Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férj így spórol?

Minden férj így spórol?

Figyelt kérdés

Jó, tudom igaza van, válság van, összébb kell húzni a nadrágszíjat, de ennyire? 4 hónapja szültem, azóta csak a gyest kapom meg a családit (aki ezt kapja az tudja, hogy semmire nem elég) terhesen dolgoztam amíg volt hol. A párom nagyon sokat dolgozik, de csak 75 ezer Ft-ot kap. Tavaly Dec.-ben felvettem a provident kölcsönt édesapámnak, egy darabig fizette, de most már nem tudja, ezért én fizetem Május óta havi 16320Ft-al (durván a gyesem fele) A párom folyton a fejemhez vágja, hogy nem adok elég pénzt, ez engem is zavar, de ha megszakadok akkor sem tudok többet hazaadni. Már ott tartunk, hogy ha elfogy a gyesem semmi nincs itthon, gyakran kenyér se, mert a párom nem hajlandó pénzt itthon hagyni nekem mondván elkölteném az Isten pénzét is. 3-4 napig krumplis tészták eszek, sajnos már a tejem is kezd elapadni, pedig eddig rendesen tudtam szoptatni a fiamat. Múlt héten megegyeztünk, hogy ad nekem minden nap 500Ft-ot kajára (mit lehet ebből főzni??) de azóta csak 1x adta oda. Anyukám tegnap előtt felhívott telefonon és kérdezte hogy vagyok, elmondtam neki, hogy nincs semmi bajom csak éhes vagyok mert már 3 napja nem ettem rendesen, mert nincs pénzem. Kijött hozzám, bevásárolt, adott 2 ezer Ft is. (Sajnos ő sem áll valami jól)Este hazajött a párom és letolt, hogy mért panaszkodok anyámnak, mikor mindenem meg van. Elmondtam neki, hogy engem zavar, hogy nem hajlandó pénzt adni nekem, sokszor nincs mit ennem, neki könnyű beszélni ő minden nap étteremben főtt kaját eszik. Erre kitört a nagy balhé. Az utolsó mondata ez volt: Egyél zsíros kenyeret b@zd meg! Az nem jó?

Nagyon zavar engem ez a dolog, úgy érzem nem vagyok fontos neki. Tanácstalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Tudom, hogy szeret engem és a kisfiát, de a pénz és annak hiánya ilyen hatással van rá. Félek, hogy tönkre megy az életünk. :(

2009. nov. 18. 13:21
 61/115 anonim ***** válasza:
94%

MICSODA???? Keveset adsz a kasszába?? Egy 4 hónapos gyerekkel annyit tudsz adni, amennyi a gyes, vagy gyed,+ a családi!!!!!! Ez mindenhol így van, mégsem kapjuk a szemünkbe, hogy keveset adunk!!!!!!!!!! Ez nem normális!!! Szerintem a párod olvassa el az összes választ, és jöjjön már rá, hogy szinte mindenki egy véleményen van!!! Nekem is volt már, hogy elfogyott hamarabb a pénzem, hó vége előtt, de a párom megkérdezte, hogy mennyi kell kb, hogy elég legyen, mondtam, hogy kb 5 ezer,és adott egy tizest. Persze maradt is belőle, s nem is kellett rögtön felvennem az automatából , amikor rátették a gyedet.

Majd adsz többet, ha a pici elmúlt 2-3 éves. és visszamész dolgozni. Sőt, lehet még többet majd, mint Ő. Neki kutya kötelessége most helytállni, az ő gyermeke és családja mellett. Ő is tudta ezt, amikor megfogantatta a gyermeket, akkor meg miről beszél!!!!!!!

Hú az ilyen pasiktól felmegy bennem a pumpa...

Ja, és azt írtad, hogy Ő is csak 75 ezret keres... Hát már meg ne haragudj, de akár Te is hozzávághatnád ugyanezen az alapon, hogy " -Igen, csak 75 ezer?" Ugyanolyan hülyeség lenne, mint amit Ő mond...

Meg mi az, hogy csak netezik, amikor Te beszélnél hozzá??? Ismerem a TÍPUSÁT! Ilyen pasit már én is hagytam ott, csak úgy porzott utánam a föld olyan gyorsan...

Mondok én neked valamit! Ne egyél romlott lecsót! Egye meg Ő!!!!!!!!!!!! Hagyd ott a búsba, költözz el a szüleidhez. Lehet észhez tér, bár kétlem. Ha észhez is tér, akkor is csak ideig-óráig!! Találsz magadnak 100X jobbat. Még gyerekkel is (tapasztalat!).Akármilyen is a testalkatod, úgyis találsz jobbat előbb-utóbb! Én is duci vagyok most két gyerek után, de a férjem a világért meg nem bántana ez miatt!Majd szépen lefogyunk, amikor már nem szopik a pici babánk!!!

2009. nov. 19. 08:28
 62/115 anonim ***** válasza:
100%

"Aki éjfél után 1 perccel írt annak üzenném, hogy nagy szerencséd van, hogy ilyen párod van. Jó lehet ilyen kapcsolatban élni ahol megbíztok egymásban annyira, hogy a párod még a bankkártyáját is odaadja."

Ne mondd már, hogy szerencséje van. A legtöbb normális családban így van ez. Ez nem ritkaság. Bár nagyon nehéz helyzetben vagy, azt tudom mondani, hogy mindenki maga alakítja a sorsát és a saját szerencséjének a kovácsa. Ha te nem változtatsz, semmi sem fog változni. Vegyél erőt magadon és állj a sarkadra. Ha tesze-tosza leszel, sosem fog emberszámba venni. Nevetségesek a kikötései, a viselkedése, egy vérmesebb nő már odakoppintott volna neki. Ha pedig nem változik, most lépj ki a kapcsolatból, ne 10 év múlva 3 gyerekkel! Mert elvenni nem valószínű, hogy fog, ha ilyen marad. Ez a "fogyjál le" is csak egy kifogás, hogy miért ne vegyen el, aztán majd talál másik kifogást. Ismerem az ilyen férfiakat. A helyedben most lépnék.Ultimátumot adj neki. Vagy változik vagy mész a háztól.

2009. nov. 19. 09:03
 63/115 A kérdező kommentje:
Nem akarok mást keresni, pedig biztos, hogy találnék, nem erről van szó. Attól függetlenül, hogy 86 kg vagyok (169cm) még nő vagyok és sokak szerint még csinos is, de nekem nem kell más. Én őt szeretem, ezért szültem neki gyereket. Azt akarom, hogy normálisan viszonyuljon hozzánk és mindent meg teszek, hogy ez így is legyen. Neki sem kell más nő, biztos vagyok benne, hogy nem csalna meg, főleg mióta gyerekünk van. Pedig nagyon jó pasi, nagyrészt nőkkel dolgozik együtt, minden nap nők társaságában van, de sosem vettem észre olyan jeleket amiből arra következettem volna, hogy megcsal. A munkatárs nőjével összefutottam az szkt-ban mikor terhesen vizsgálatra mentem és mesélte, hogy van egy nő akinek nagyon tetszik a párom, mindig nála akar fizetni, megjegyzéseket tesz neki, de a párom rá se bagózik és 1x meg is kérdezte a munkatársnőjét, hogy: Mi van ezzel a fiatal emberrel? Nem veszi a lapot. Vagy nem tetszem neki? Mire a munkatárs nője mondta, hogy nem tetszik ő neki senki, csak 1, de az már 6 éve. Szóval őt abszolút nem érdekli senki, mondjuk úgy tűnik, hogy én se nagyon. Ezen kéne változtatni, hogy jobban becsüljön meg és mutassa is ki, hogy szeret, mert az hogy így elmondja az nekem kevés.
2009. nov. 19. 09:15
 64/115 A kérdező kommentje:
Igen, kedves utolsó! Ez a megoldás. Valahogy el kellene vele hitetnem, hogy ha nem változik meg akkor itt hagyom elköltözök a tesómékhoz vagy apámhoz vagy valahova és viszem magammal gyereket is. Hátha ettől észhez térne. De valójában én nem hiszem, hogy lenne annyi erőm, hogy tényleg el is hagyjam. Félek, hogy mi lenne. Azt biztos nem nézné tétlenül, hogy elviszem a gyerekét is, biztos, hogy erőszakkal vissza vinné vagy a bíróságra menne ahol neki ítélnék mert neki van lakása, rendes fizetés nekem meg csak a gyes. De ő alkalmatlan a gyereknevelésre, ő nem tudna vele rendesen foglalkozni. Egy gyereknek anya kell. A párom még pelenkázni sem tud, 1x sem fürdette még meg, nem tudja hogyan kell megnyugtatni. Ugyan elismeri, hogy nehéz meló főállású anyának lenni 24 órában mégsem segít nekem. 1-2 itthon hagytam vele a gyereket még intézkedni mentem bankba, ilyen helyekre, max 2-3 órát volt a gyerekkel, de mire hazajöttem teljesen ki volt bukva, 10 percenként hívogatott, hogy mit csináljon. Büfizett a gyerek, már 3 perce egyfolytában csuklik, sír ha leteszi, csak ölben lenne mit csináljon vele? Már nem érdekli őt a játszószőnyeg meg a csörgő most mit csináljon? Szóval ő nem képes ellátni egy gyereket. Meg egy ilyen picinek még bőven az anyja mellett a helye. Különben is magát sem tudja ellátni, mit kezdene egy gyerekkel, mikor azért is könyörögnöm kell neki, hogy legalább hetente 1x borotválkozzon meg. Régebben a higiéniájával is gondok voltak, nem volt hajlandó rendesen tisztálkodni, erre is lusta volt. Én ezeket a tulajdonságait mind mind annak tudom be, hogy gyerek korában nem volt kellőképpen foglalkozva vele. Az anyja nem foglalkozott vele, a nagymamája nevelte, az anyja mindig dolgozott, pasizott (ez a 3. férje). Az apjával alig van kapcsolata, a mai napig is csak ritkán látják egymást és ami még nagyon zavar (és ezen teljesen elképedtem), hogy az apja nem úgy van beírva a telefonjába, hogy apu vagy apa hanem a teljes nevén, mint nekem az állatorvos mondjuk. Nekem ez annyira elszomorító. A páromat gyerek korában rengeteg lelki sérelem érte, azért ilyen a viselkedése és sajnos ennek én iszom a levét.
2009. nov. 19. 09:32
 65/115 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen mit írunk, hiszen Te tudod, hogy úgyis maradsz. A teljes kérdésedre a válasz: nem, nem minden férj ilyen spórolós.
2009. nov. 19. 10:46
 66/115 anonim ***** válasza:
35%

Tegnap írtam neked, de úgy látszik mindenki lepontozott, ahogy jósoltam, de szerintem te akkor is baromi h.lye vagy. Akkor minek rinyálsz, ha véded a pasid? Szüljél neki még két gyereket, koplalj, legyél csontsovány, de ne hagyd el, mert még akkor is szeret, ha sz.arráver, vagy hetekig éheztet.

Egyik válaszoló írta, hogy lesz pénzed, ha visszamész dolgozni. Van neked egyáltalán szakmád? Ne haragudj, de r.ohadtul nem kevés a pénzetek, ha van net, és a férjed WOW-ozik, ráadásul még kártyázik is. A wow egy hónapra 3500, tudom, mert én és párom is játszunk.

Szerintem ne ide gyere sírni, ha nem fogadod meg a tanácsunkat. Te voltál olyan hü.lye, hogy szültél 20 évesen, és feltételezem végzettség nélkül. Ez olyan cigó módi. Jellemzően egy szőke liba lehetsz.

14.06os voltam.

2009. nov. 19. 13:03
 67/115 anonim ***** válasza:
60%
13:03 szerintem meg a te véleményed "cigó" módi ahogy te írtad!Kb.a legaljabb nép közé tartozhatsz ha nem tudsz intellingensebben hozzá szólni.Szóval szerintem nézz egy kicsit magadba.Értelmesebben is a tudtára tudnád adni,hogy szerinted ő a hibás.Feltéve ha kicsit több eszed lenne...
2009. nov. 19. 14:00
 68/115 anonim ***** válasza:
90%
Jaaa és ha értelmeznéd a szöveget(nehéz lehet)akkor értenéd,hogy ő nem kap pénzt...a férjének van.Ezért tud wowozni és netezni és étteremben kajálni.............
2009. nov. 19. 14:02
 69/115 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigó :D Sőt még szőke sem, se kívülről se belülről:D 2 szakmám van, elkezdtem az érettségit is levelezőn mellette melóztam, de a 2 kettő nem ment úgy egyszerre, hogy közben háztartást is vezettem, kellett a pénz, a meló fontosabb volt és otthagytam a sulit. Mind két szakmámban dolgoztam már. Az egyik eladó, ruházatiból van meg a szakmai gyakorlatom, de élelmiszer boltban dolgoztam. A másik kéz és lábápoló műkörömépítő, sokáig szépségszalonban dolgoztam 2 csajjal egy fodrásszal és egy kozmetikussal, a kozmetikusé volt a szalon és sajnos az ő hibájából be is csődöltünk.:S Internet azért van mert a párom nem tud WOW nélkül élni. Ez a szenvedélye amivel nekem semmi bajom sem lenne ha azért másra is szakítana időt. Biztosan baromi jó játék, meg lehet, hogy el lehet lenni vele órákat, de nem egy apukának. A kártyázással nem tudok mit kezdeni... Azt mondja azt a pénzért csinálja, biztos szokott nyerni, de én egy fillért sem látok belőle.
2009. nov. 19. 14:48
 70/115 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném a 13:03-asnak, hogy én nem pontoztam le senkit, téged sem.
2009. nov. 19. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!