Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki megbánta hogy megszült...

Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek nyomós okuk volt arra, hogy az abortuszon elgondolkozzanak, és nem vetették el. Ez egy anoním oldal, kérlek, légy magadhoz őszinte,és tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nyíltan megírod az igazat. Nem bántad meg, hogy megszülted a babát?
2009. nov. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
89%
Nem bántam meg pedig váltunk.Most egyedűl vagyok 3 gyerekkel,picit nehéz így de imádom őket!:)A pici másfél éves.
2009. nov. 13. 17:56
 2/69 anonim ***** válasza:
75%

Te megbántad?

Szerintem egy gyereket nem lehet megbánni, én fiatalon vállaltam(abortusz eszembe se jutott),de be vallom az elején nagyon nehéz volt,és igen gondoltam arra hogy még nem kellett volna.De ahogy egyre nagyobb, úgy egyre könnyebb is.És a mosolya a szeretete mindennél többet ér.

2009. nov. 13. 18:06
 3/69 anonim ***** válasza:
75%
Erre a kérdésre csak ilyen válaszokat fogsz kapni, mint amit az első hozzászóló írt. Te be mernéd vallani akár csak magadnak is, ha megbántad volna, hogy megszülsz egy gyereket? Amikor már ott van a gyerkőc, akkor nem gondol az ember olyasmire többé, hogy mi lett volna ha... Vagy ha akár csak a kétely csírája felmerül benne, hogy nem biztos, hogy be kellett volna vállalni a babát akkor sem fogja bevallani. Még saját magának sem, nemhogy egy idegennek. Hiába anonim az oldal, ilyen választ nem fogsz kapni. Igazából a gyerekek kérdéseit érdemes elolvasni, amikor arról írnak, hogy az öngyilkosságot fontolgatják mert nem bírják a nélkülözést, a szeretet hiányát, stb. elviselni. Ezek szerintem sokkal többet elmondanak.
2009. nov. 13. 18:10
 4/69 anonim ***** válasza:
57%
Egyetlen pillanatra sem!!!!
2009. nov. 13. 18:12
 5/69 anonim ***** válasza:
67%

én csak azt nem értem, hogy miért olyanok válaszolnak, akik el sem gondolkodtak az abortuszon? a kérdező az ő véleményüket várja. na, mindegy is.

vagy ha elgondolkodtak rajta az eddigi válaszolók közül néhányan, igazán leírhatták volna, hogy miért, mi volt az a nyomós ok.

2009. nov. 13. 18:18
 6/69 anonim ***** válasza:
76%
Nem,egyàltalàn nem bàntam meg.Bàr néha megfordul a fejemben,mi lett volna ha nem akkor esek teherbe,mit csinàlnék ma?De bàrmikor bàrmi bajom,szenvedésem csalodàsom van,mindig az ad eröt,hogy akkor is van egy gyönyörü gyermekem.
2009. nov. 13. 18:37
 7/69 anonim ***** válasza:
35%

Én bevallom el akartam vetetni a másodikat mert ugy volt,hogy beteg dawn kóros...de én annak ellenére vállaltam rettegés volt a 9 hónap.De egészséges lett.És ha ránézek mindig eszembe jut,hogy el akartam vetetni mind1 milyen indokból.És még 1 vélemény aki nem akar gyereket az tesz ellene ....egy életet nem lehet megölni.Valós videó a kisbabát szét vagdossák és ugy kaparják ki.Mint a valós életben.Ö már élö ember dobog a szíve keze lába van-ö semmiröl nem tehet....

Nézzétek meg,da csak óvatossan én sírtam.Ha ezt megnézné mindeni aki abortuszt akar szerintem mindenki lemondaná.

[link]

2009. nov. 13. 18:40
 8/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt stabil a párkapcsim, nem volt lakásunk, nem volt egzisztenciánk, a baba mégis bekopogtatott. 3 napig nagyon rossz volt belegondolnom abba, hogy anya leszek, ez mennyi baj, felelősség, gond,csak a rosszat érzetem, semmi jót. Utána vagy a 12. hétig iszonyat rosszulléteim voltak. jó, jó ott volt az uh-s képe meg kismamiság oké...de nem érzetem át igazán. Na de amikor megmozdult, meg később egyre jobban jelezte hogy van! akkor elkezdett bennem valami megváltozni. Ha nem is az abortusz széléről táncoltam vissza, de volt 1-2 gondolatom... aztán hogy megszületett és belefutok 1-1 ilyen ab-os videóba , összeszorul a szívem, hogy milyen rettenetes butaságot csináltam volna ....!
2009. nov. 13. 19:00
 9/69 A kérdező kommentje:

18:10-es véleménye elgondolkodtató...

Nem csináltak genetikát a Down gyanú esetén?

2009. nov. 13. 19:02
 10/69 anonim ***** válasza:
80%

JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!Ez a videó borzalmas!!!!!Mikor láttam a picuri kezét!=(

Istenem nem bírtam végig nézni!Elkapott a sírás!

Én mikor terhes lettem a szüleimnél laktam.Akkor igaz már 5 éve együtt voltam a párommal.Úgy volt,hogy elvetetem hisz nem volt házunk semmink!Mikor elmentem az orvoshoz ő megkérdezte,hogy meg akarom e tartani?Azt mondtam nem!Az orvos azért elvitt egy ultrahangra.Néztem a képernyőt és nem láttam mást rajta csak egy lüktető pacát =)Akkor mondtam a dokinak,hogy meggondoltam magam nem vetetem el!Ő az én kicsikém és nem vagyok képes megölni!Az orvos csak mosolygott.A rendelőben várt a párom és látta rajtam,hogy csupa könny a szemem és csak azt mondta oké megoldjuk!Sikerült házat vennünk és együtt vagyunk azóta is mi hárman.Most lesz 6 éves a lányom és soha nem bántam meg.Egy szeretetre méltó cserfes kis csaj.=)

2009. nov. 13. 19:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!