Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki megbánta hogy megszült...

Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek nyomós okuk volt arra, hogy az abortuszon elgondolkozzanak, és nem vetették el. Ez egy anoním oldal, kérlek, légy magadhoz őszinte,és tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nyíltan megírod az igazat. Nem bántad meg, hogy megszülted a babát?
2009. nov. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:

jogom van megírni a véleményem, mint ahogy másnak is.

attól mert megírtam, hogy marha intelligens, ez nem volt egy durva bántás.

ő kezdett el sértegetni, hogy bunkó vagyok. holott ő az.

ilyen tudatlan nőt, azt hiszi, hogy biztonságos a spirál, meg az óvszer, röhögnöm kell, komolyan.

én nem bántom amiatt, hogy teherbe esett a védekezés ellenére, csak az akasztott ki, hogy továbbra is szajkózza a saját butaságát, és még sérteget is.

többet nem foglalkozom ezzel a témával, azt csináltok, amit akartok.

2009. nov. 18. 13:32
 52/69 anonim ***** válasza:
Nekem meg jogom van durva bántással illetni olyasvalakit, aki le-marha intelligensezik meg feltételezi, hogy a holdról jöttem.Csak azért mert ő szedhet gyógyszert én meg nem.Mondat vége .PONT.
2009. nov. 18. 19:14
 53/69 anonim ***** válasza:
Én pedig eüs vagyok és ha tetszik ha nem az óvszer sokkal biztonságosabb, mint a gyógyszer...egye aki akarja, én nem eszem...nem is fogom. Az, hogy valakinél az óvszer nem vált be, nem az ő hibája. Ez van, neked pedig nincs jogod bírálni...
2009. nov. 18. 19:50
 54/69 anonim ***** válasza:
Nem értek egyes embereket. Ha beteg akkor még meg is szülni, egész életében szenvedni fog és te is,hogy miért nem mehet játszani a többiekkel és ezt a kérdést majd ő is fel fogja tenni, miért nem lehet párkapcsolata, miért nem utazhat,miért,miért. Az egész élete egy miért lesz. Igen akár milyen de a tiéd, igaz. De ha van egy kis lelkiismereted akkor nem hagyod ,h egész életében szenvedjen.
2009. nov. 20. 09:40
 55/69 A kérdező kommentje:
Beszéljünk inkább arról a 95-99 %-ról, akiket teljesen egészségesen vetet el a anya. Én egyetértek azzal, hogy a biztosan beteg magzatról dönthessen az anya. DE MI VAN A TELJESEN EGÉSZSÉGES KIS EMBEREKKEL? Embert ölni gyilkosság.
2009. nov. 20. 11:13
 56/69 anonim ***** válasza:

Pár hete hallottam egy sztorit.Egy 34 éves nő esett teherbe a barátjától, akivel 2 éve van együtt.Még nem érezte elég stabilnak a párkapcsolatát és úgy gondolta, hogy még anyagilag sem áll úgy, ezért el akarta vetetni a babát.Az orvosok(mert többnél is volt)nem akarták elhinni, hogy 34 évesen még nem akar gyereket szülni.Mivel még egyáltalán nincs gyereke.A 14. héten járt, mire sikerült neki mindent elintézni és talált olyan orvost aki megcsinálta az abortuszt.Állítólag 150.000.-Ft-jába volt az abortusz, ebből 28.000-et fizetett be csekken, a többi pedig zsebbe ment.

Pedig abból a 150.000-ből mennyi mindent vehetett volna a picinek!?!?.Én sajnálom az orvosokat is, mert ők nem ezért lettek orvosok, hogy gyilkoljanak.Gondoljatok csak bele, hogy ez a videó sokkolt minket, akkor az orvos sem tudja vidáman végigcsinálni.

2009. nov. 20. 13:28
 57/69 anonim ***** válasza:
0%

Ember-embrió, külömbség.ki,h fogja fel.Szerintem az abortusz nem gyilkosság.De hát ugyebár az elején kell gondolkodni és védekezni és akkor nem kell abortuszra menni. Persze azt is mindenki elitéli,hogy egy 10 éves kislány szül,kvázi akkor mindenki azt mondja,h miért nem ment abortuszra, akkor az is gyilkosság. Mindenkinek joga van azt csinálni a saját testével amit akar. elitélni az abortuszt nem kell, inkább azt kell elitálni aki megszüli a gyerek aztán eldobja(milyen rendes nem ment abortuszra hanem inkább megszülte és aztán kukába dobta-na ez gyilkosság),vagy állandóan megveri mert az agyára megy.

Ja, a terhesség alatti dohányzást és alkoholfogyasztást meg majdnem kihagytam.

2009. nov. 20. 16:21
 58/69 anonim ***** válasza:

Jogos. Gondoljatok már bele mi lenne, ha nem lenne abortusz. A másik dolog pedig az, hogy senki nem tudja, hogy egészségesek-e. Értelmi fogyatékosság, vagy esetleges testi fejlődési rendellenességek nem csak az első trimeszter során alakulhatnak ki. Az pedig alap dolog,hogy abban a trimeszterben egészséges, mivel ha nem lenne az, akkor már a 4. héten elment volna magától a baba, ezt hívják minden vagy semmi válasznak.

Sokkal elítélendőbb, ha valaki a kukába dobja a gyermekét és sok egyéb más, amit felsorolni sem bírok, annyira undorító. Egyébként pedig akkor még nem gyerekről, hanem magzatról valamint embrióról beszélünk. A különbség nem mindegy.

2009. nov. 20. 21:42
 59/69 A kérdező kommentje:

Mondd mát meg nekem, hol van az a pont, amikortól szerinted ember valaki.

Már megint a szélsőségeknél tartunk. 10 éves kislányról ír valaki, aki terhes. Meg kukába dobott kisgyerekről, akit simán lehetne a kórházi inkubátorba tenni, de az anyának ennyi IQ-ja sincs.

A 34 éves anyuka esete inkább húz az átlaghoz. Nem elég stabil anyagiak és kapcsolat. Ez a legtöbb abortusz indítéka. Szerintem ez nem elég indok az emberölésre, ha pl. Olaszliszka sem elég indok arra, hogy a tettesek életét kioltsák.

Valaki írta, hogy az ember szabadon rendelkezik a testével. Egyetértek. De nem rendelkezik szabadon egy másik ember életével.

2009. nov. 20. 23:02
 60/69 anonim ***** válasza:

Hogy jövünk mi ahhoz, hogy ítélkezzünk valaki felett: ember-embrió. Az ember élhet, az embriót szedjük szét. Hol van az a pont, ahol mindenki megnyugszik? Hol vannak az értékek? Ébredjünk fel végre. Nem vagyunk Isten, hogy döntsünk élet vagy halál, s ha Isten helyett döntünk a halál mellett, akkor az gyilkosság. Mondjuk ki kereken. Nincs miért eltusolni és szépítő kifejezéseket használni!!!! Nézzenek szembe a tükörrel azok, és mondják ki: Gyilkoltattam, gyilkos vagyok, megöltem a gyermekem.

(Tudtátok, hogy az a pici magzat már megpróbál kitérni az olló elől?)

Hiszem, hogy van bocsánat, csak előbb meg kell bánni, el kell ismerni a gonoszságot.

(akit megerőszakoltak)

2009. nov. 21. 07:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!