Egy missed ab. után hány hét/hónap után áll vissza a normális ciklus? Beletelik kb.3 hónapba amíg minden visszaáll?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 20:48
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem 3 hónap kellett hozzá,mig rendbe jöttem!
2/7 A kérdező kommentje:
és az mit jelent? Például, hogy rendszertelen volt a vérzés ez idő alatt, esetleg ki is maradt? Vagy miből érezted, hogy nem az igazi?
2009. ápr. 7. 20:57
3/7 anonim válasza:
Nekem a műtét után 43. napra jött meg, utána teljesen normalizálódott a ciklus, az addig rendszertelen 24-36 napos ciklusaim 3 hónapon keresztül beállt 28-29 naposra. Tovább nem tudtam figyelni, mert ismét babás lettem. :)
4/7 anonim válasza:
Sajnos en nem vagyok ilyen szerencses nekem decemberben volt egy vetelesem es azota felborult a ciklusom. Januar 16-an megjott a vetelstol szamitva 6 hetre. Utanna februar 1-en (gondolhatod 14 napos volt a cilusom) Utanna Marcius 1-en (gondoltam jaj de jo visszaallt a 29 nap). Aztan itt vagyok a ciklusom 39-dik napjan es se mensi se baba!!! Mar idegileg teljesen keszen vagyok. Pedig a veteles elott 29 napos ciklusaim voltak annyira pontosak voltak, hogy a 29-dik napon minden reggel masodik wc-zeskor mar automatikusan vittem a tampont mert szinte ora pontossagra megjott. Elsore ossze is jott nekunk a baba csak sajna nem maradt meg. :( Most meg tessek megyek dokihoz Husvet utanmert ez nem allapot, hogy egyik honpba 14 napra jon meg a masik honapba meg lassan 40 napja kesik. Bocsi, hogy ilyen hosszu voltam de tenleg nagyon kivagyok idegileg. Remelem nalad minden rendben lesz es osszejon hamar a baba.
5/7 anonim válasza:
Szia!Első válaszoló vagyok.Ugy értem az egész dolgot,hogy egy 8 hetes babát vesztettem el és műszeresen fejeződött be.Utánna állandóan véreztem.Visszamentem a dokihoz 1 hónap múlva,nem talált semmit,azt mondta lelki eredetű a dolog.Aztán hol barnázás,hol vérzés váltakozva.Aztán január végén dőlni kezdett a vér.Vettem pásztortáskateát,mert untam már az egészet és erről a teáról olvastam,hogy csökkenti majd leállitja a vérzést.És tényleg a 3.naptól már nem véreztem.Majd középidőben megint rózsaszin és barnázgatás.Először megjött 24 napra,a múlthónapban 26 napra,de előtte is mindig rózsaszinezés.Most a 24.napon vagyok még semmi,péntekre nem várom,remélem újból lesz kisbabám.Közben elkezdtem inni a málnalevélteát cickafarkkal a menzi első napjától középidőig,onnan meg a palástfüvet iszom.Ha most se jön össze végül is nem keseredem el nagyon,mert van már 4 gyönyörű gyerekem.Mindenki kérdi,minek még egy!Hát szeretek terhes lenni és kisbabázni.Pedig mindegyik terhességem problémás volt!Remélem segitettem!
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem tavaly nyáron volt missed ab-m.Műtét után 6 héttel jött meg a mensi.Utána pont 28 napra, de erősebb vérzéssel járt mint addig.4 vérzést vártunk meg és mindig ciklusnak megfelelően jött, most 22 hetes terhes vagyok.Minden jót kívánok neked.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én is azt mondom, kell a 3 hónap, míg visszaáll minden. Nekem február közepén volt missed ab miatt műszeres befejezés. Azóta nem jött meg, pedig több, mint 7 hét telt el. Megjönérzésem már egy hete van, de mensi sehol! A kerek 8 hetet megvárom, aztán megyek dokihoz. Nekem sajnos előtte is rendszertelen volt a mensim, így tutira nem várok tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!