Még nem nagyon csináltam ovu tesztet, ez volt az első hónap. Mi lehet a gond? Vagy ez normális?
Már elő is készültünk napokkal ezelőtt, hogy tuti ne hagyjuk ki az alkalmat, most azt hiszem egy darabig lesz szünet, mert már kezdünk fáradni:)
Nekem csak az a fura, hogy csak egy napig volt magasabb a hőm, de az csak 36,7 és másnap már csak 36,4. A babatervezo.hu-n úgy láttam, hogy 3 napig van fent a hő peteérés után, csak azért volt fura nekem a hőm, hogy ilyen gyorsan esett.
köszönöm a választ:)
A hőd most fog felmenni majd és fent is marad. Ha sikerült a baba, akkor még jódarabig :) Ha nem sikerült most, (akkor sikerült legközelebb ;)) akkor majd visszaesik.
Úgy értelmeztem, hogy tegnap volt full pozi a teszted, ma meg halványabb. És ma is esett le a hőd; szerintem ma volt akkor peteérésed; most fog csak felmenni a hőd majd.
Azt viszont nem értem, hogy még csak kora du. van, mikor csinálod az ovu teszteket?
Olyan fura a görbém továbbra is. Most felment tegnap a hőm, de ma maradt ugyanannyi nem feljebb 36.7-nél. Azt hittem ma magasabb lesz. Most van egy csík a görbén:)
Drukkolok Nektek:) Majd írd meg hogy áll a dolog Nálad, ha van valami fejlemény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!