Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki megbánta hogy megszült...

Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek nyomós okuk volt arra, hogy az abortuszon elgondolkozzanak, és nem vetették el. Ez egy anoním oldal, kérlek, légy magadhoz őszinte,és tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nyíltan megírod az igazat. Nem bántad meg, hogy megszülted a babát?
2009. nov. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:

Én vagyok a kérdező, megnéztem, sőt a cikket is elolvastam. Az emberi baromság felülmúl minden képzeletet. Arról szól a cikk, hogy halott vagy abortált magzatokat Kínában étteremben szolgálnak fel szexuális erő növelése céljából, levesbe főzve. Jó pár kép illusztrálta, hogy igaz a cikk.

Nekem erről az Ószövetség jut eszembe, a kánaáni népek bűne,akik megszületett csecsemőiket áldozták fel a Baál oltárán a föld és az állatok nagyobb termékenységét remélve ettől. Néha bevillan a párhuzam, amikor arról hallok, hogy anyagiak miatt valaki elveteti a magzatát.

2009. nov. 14. 00:14
 22/69 anonim ***** válasza:
én nem vagyok abortusz párti egyáltalán teljesen elítélem,aki azt írta ,hogy csak a beteg gyerek a jó,meg akármilyen beteg gyerek nem vetetné el,nem került még ilyen helyzetbe és nem igazán van vele tisztában mit is ír,nem ártana néha elgondolkodni+!!!!
2009. nov. 14. 08:14
 23/69 anonim ***** válasza:
58%
Sziasztok elöször is én vagyok aki belinkelte a videót,miét baj ez?Ha csak 1 életet mentek meg vele már azért megérte.És igen is én nem sajnálom azokat akik már túl estek rajta nézze csak meg mit tett.SAJNÁLAT??Minek olyan könnyen beszéltek róla.....én még mindig azt mondom aki nem akar terhes lenni nem lesz az.Miért nem védekeztek ??Miért egyszerübb ,egoldás elvetetni??Megölni 1 életet.?!Ez nem fair.És ha megtette legyen csak lelkiismeret furdalása.Én nem vagyok hös de ugy vállaltam ,hogy nem tudtam egészséges e-.De igen volt szürés amire 2 hónapot kell várni....aztán nem volt egyértelmü..aztán 36 hetesen megint azt mondták,hogy lehet az söt vese tágulata is volt.Szóval ez van.Könnyen beszéltek abortusz és meg van oldva minden.Aki erös az szülje meg és mondjon le róla...és akkor legalább megkaphatják azok akik mindent megadnának 1 babáért.Ez lenne az igazán bátor dolog.De ezt már nem vállják mert az már látszik,meg elitélik öket stb...mind1 nem érdekel én mindig elitélem azokaz akik elvetetnek 1 életet....mert az elen lehet tenni.És hiába a kifogások pénztelenség....stb.Mindent meglehet oldani.Vagy nem kéne felelötlenül sexelni.ennyi.
2009. nov. 14. 12:27
 24/69 anonim ***** válasza:
56%
miért nekem kéne gondolkodnom??? Egy ismerősöm betgen szülte meg a babáját, pedig az orvosok még a 24. hetes magzatot is el akarták ölni. Ijesztgették, hogy ez lesz meg az lesz, a fele nem hött be!!! A baba lassabban fejlődik, de fejlődik és a szülei, családja NAGYON szereti! Én azt nem értem, hogy ez a világ hogy süllyedhetett ilyen mélyre, hogy azt teszik pellengérre, aki megtartaná a babát minden körülmények között? "Gondolkodj már". Nem! Az gondolkodjon, aki elmegy abortuszra utána meg kesereg, hogy miért nem lehet gyereke!!!
2009. nov. 14. 12:35
 25/69 anonim ***** válasza:

Mar ket napja ez a kerdes, es a video kavarog bennem.

A testveremet sirattam el, persz anyu is megbanta, csakhat akkor igy dontott. Talan őt látva ellenzem az abortuszt.

Megerőszakoltak, azon a bizonyos szeptember 11-re virradora:( Rettegtem, hogy vajon terhesen maradok-e, de mielott a tesztet megcsinaltam, mar dontottem, megtartom, nem lesz abortusz.

Miert nem adjak orokbe, talán megérteném azt. Vagy tessék várni a szexszel, amíg, ha jön a gyerek nem nagy gond.

2009. nov. 14. 14:17
 26/69 anonim ***** válasza:
53%
A tegnapi 18.40-es-nek csak annyit, hogy nem mindenki tud tenni a gyerek ellen, ha nem akarja.Sokan lesznek terhesek gyógyszer mellett is, és tudom, hogy ilyenkor sokan azt feltételezik, hogy biztosan nem vették be a bogyót, meg hasonlók.Én spirál mellett estem teherbe és még a havim is megjött, így gőzöm nem volt hogy terhes lennék.A 10. héten derült ki és nagyon kétségbe estem mert a második kisfiam akkor volt 1 éves és én valóban nem akartam több gyereket, azért rakattam fel a spirált.Megtartottam és idén tavasszal 2 fiú után született egy gyönyörű egészséges lányom.Úgyhogy az-aki nem akar tesz ellene dologról ennyit.
2009. nov. 14. 15:48
 27/69 anonim válasza:
58%

picit eltérnék a kérdésben kiírtaktól, a beteg gyerekről és az abortuszról felmerült bennem valami. nem értek azokkal egyet akik szerint ha "nyitott gerinccel" vagy bármi egyéb súlyos bajjal születne a gyerek akkor is meg kell tartani. az egyik érvet már elmondták előttem: a gyerekkel sem szabad ezt megtenni, kész szenvedés lenne az élete, illetve a családnak is azzá válna. igenis számításba kell venni azt hogy ez mivel jár. ha adott a lehetőség (tehát a terhesség alatt kiderül) igenis el kell gondolkodni hogy ez mivel jár. felnőtt embereknek előfordul hogy iszonyatosan nehéz döntést kell hoznia, épp ezért felnőtt.

a másik érvemre visszatérek mindjárt, de arra szeretnék reagálni aki linkelte a videót először és utána azt írta hogy "ha csak egy életet is megmentek vele, akkor megérte". neki üzenem, csak hogy tudja, nem értem miért akar "az életmentő" szerepben tetszelegni, NEM AZ, demagógia a köbön, amit leírt.

tehát a másik: ha ma a tudomány nem ott tartana, hogy lehetségessé válik az abortusz, akkor ezek a nyitott gerinccel születő gyerekek NEM MARADNÁNAK ÉLETBEN. ha valaki azzal jön, hogy "ez gyilkosság" meg bla bla, akkor azok miért nem veszik figyelembe, hogy a mesterségesen "elvenni az életét" egy beteg gyereknek bűn, akkor az miért nem számít mesterséges dolognak, ha valaki gyógyszerekkel mindenáron életbentartja a legnagyobb valószínűséggel SZENVEDŐ gyereket.

2009. nov. 14. 15:53
 28/69 anonim ***** válasza:
46%
Miért szenvedne? Feltétlen szenvednie kell? Ott vannak a liliputiak pl. terhesség alatt a kutya meg nem mondja az anyának, hogy "kedves asszonyom , ez a gyerek törpenövésű lesz, tessék elvetetni". Később derül csak ki, ahogy növekszik...Boldogtalanok az ilyen emberek. Nem! tudnak párt találni, otthonosan mozogni az életbehn? Igen. Még a sziásmi ikereket is megszülik!! ezelőtt 20 évvel a sziámi ikreknek az ötödét tudták szétválasztani, ma meg szinte mindet. Aki végignéz, ismétlem végignéz egy ilyen abortusz videót nem ír ilyen nagy mellénnyel a szenvedő magzatokról... Tudtátok pl, hogy a magzat "ösztönösen" ki próbál térni a szike elől?? ez nem humbukk. És az se véletlen, hogy kevés nődoki vállal el abortuszt. Ők látják azt a monitoron, amit az anya nem. Hogy ölnek.
2009. nov. 14. 16:03
 29/69 anonim ***** válasza:
jaj, ne haragudj, kérdező, a 18:40-esnek akartam írni, hogy nézze meg, nem neked! ezer bocs!
2009. nov. 14. 16:56
 30/69 A kérdező kommentje:
A beteg gyerekek elvetetését hagyjuk. Az egy külön téma. Az abortuszok 90-99 %-ában ÉP, EGÉSZSÉGES gyerekeket ölnek meg! Ezt senki nem védheti ép ésszel. Aki nem tudja anyagiak miatt megtartani, adja örökbe!
2009. nov. 14. 17:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!