Minden férj így spórol?
Jó, tudom igaza van, válság van, összébb kell húzni a nadrágszíjat, de ennyire? 4 hónapja szültem, azóta csak a gyest kapom meg a családit (aki ezt kapja az tudja, hogy semmire nem elég) terhesen dolgoztam amíg volt hol. A párom nagyon sokat dolgozik, de csak 75 ezer Ft-ot kap. Tavaly Dec.-ben felvettem a provident kölcsönt édesapámnak, egy darabig fizette, de most már nem tudja, ezért én fizetem Május óta havi 16320Ft-al (durván a gyesem fele) A párom folyton a fejemhez vágja, hogy nem adok elég pénzt, ez engem is zavar, de ha megszakadok akkor sem tudok többet hazaadni. Már ott tartunk, hogy ha elfogy a gyesem semmi nincs itthon, gyakran kenyér se, mert a párom nem hajlandó pénzt itthon hagyni nekem mondván elkölteném az Isten pénzét is. 3-4 napig krumplis tészták eszek, sajnos már a tejem is kezd elapadni, pedig eddig rendesen tudtam szoptatni a fiamat. Múlt héten megegyeztünk, hogy ad nekem minden nap 500Ft-ot kajára (mit lehet ebből főzni??) de azóta csak 1x adta oda. Anyukám tegnap előtt felhívott telefonon és kérdezte hogy vagyok, elmondtam neki, hogy nincs semmi bajom csak éhes vagyok mert már 3 napja nem ettem rendesen, mert nincs pénzem. Kijött hozzám, bevásárolt, adott 2 ezer Ft is. (Sajnos ő sem áll valami jól)Este hazajött a párom és letolt, hogy mért panaszkodok anyámnak, mikor mindenem meg van. Elmondtam neki, hogy engem zavar, hogy nem hajlandó pénzt adni nekem, sokszor nincs mit ennem, neki könnyű beszélni ő minden nap étteremben főtt kaját eszik. Erre kitört a nagy balhé. Az utolsó mondata ez volt: Egyél zsíros kenyeret b@zd meg! Az nem jó?
Nagyon zavar engem ez a dolog, úgy érzem nem vagyok fontos neki. Tanácstalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Tudom, hogy szeret engem és a kisfiát, de a pénz és annak hiánya ilyen hatással van rá. Félek, hogy tönkre megy az életünk. :(
Köszi a tanácsokat.:)
Az az igazság, hogy már a terhesség előtt is kövérebb voltam. Amikor megismerkedtünk szinte még "kislány" voltam, 48 kg-s kis szőkeség. Fiatalon fogamzásgátlót kezdtem szedni és ettől híztam meg. Mindig mindent úgy csináltam ahogy Ő mondta, ő akarta, hogy szedjem a bogyót, elkezdtem szedni, mikor kezdtem hízni azt mondta hagyjam abba, abba is hagytam. Azóta sajnos nem sikerült lefogynom. Sokszor fogyókúráztam, de csak vánszorogtak le rólam a kilók, max 5 kg-t fogytam, ami gyorsan vissza is jött a fogyókúra után. Az egyik válaszoló kérdezte, hogy ne költekeztetem e túl ez előtt. Nem érzem úgy, hogy sokat költöttem volna valaha, sajnos nem is volt miből. Amikor dolgoztam akkor is nagyrészt a háztartásra költöttem, sosem vettem felesleges dolgokat, fodrásznál eddig életemben 2x voltam, kozmetikusnál is 2x. (2 éve) Szépségszalonban dolgoztam, akkoriban mindig csini voltam, de ingyen, mert a lányok megcsinálták a hajam és cserébe a körmüket. Turkálóból öltözködöm, a terhesség alatt kaptam 2 nadrágot meg felsőt anyukámtól + én vettem magamnak egy kis cipőt 1200 Ft-ért, a terhesség végén meg egy papucsot mert semmibe nem ment bele a lábam. Ezen kívül semmire nem költök. A gyerek ruháit a tesóméktól kaptuk meg párat vettem a tesz-veszem pl. egy kis plüss rugit 120Ft-ért.
ez egy szívtelen önző, sz emét m ocsok állat!!!!!!!!!
ilyen ember nincs is a földön, húúúúúúú
hagyd el, költözz anyukádhoz!!!
ez nem szeret téged, ugyanmár, aki ilyeneket mond, meg ilyeneket csinál!!!!megaláz!!!!
ez egy r ohadék, nem is mondom, mit érdemelne az éttermi kajájával együtt, b.ssza meg!!!!!!!!!!!!
én is fiatalon szültem, a 2. szülésem után rettenetesen meghíztam, 64 kilóról 106-ra, majd 95-re sikerült lemennem gyógyszerek segítségével.
(hormonzavar miatt volt az egész hízás). Most tartom ezt a 95-97 kilót, de a férjem soha nem mondta nekem, hogy kövér vagyok, sőt mindig mondja, hogy szép vagy.
Amikor felmerül ez a téma, mindig kérdezem, hogy szégyel-e, erre nem a válasz.
Bárhol vagyunk puszilgat, fogja a kezem, nem próbál úgy tenni, mintha nem lennénk együtt.
Lassan helyreállnak a hormonjaim, neki is állhatok fogyni, de amikor ezt bejelentettem neki, azt mondta, hogy minek akarok én fogyni, jól vagyok én így is.
Szóval ha szeretne, akkor nem a súlyoddal foglalkozna.
Gratulálok neki, hogy ameddig a családja otthon éhezik, beleértve a gyerekét is, addig ő étteremben eszik minden nap. Mert ha nem tud a gyerek szopni bizony éhes lesz.
Igazi f@sza apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!