Aki a második gyermekét is császármetszéssel szülte, milyen volt? Ugyanúgy helyi érzéstelenítéssel csinálták? És lehetett érezni valamit?
Császármetszést nem végeznek helyi érzéstelenítéssel, spinális érzéstelenítéssel végzik, amikor a tűt a gerinccsigolyáid közötti térbe szúrják.
Nekem első is és második császárom is spinális érzéstelenítés volt, lehetett érezni nagy húzásokat nyomkodásokat és lökdöséseket, fájdalmat nem.
De igen sokan szülnek császár után hüvelyi úton, neked is van még remény.
Nem feltétlenül lesz az neked :o) Barátnőm ugyanígy volt, a másodikat simán szülte, a harmadik is csak azért lett császár mert elköttette magát :o)
De nem helyivel csinálták (az a pici szuri amit egyszerű műtéteknél->pl egy tályog kivágás csinálnak, a tiéd epi volt, vagy eda ...sosem tudom mindig keverem :o()
Egyébként nekem is volt császárom és lesz is pár hónap múlva; de hát természetes, hogy gerincessel csináltatom; nálunk nagyon jó az anesztes orvos, nem félek, hogy esetlen elront valamit és gond lesz. Azt meg ugye nem lehet érezni; ha érzed akkor irtó nagy gáz vagy és azonnal altatnak....jobb esetben; amit érzel az csak a huza-vona és hát ha kimegy az érzéstelenítő akkor azért az nem piskóta :o) De úgysem lesz semmi :o)
Nekem 2 hónapja volt a második császárom.Nagyon féltem tőle.Sokkal jobban viseltem mint az elsőt 24 órával a műtét után már guggoltam meg simán közlekedtem pakolásztam.Most az első felkelés sem volt olyan vészes.Rá 2 napra meg már törökülésbe ültem az ágyon.
Remélem te is ilyen jól viseled majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!