Második gyermeket is lehet így imádni?
A mamám a kisebbik fiát (nagybátyámat) sokkal jobban szerette, érezhető különbséget tett köztük. Mióta meghalt az apám, azóta mégis ő a kedvenc...
Nekem két testvérem van és anyu mindhármunkat egyformán szeret. Szerintem ez a normális. Biztos Te is ugyanúgy szeretni fogod mindkét gyerekedet, ne izgulj ezen.
Ez a kérdés már bennem is felmerült. 3 és fél éves a fiam, szerelmes vagyok belé, el sem tudom képzelni, hogy hogyan élhettem ilyen sokáig nélküle...
Készülünk a tesó érkezésére. A kisfiam is nagyon várja, imádja a babákat, ő hozta fel nálunk először a tesótémát, mi csak rábólintottunk a párommal. :) Én is félek, vajon marad-e még valami a szívemből, ha a második gyerek is elveszi belőle a maga részét... Valamint azt sem tudom, hogy hol fogok aludni, ha a második is állandóan a mi ágyunkban fog rosszalkodni... :S
Leültök este, meggyújtotok egy gyertyát.
Ez anya szeretete.
Mindenki abból az egy gyertyából meggyújt egyet, a saját gyertyáját.
Elfogyott az első gyertya fénye, melege?
Nem, sőt világosabb és melegebb lett a többi gyertyától a szoba.
Értitek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!