Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?
Te megbántad?
Szerintem egy gyereket nem lehet megbánni, én fiatalon vállaltam(abortusz eszembe se jutott),de be vallom az elején nagyon nehéz volt,és igen gondoltam arra hogy még nem kellett volna.De ahogy egyre nagyobb, úgy egyre könnyebb is.És a mosolya a szeretete mindennél többet ér.
én csak azt nem értem, hogy miért olyanok válaszolnak, akik el sem gondolkodtak az abortuszon? a kérdező az ő véleményüket várja. na, mindegy is.
vagy ha elgondolkodtak rajta az eddigi válaszolók közül néhányan, igazán leírhatták volna, hogy miért, mi volt az a nyomós ok.
Én bevallom el akartam vetetni a másodikat mert ugy volt,hogy beteg dawn kóros...de én annak ellenére vállaltam rettegés volt a 9 hónap.De egészséges lett.És ha ránézek mindig eszembe jut,hogy el akartam vetetni mind1 milyen indokból.És még 1 vélemény aki nem akar gyereket az tesz ellene ....egy életet nem lehet megölni.Valós videó a kisbabát szét vagdossák és ugy kaparják ki.Mint a valós életben.Ö már élö ember dobog a szíve keze lába van-ö semmiröl nem tehet....
Nézzétek meg,da csak óvatossan én sírtam.Ha ezt megnézné mindeni aki abortuszt akar szerintem mindenki lemondaná.
18:10-es véleménye elgondolkodtató...
Nem csináltak genetikát a Down gyanú esetén?
JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!Ez a videó borzalmas!!!!!Mikor láttam a picuri kezét!=(
Istenem nem bírtam végig nézni!Elkapott a sírás!
Én mikor terhes lettem a szüleimnél laktam.Akkor igaz már 5 éve együtt voltam a párommal.Úgy volt,hogy elvetetem hisz nem volt házunk semmink!Mikor elmentem az orvoshoz ő megkérdezte,hogy meg akarom e tartani?Azt mondtam nem!Az orvos azért elvitt egy ultrahangra.Néztem a képernyőt és nem láttam mást rajta csak egy lüktető pacát =)Akkor mondtam a dokinak,hogy meggondoltam magam nem vetetem el!Ő az én kicsikém és nem vagyok képes megölni!Az orvos csak mosolygott.A rendelőben várt a párom és látta rajtam,hogy csupa könny a szemem és csak azt mondta oké megoldjuk!Sikerült házat vennünk és együtt vagyunk azóta is mi hárman.Most lesz 6 éves a lányom és soha nem bántam meg.Egy szeretetre méltó cserfes kis csaj.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!