Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férj így spórol?

Minden férj így spórol?

Figyelt kérdés

Jó, tudom igaza van, válság van, összébb kell húzni a nadrágszíjat, de ennyire? 4 hónapja szültem, azóta csak a gyest kapom meg a családit (aki ezt kapja az tudja, hogy semmire nem elég) terhesen dolgoztam amíg volt hol. A párom nagyon sokat dolgozik, de csak 75 ezer Ft-ot kap. Tavaly Dec.-ben felvettem a provident kölcsönt édesapámnak, egy darabig fizette, de most már nem tudja, ezért én fizetem Május óta havi 16320Ft-al (durván a gyesem fele) A párom folyton a fejemhez vágja, hogy nem adok elég pénzt, ez engem is zavar, de ha megszakadok akkor sem tudok többet hazaadni. Már ott tartunk, hogy ha elfogy a gyesem semmi nincs itthon, gyakran kenyér se, mert a párom nem hajlandó pénzt itthon hagyni nekem mondván elkölteném az Isten pénzét is. 3-4 napig krumplis tészták eszek, sajnos már a tejem is kezd elapadni, pedig eddig rendesen tudtam szoptatni a fiamat. Múlt héten megegyeztünk, hogy ad nekem minden nap 500Ft-ot kajára (mit lehet ebből főzni??) de azóta csak 1x adta oda. Anyukám tegnap előtt felhívott telefonon és kérdezte hogy vagyok, elmondtam neki, hogy nincs semmi bajom csak éhes vagyok mert már 3 napja nem ettem rendesen, mert nincs pénzem. Kijött hozzám, bevásárolt, adott 2 ezer Ft is. (Sajnos ő sem áll valami jól)Este hazajött a párom és letolt, hogy mért panaszkodok anyámnak, mikor mindenem meg van. Elmondtam neki, hogy engem zavar, hogy nem hajlandó pénzt adni nekem, sokszor nincs mit ennem, neki könnyű beszélni ő minden nap étteremben főtt kaját eszik. Erre kitört a nagy balhé. Az utolsó mondata ez volt: Egyél zsíros kenyeret b@zd meg! Az nem jó?

Nagyon zavar engem ez a dolog, úgy érzem nem vagyok fontos neki. Tanácstalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Tudom, hogy szeret engem és a kisfiát, de a pénz és annak hiánya ilyen hatással van rá. Félek, hogy tönkre megy az életünk. :(

2009. nov. 18. 13:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező:) Ez 10 pontos volt!Ilyen határozott legyél mindig!!!
2009. nov. 23. 14:09
 102/115 anonim ***** válasza:
23%
Csak a pasijával nem ilyen határozott, csak engem tud kiosztani. Gondolom a pasijával szemben papucs. Nem baj, sok vicces pillanatot okozol, köszi. Lehet, hogy játszunk, de jobb munkánk is lesz, és jobb jövőnk, mint neked.
2009. nov. 23. 15:55
 103/115 A kérdező kommentje:
Óóóh! Gratulálok a jövőtökhöz! Már látom előre lesz egy gyerek, vesztek neki is egy gépet, feltelepítetek a legújabb wow-ot had legyen ő is kocka. Aztán majd családi program gyanánt állatkert helyett mentek közösen instázni. Ez aztán az élet! 3-an nyomjátok mint süket a csengőt. Király lesz! Aztán majd 50 év múlva meglepetten veszitek észre, hogy hoppá elszaladt az életünk! De nem számít, hiszen mi vagyunk a legsikeresebb játékosok a világon és ez a lényeg!
2009. nov. 23. 17:36
 104/115 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ahogy előttem is írták, mindig légy ilyen határozott! :) Én is pontoználak, ha lehetne :) Körmöske

És a wowosnak üzenem, hogy tudok olvasni, sőt angolul is tudok, és csak 22 vagyok, de gondolom a tanulj meg olvasni-nál megállt az angol tudományod :) És üzenem, hogy ha elolvasod az utolsó mondatod az olyan, mintha a párodról írtál volna. És ugyanazt gondolom, mint a Kérdező :)

2009. nov. 23. 20:29
 105/115 A kérdező kommentje:
Körmöskének írtam privátot. :)
2009. nov. 23. 22:01
 106/115 anonim ***** válasza:

szia!egyszer írtam valamikor erre a kérdésedre választ.hogy vagy azóta?Babád?férjeddel és veled mi lett?

üdv

Kriszta

2010. febr. 12. 20:12
 107/115 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi az érdeklődést. Tök jól vagyunk. A párom egy angyal mióta balhéztam vele, jót tett neki :) A babóm már kész nagy legény, 7 hós lesz, de már feláll, kúszik-mászik. Egy tündér.:)

2010. febr. 13. 08:19
 108/115 anonim ***** válasza:
91%

Örülök neki,hogy minden rendben veletek!a babád is nagyon aranyos lehet :)

üdv.

Kriszta

2010. febr. 23. 19:26
 109/115 anonim ***** válasza:
91%
Én is örülök,hogy rendben lettetek!:)
2010. febr. 24. 10:06
 110/115 anonim ***** válasza:

na, ez jó hír!! :)

de azért légy résen!

2010. febr. 26. 01:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!