rendelkezik egy sz.játékról kellő információval... Nos ez az, ami nem kelt bennem pozitív gondolatot, miszerint te művelt lennél.
22L (körmöske)
Jó most a wowon kiakadtok, hogy milyen hülye játék, de most ettől vonatkoztassatok el, és gondoljatok bele, hogy ez a hobbija a férjének. Másnak a horgászás, barkácsolás mi a fene, és jól esik az embernek, ha nem hülyeségnek tartják azt, ami szórakoztatja, hanem még esetleg és érdeklődnek utána. Az én férjem is játszik ilyen játékkal, sőt, nekünk két gépünk van, mert engem is érdekelt, és elkezdtem játszogatni és lehet élvezni, szórakoztató. Attól, hogy gyerekesnek tűnik a hozzászóló igaza van, mert attól, hogy nektek hülyeség, még nem kellene leszólni, mert rosszul esik az embernek, ha nem csak, hogy nem érdekli a párját, ami őt szórakoztatja, hanem még le is szólja miatta. Attól hogy valaki ezzel játszik még nem egy agyatlan zombi, mert a számítógépes játék nem azt jelenti, hogy nem állsz fel 12 órán át, ennyi erővel a hímezgetés miatt is el lehet hanyagolni a másikat, sőt egy horgász meg hajnalban eltűnik, aztán este látjuk megint.
Én kifejezetten szeretem, hogy a férjemet is érdekli mikor mással játszok, mint ő, hogy mi az, meg mit csinálok és fordítva. Sokkal szívesebben is vagyok vele, mint ha folyton csak a nyavajgást hallgatnám, hogy ez engem miért szórakoztat.
valaki írta, hogy szeretne műkörömépítő lenni.
előtte nem árt végiggondolni, lesz-e rá kereslet, kisebb városokban, falvakban még lehet, de nagyvárosokban, pláne Budapesten több van, mint elég, nagyon telített a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!