Mikor ideállis szerintetek egy nőnek az első gyermekét megszülni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 20:37
11/15 anonim válasza:
Huhh hát én kicsit más véleményen vagyok, én azt mondom huszonévesen szülje meg mindenki az elsőt. Aki bulizás miatt vár 30-ig, hááát, nem tudom megérteni. Sokkal jobb az, ha valaki fiatal (22-28) éves korában szüli meg az első gyermekét. Az anya gyermek kapcsolat is jobb lehet, mert ugye nem olyan hatalmas a korkülönbség, és az anya szempontjából is jobb, mivel egy huszonéves szervezet sokkal inkább erősebb, mint egy harmincakárhány éves. Persze én nem ítélem el, aki később vállal gyermeket, mert tényleg mindenkinek szíve joga, de én mindig azt mondom,hogy akinek van rá lehetősége, az inkább legyen huszonévesen anyuka.
12/15 anonim válasza:
Én 32 évesen szültem,25-nek néznek,mivel mindig sportoltam,a kórház(Szeged)tele volt 30 felettiekkel,akik szintén előszőr szültek,nem bántam meg,de tény mindenkinek magának kell éreznie.A mai világban már nem ritka a 35 körüli első szülés sem,nem ez számít,hanem az,hogy te belülről igazán akarod-e,persze a párod ugyanígy,ne hallgass senkire,csak a belső hangra!
13/15 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Lehet valaki már 22-23 évesen úgy érzi felkészült a csemetére, de gond van a kapcsolatával akkor ez tolódni fog. Karrier miatt is kitolódhat úgyhogy egyénenként eltérő ez. Nekem pl. 23-27 éves koromig olyan kapcsolataim alakultak ki amire nem lehet egy babót alapozni bármennyire is felkészültnek éreztem magam rá, 27 évesen rámtalált a mostani párom, lassan 4 éve vagyunk együtt. Tavaly óta szeretné ő is és ezt a döntést megvártam, mert ehez 100%osan 2 ember akarata kell de megvártuk a tavalyi válság végét, mert mind a kettőnk munkahelyéről igen sok embert küldtek el, mi hála az égnek maradtunk. Munkanélküli segélyre nem szerettem volna babát vállalni. Most sajnos orvosi segítség kell, de elérkezett a pillanat hogy babázzunk :)
14/15 anonim válasza:
Szia.
En total megkertelek. 23 eves vagyok a parom 33. Dolgozunk mindketten 3eve vagyunk egyutt es egy eve ossze is koltoztunk. Meglenne minden h babat akarjunk es akarunk is. De itt van nekem a suli. Van meg egy evem es szeretnem azt baba elott befejezni, de viszont ott a masik,h mar egy ket eve nagyon szeretnenk babat. A napok 90%aban ugy erzem kell nekem es jojjon is, de aztan ott van h meeeg ne. nem bulizni akarok meg, csak egy kicsit kettesbe lenni a parommal.
Nem hiszem h ellehet donteni, h mikor az idealis, hisz az ember meg a sajatjat sem tudja eldonteni :D
Ti h alltok a paroddal? miota vagytok egyutt? korotok?
15/15 anonim válasza:
Én 29 éves vagyok, eddig tanultam, buliztam, nem volt normális kapcsolatom. Nem érdekelt a gyerek téma. Most megtaláltam életem szerelmét, és egyből rámjött, nem ismerek magamra! Persze érdemes az anyagiakat is figyelembe venni, de a stabil párkapcsolat az alapvető hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!