Ha 1 nő orvos nélkül szüli gyermekét, mint pl hallani híradóban h a bokorban hagyta miután megszülte, hogyan vágta el a köldökzsinórt? Vagy nemkell elvágni ha kijön a méhlepény is? És a méhlepény mennyi idő után jön ki? Férfi vok.
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 21:45
1/3 anonim válasza:
én pl a második szülésnél magam vágtam el a köldökzsinórt, mert felajánlott a doki. E kell vágni, akkor, amikor már kint van a méhlepény is és már nem pulzál a köldökzsinór. A méhlepény pár perccel a baba után érkezik. El kell szorítani valamivel a babához közel eső köldökzsinór részt, bokor alatt mondjuk megcsomózni, amúgy van erre külön csipesz és közel az elszorításhoz elvágni. Nehéz, mert masszív dolog, én is meglepődtem, azt hittem, könnyebb elvágni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 10. 07:50
3/3 anonim válasza:
Te nem vagy fiú, azokat ez nem foglalkoztatja. Ha ezt akarod tenni, mint amit leírtál, menj be a kórházba és szüld meg ott, és add örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!