Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férj így spórol?

Minden férj így spórol?

Figyelt kérdés

Jó, tudom igaza van, válság van, összébb kell húzni a nadrágszíjat, de ennyire? 4 hónapja szültem, azóta csak a gyest kapom meg a családit (aki ezt kapja az tudja, hogy semmire nem elég) terhesen dolgoztam amíg volt hol. A párom nagyon sokat dolgozik, de csak 75 ezer Ft-ot kap. Tavaly Dec.-ben felvettem a provident kölcsönt édesapámnak, egy darabig fizette, de most már nem tudja, ezért én fizetem Május óta havi 16320Ft-al (durván a gyesem fele) A párom folyton a fejemhez vágja, hogy nem adok elég pénzt, ez engem is zavar, de ha megszakadok akkor sem tudok többet hazaadni. Már ott tartunk, hogy ha elfogy a gyesem semmi nincs itthon, gyakran kenyér se, mert a párom nem hajlandó pénzt itthon hagyni nekem mondván elkölteném az Isten pénzét is. 3-4 napig krumplis tészták eszek, sajnos már a tejem is kezd elapadni, pedig eddig rendesen tudtam szoptatni a fiamat. Múlt héten megegyeztünk, hogy ad nekem minden nap 500Ft-ot kajára (mit lehet ebből főzni??) de azóta csak 1x adta oda. Anyukám tegnap előtt felhívott telefonon és kérdezte hogy vagyok, elmondtam neki, hogy nincs semmi bajom csak éhes vagyok mert már 3 napja nem ettem rendesen, mert nincs pénzem. Kijött hozzám, bevásárolt, adott 2 ezer Ft is. (Sajnos ő sem áll valami jól)Este hazajött a párom és letolt, hogy mért panaszkodok anyámnak, mikor mindenem meg van. Elmondtam neki, hogy engem zavar, hogy nem hajlandó pénzt adni nekem, sokszor nincs mit ennem, neki könnyű beszélni ő minden nap étteremben főtt kaját eszik. Erre kitört a nagy balhé. Az utolsó mondata ez volt: Egyél zsíros kenyeret b@zd meg! Az nem jó?

Nagyon zavar engem ez a dolog, úgy érzem nem vagyok fontos neki. Tanácstalan vagyok a jövővel kapcsolatban. Tudom, hogy szeret engem és a kisfiát, de a pénz és annak hiánya ilyen hatással van rá. Félek, hogy tönkre megy az életünk. :(

2009. nov. 18. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
86%
hát ez elég durva.az én férjem minden egyes fizetését leteszi nekem az asztalra nem azért mert kérem hanem mert ez a kötelesége.azt mondta hogy én fözök rá és én vezetem a háztartást igy nekem kell beosztani .igaz ho végén nem mindig marad de ö tudja hova rakom a pénzt mit vásárolok és hogy mennyiért,nem járok csak félévente fodrászhoz nem veszek meg hülyeségeket ugyhogy megbizik bennem.nálatok valami nincs rendben vagyis inkább a párodal.nem azért van mert sokszor tulköltekeztél és ezért neheztel rád?de ha hagyja hogy éhezél és emiatt apad a tejed is akkor ö nem szeret és nem becsül de még a gyereket sem.én azt tanácsolom lépj ki ebböl a kapcsolatbol ettöl roszabb nem lehet,ha benne maradsz nagyon sokat fogsz még szenvedni és néhány év után a gyerekel is igy fog bánni.sok szerencsét
2009. nov. 18. 13:37
 12/115 anonim ***** válasza:
84%

Akkor biztos azért nem ad pénzt,hogy lefogyj....

Na ez hülye poén volt!!!

Rettenetesen sajnállak és a fiadat is!!!!!

Könyörgöm válj el tőle!!!!!

Ne mond,hogy szeret!Sem téged sem a fiatokat!Pelenkára,babaruhára ad pénzt?

2009. nov. 18. 13:38
 13/115 A kérdező kommentje:
A kölcsön miatt én is nagyon haragszom magamra, a jó szívem, az fog engem a sírba vinni. Felvette velem apám a pénzt, hogy tudja miből fizetni az adósságait, most meg itt hagyott a sz@rban:( Szerencsre már a jövő hónapban letelik a kölcsön, így több pénzem marad. Szeretem a párom ezért szültem neki gyereket, nem hagyhatom el. Belementem, a napi 500 Ft-ba nekem az elég lenne, de sajnos mióta megbeszéltük csak 1x kaptam. Megbetegedett a kutyánk is, 3 hete néztem ahogy szenved, mert nem volt pénz orvosra, kikönyörögtem a páromtól 5 ezer Ft-ot a dokira, de még kevés is lett. Valamilyen itthon végezhető munkára lenne szükségem, tudna ebben valaki segíteni vagy tanácsot adni?
2009. nov. 18. 13:40
 14/115 anonim ***** válasza:
22%

Akkor mar tudom, hogy miert nem akar neked penzt adni kajara! Mert azt akarja, hogy fogyjal le. Hat, igaza van.

Ne vard meg, amig elhagy a ferjed, tegyel valamit! A neten rengeteg finom, olcso, egeszseges, fogyokuras etel van! Es tornazzal napi 1-1 orat delelott es delutan is! Hidd el nagyon sokat fog jelenteni, ha odafigyelsz a kajara es tornazni fogsz! Ne ra legyel merges, legyen akaraterod, fogyjal! Nagyon jol fogod magadat te is erezni ha lefogysz! En drukkolok neked, es nezd meg a fogyokuras kerdeseket is, ott sok hasznos info van.

Beres Alexandra oldalat is nezd meg, beresalexandra.hu

Akkor mar ki is bukott a dolog, hogy miert nem ad penzt neked kajara. Mar mindent ertek.

2009. nov. 18. 13:40
 15/115 anonim ***** válasza:
17%

Hat, tenyleg jo vagy, ugy latom a valaszaidbol.

Viszont! Igaza van a ferjednek, hogy neked a jo Isten penze sem lenne eleg.

Te imadsz enni, szerintem sokat koltenel feleslegesen kajara.

Ugyan nincs nagyon penzetek, de azert kutyatok van! Felesleges, penzbe kerul. Tudom, hogy edes es aranyos de ha nincs nektek ennivalora penz, akkor miert koltitek a penzt a kutya ennivalojara???

Nincs penzetek, de apukadnak azert te bevallaltad a kolcsont.

Igaza van a ferjednek, teljes mertekben! Sporoljal te, es ne a ferjedre legyel merges!

Egyel kevesebbet, a kutyatol szabaduljatok meg, apukadnak ne fizesd a kolcsonet, es meglatod mar lesz is eleg penzetek! Ne vard meg, amig a ferjed elhagy!!!

2009. nov. 18. 13:44
 16/115 anonim ***** válasza:
25%
Már ne is haragudjál, internetre van pénz, csak kajára nincs???
2009. nov. 18. 13:45
 17/115 anonim ***** válasza:
79%
Nem elég a keserves nélkülözésetek, még zsarol is? Gondolom azt is beigérte korábban, hogy akkor vesz el, ha lesz gyerek. Ez kipipálva. Most meg akkor, ha lefogysz... Legközelebb meg akkor, ha gazdag leszel? Hogyis van ez? Nagy bajok vannak nálatok, ami az anyagi nehézségek során látszik igazán. Vigyázz a gyerekre, magadra és készülj fel az esetleges egyedüllétre is.
2009. nov. 18. 13:46
 18/115 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj,de én ezt nem venném be hogy szeret!Ha szeret,akkor nem csinál ilyet!így ismeretlenül is úgy szájba verném legszívesebben!Elnézi,hogy éhezel,amíg ő étteremben zabál!Ez egy utolsó senkiházi barom,már ne is haragudj!Úgy hagynám ott,hogy gondolkodni se legyen ideje!Idióta!!!Bocs ha kicsit durva voltam!
2009. nov. 18. 13:47
 19/115 anonim ***** válasza:
90%

a párod szeret téged?

ez lenne a nagy szeretet? én nem úgy látom...

ha megteheted, szerintem hagyd el. ennek úgysem lesz jó vége. még hosszú hónapokig nem tudsz elmenni dolgozni, ez idő alatt biztos, hogy nem javulni fog a helyzet, hanem inkább romlani.

20/115 anonim ***** válasza:
77%

Hát ennyi pénzből nem nagyon lehet kijönni. De miért te fizeted apád provident kölcsönét is? (Főleg, hogy látom anyukádnál van pénz ha simán bevásárolt nektek).

Valószínű, hogy nem véletlenül viszi el a párod a pénzét. Hogy volt régebben? Amikor mondjuk még nem vitte el? Mire költötted?

Meg az is végig futott az agyamon, hogy ha ilyen az anyagi helyzetetek, akkor miért vállaltatok gyereket? Nem ért volna rá, míg rendeződnek a dolgok?

Ja, és párod mit eszik?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!