Létezik hogy menzi után van peteérés? Ciklus 5-6 napján? Lehetséges ilyen? Normális dolog?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 11:43
1/18 anonim válasza:
Lehetséges. De akkor 19-20 napos a ciklusod.
2/18 anonim válasza:
Nagyon lehetseges! En igy lettem terhes sajnos, pedig azon tul hogy pont a ciklusom 5-6 ik napjan voltam eggyutt es belem sem elvezett a parom! Most 4 honapos terhes vagyok. En ezt nehezen fogtam fel, dokim is mondta hogy ez elofordul am.. tobbekkozott en vagyok az elo pelda.
3/18 anonim válasza:
Igen, persze, hogy létezik ilyen. Én is félidő előtt estem teherbe mindkétszer!
4/18 anonim válasza:
Ja, és nem 20 napos ciklus mellett, mint ahogy 1. írta, hanem 28-31 napos mellett volt a 8. napon.
5/18 anonim válasza:
A mensi a peteérés után 14 nappal jön meg. Lehet a 6. napon peteérés, de akkor 20 napos a ciklus vagy hormonzavar van.
8/18 A kérdező kommentje:
most hagytam abba a gyogyszer szedést..
2010. dec. 26. 12:40
9/18 anonim válasza:
Masodik valaszolo vagyok. Nekem sem 20 napos ciklusaim vannak hanem 30 naposak. Elso gyerekemmel normalisan mensi elso napjatol szamitva 14 napra volt peteeresem de most mensim utolso napjaiban volt. Ahogy mondtam nem csak en tamasztom ala hogy ilyen van hanem a doki is. Meg a biologiaoran is tanultuk am hogy vedekezni kell meg mensi napjain is mert akkor is lehet baba...
10/18 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtetted említeni, hogy most hagytad abba a gyógyszer szedését és összevissza még a ciklusod... így bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!