Mikor ideállis szerintetek egy nőnek az első gyermekét megszülni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 20:37
1/15 anonim válasza:
25-30 között a mai világban, de addigra minimális egzisztenciát teremteni.
2/15 anonim válasza:
Biológiailag állítólag 26 előtt. Én 32 voltam. Ez mindenkinél máskor jön el. Van aki már 20 évesen akar babát, van aki csak 35 évesen. Na meg persze ott vannak a piszkos anyagiak. 40 felé pedig sajnos nagyon megnő több betegség kockázata.
3/15 anonim válasza:
Mindenkinek akkor, amikor úgy érzi, hogy eljött az ideje:) Lehet valaki 35 évesen is felelőtlen, és 20 évesen is érett.
4/15 anonim válasza:
Szia Kedves!
A nő pontosan érzi, hogy kitől és mikor kell gyereket hozni a a világra!
5/15 anonim válasza:
Szia!
En is ugy gondolom, hogy akkor amikor ugy erzed hogy keszen allsz ra, es persze ami meg nagyon fontos, a parodnak is akarni kell. En 22 vagyok, a parom 24, es o most dontott ugy hogy szeretne, mar majdnem 8 eve egyutt vagyunk. Szerencsere meg tudnank neki adni mindent, ugyhogy mi pl mar most probalkozunk. De ismerek olyat is aki mar majdnem 30 eves es eszebe sem jutna sem neki sem a parjanak hogy babajuk legyen. Nem vagyunk egyformak. Ha ugy gondolod hogy anyagilag meg tudod oldani akkor akkor szulsz amikor akarsz.
6/15 A kérdező kommentje:
Én már nagyon szeretnék, de nem tudom itt e az ideje!
2010. febr. 23. 22:00
7/15 anonim válasza:
Akkor van itt az ideje, amikor te úgy érzed, és legalább a minimum feltételeket tudod neki biztosítani. Ha van egy szerető párod, van hol laknotok, és majd még kajára meg pelusra is telik, akkor miért ne? Sosem fogsz úgy ébredni, hogy na, ma eljött az ideje :)
8/15 anonim válasza:
ha azt mondod, hogy nagyon szeretnéd, akkor itt az ideje :) persze kell egy minimális háttér a babának, de a tökéletes helyzetre nem érdemes várni. Olyan úgysincs, hogy minden stimmel, és az ember hitel nélkül, nagy fizuval, és rózsasín ködös párkapcsolattal vág bele. De mindent meg lehet oldani, így ha lelkileg felkészültél, akkor hajrá :)
9/15 anonim válasza:
Mi most értünk meg rá a párommal 24 évesen. Mondjuk már 6 éve leszünk együtt az esküvőnk napján. Én nem voltam érett 20 évesen, de most már igen. Ez mindenkinél máskor jön el. És persze én is izgulok, hogy mi lesz, de belevágunk. :)
10/15 anonim válasza:
30 körül,addig bulizz,élvezd az életet,utazgass,dolgozz,utána gondtalanul babázhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!