Elítélendő, hogy 18 évesen gyermeket szeretnék? A párommal már rajta vagyunk, ez az első hónap. Az anyagi körülmények nem rosszak, fel tudnánk nevelni a gyermeket. Párom 28 éves. Nagyon nem jó ötletnek tartjátok? Lakás is megoldott.
szia, 22 leszek novemberben, és 4 hós a kisfiam. van lakás, (5 évig hitel van rajta) van kocsi, félre is tudunk tenni egy kicsit, szeretem a párom, a kicsit imádom.
de: szinte minden barátom elvesztettem , mivel nekik más az életvitelük (buli, leruccanás a balcsira...), ahova nem tudok gyerekestül elmenni. imádtam vásárolgatni, ez is komplikált gyerekestül. nagyon-nagyon megváltozik az életed.
megváltozol lelkileg és testileg is.
nekem is sokminden hiányzik, mert én sajtkukac típus vagyok, aki nem bír a seggén ülni. de én nem csinálnám vissza ezt a dolgot, én szeretek anya lenni.
az egész csak elhivatottság kérdése. meg persze anyagi is, akármennyire szeretne valaki gyereket, felelőtlenség lenne szülni, ha nem tudja tisztességesen felnevelni.
azért ez lelkileg nagy megpróbáltatás.
sok sikert akárhogyis döntötök :)
Ha ez a szívetek vágya és megvan mindenetek akkor hajrá.
Nem elítélendő és egyébként is a ti dolgotok.
Egy baba ajándék és ha az ember szíve arra vágyik akkor mindent bele kell adni. Egyébként gondolom már végeztél a sulival is. Én is 18 vagyok és terhes voltam de elment.
Fél év és újra próbálkozunk már férjnél leszek. Szóval mindent bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!