PCOS-ok. Akik már két gyermeket szültetek és az első nehezen jött össze, a második babára is sokat vártatok? Spontán sikerült?
Nekünk 2 év után spontán, metformin mellett fogant nehezen a pici fiunk, aki most 9 hónapos.
Mikor 1 éves elmúlik, szeretnénk a kis tesóért próbálkozni.
Érdekelne, hogy van-e esély esetleg, hogy több éves próbálkozás nélkül is összejöjjön.
A diétát és a mozgást sajnos szülés után kicsit hanyagoltam, de csak úgy fogunk próbálkozni, ha már legalább negyed éve minden betartok és a metformint is rendesen szedem!
Én is pco-s vagyok, bár mi nem a kistesóért szurkoltunk, hanem egy első számúért:)
Ő spontán össze is jött:)
nekem a nagyfiam a 6ik hónapban jött össze spontán.
a tesóval már gondoltam nem leszek ilyen mázlista évi átlag 3-4mensi mellett. 3hónap sponán probálkozás után(ami tudom h amugy nagyon kevés)a nőgyógyászom irt fel clostit,amivel az első hón apban terhes lettem:)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön.
Kedves második, harmadik válaszadó!
Gratulálok a babákhoz!
Remélem nekünk is összejön a második.
Nekem azelőtt nem volt peteérésem (nem segített a closty sem) és spontán ciklusom sem (így nekem nem volt elég önmagában a metformin, hanem Avandametet kellett szednem egy fél évig, hogy beálljon normálisan a ciklusom és a peteérésem).
Most viszont már van peteérésem is (három hónapig tudtam-tápszerpótlással szoptatni, utána 1 hónappal már visszaállt a viszonylag rendszeres ciklusom.)
Remélem így is marad és akkor nagy reményünk van a következő sikerre!
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek a nagy hírt: ma késő délután erős pozitívat teszteltem úgy, hogy csak két hónapja szedem újra a metet és akkortól tartom szigorúan a diétát és a mozgást, valamint ez idő alatt fogytam le 8 kilót! Szóval első próbálkozásra összejött a kistesó!!!
Hihetetlenül boldogok vagyunk, remélem minden rendben lesz velünk!
Veletek mi újság?
hello
nagyon nagyon gratulálok!!! hurrá-hurrá:)
én a 3ik válaszoló vagyok. pont ma töltöttem be a 20hetet, tehát félidőnél vagyok s minden okés. még nem tudom h fiucska v lányzó lesz, de mindegy is:)
boldog babavárást!
Köszönöm szépen a gratulációkat, olyan hihetetlen még mindig!
Ma voltam dokinál. 6 hetes a picurkánk és már van szívműködése.
3. válaszolónak boldog babavárást továbbra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!