Milyen vizsgálatot lehetne még csináltatni, hogy kiderüljön végre miért nem esem teherbe? Az orvosom szerint egészséges vagyok szervileg, szép méh, normális ciklus, van mindig peteérésem. Nincs PCO-m, endomentriózisom stb.
Eddig a 5 évnyi sikertelenség alatt volt 3 imszem, 2 lombik és semmi. Csináljuk tovább a lombikot, de akkor sem fér a fejembe miért nem jön össze.
A méhnyálkahártyám is elég vastag volt mindig.
Szia!
Inzulinszintedet nézték? Pajzsmirigy? Párodat megvizsgálták? Mert ezek feltétlen szükségesek. Vagy lehet ezen már túl estetek a lombikot nem ismerem szerencsére még. Mi is babát szeretnénk 6. hónapja próbálkozunk, de eddig még semmi.
Pajzsmirigy hormonokat nekem már az inszemináció előtt nézték, ezért úgy gondolom, ez a meddőséggel foglalkozó szakembereknél alap, hogy megnézik, különben rontanák a sikerességet. Nekem is ott derült ki, hogy rossz a pajzsmirigyem. Aztán rendbe tették gyógyszerrel.
A lombikokra nekem sem tudott mit mondani az orvosom, sok nem sikerült, csak az utolsó :-)), miután babaváró tearendszert használtuk. Nekem ez segített, hogy a 6. lombik sikeres legyen. 5 lombiknál szépek voltak a petesejtek, volt, hogy még fagyasztottunk is, mégsem sikerült, a doki pedig azt mondta egyszerűen nem tudja miért nem sikerül, mert sikerülnie kellene. Hát a teák után (közben) rögtön sikerült!!!
20+3
A hetes kismama lemaradt!
JA és voltunk immunológiai és genetikai kivizsgáláson is, 17 kémcső vért vettek mindkettőnktől, szinte minden vérből megállapítható paramétert megnéztek, de ott sem találtak semmit. Esetleg még ezeket meg lehetne csináltatni, hátha tudnak valami okosságot mondani nektek. Ingyenes.
Kedves sumergo!
Köszönöm a válaszod, mert nagyon jó olyan kismamától választ kapni, aki már terhes és ahogy leírtad, sokadikra de SIKERÜLT. Gratulálok!!!
Egyébként a teánál Gyuri bácsi gyógyteáira gondoltál?
Az immunológiai vizsgálatnál, amire írtad, hogy ingyenes, azt hol csinálták nektek? Mert a meddőségiben már mondtam a dokimnak, hogy szeretnék ilyet, de azt mondta nem kell a lombiknál! Én privátba is megcsináltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!