Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?
Én vagyok a kérdező, megnéztem, sőt a cikket is elolvastam. Az emberi baromság felülmúl minden képzeletet. Arról szól a cikk, hogy halott vagy abortált magzatokat Kínában étteremben szolgálnak fel szexuális erő növelése céljából, levesbe főzve. Jó pár kép illusztrálta, hogy igaz a cikk.
Nekem erről az Ószövetség jut eszembe, a kánaáni népek bűne,akik megszületett csecsemőiket áldozták fel a Baál oltárán a föld és az állatok nagyobb termékenységét remélve ettől. Néha bevillan a párhuzam, amikor arról hallok, hogy anyagiak miatt valaki elveteti a magzatát.
Mar ket napja ez a kerdes, es a video kavarog bennem.
A testveremet sirattam el, persz anyu is megbanta, csakhat akkor igy dontott. Talan őt látva ellenzem az abortuszt.
Megerőszakoltak, azon a bizonyos szeptember 11-re virradora:( Rettegtem, hogy vajon terhesen maradok-e, de mielott a tesztet megcsinaltam, mar dontottem, megtartom, nem lesz abortusz.
Miert nem adjak orokbe, talán megérteném azt. Vagy tessék várni a szexszel, amíg, ha jön a gyerek nem nagy gond.
picit eltérnék a kérdésben kiírtaktól, a beteg gyerekről és az abortuszról felmerült bennem valami. nem értek azokkal egyet akik szerint ha "nyitott gerinccel" vagy bármi egyéb súlyos bajjal születne a gyerek akkor is meg kell tartani. az egyik érvet már elmondták előttem: a gyerekkel sem szabad ezt megtenni, kész szenvedés lenne az élete, illetve a családnak is azzá válna. igenis számításba kell venni azt hogy ez mivel jár. ha adott a lehetőség (tehát a terhesség alatt kiderül) igenis el kell gondolkodni hogy ez mivel jár. felnőtt embereknek előfordul hogy iszonyatosan nehéz döntést kell hoznia, épp ezért felnőtt.
a másik érvemre visszatérek mindjárt, de arra szeretnék reagálni aki linkelte a videót először és utána azt írta hogy "ha csak egy életet is megmentek vele, akkor megérte". neki üzenem, csak hogy tudja, nem értem miért akar "az életmentő" szerepben tetszelegni, NEM AZ, demagógia a köbön, amit leírt.
tehát a másik: ha ma a tudomány nem ott tartana, hogy lehetségessé válik az abortusz, akkor ezek a nyitott gerinccel születő gyerekek NEM MARADNÁNAK ÉLETBEN. ha valaki azzal jön, hogy "ez gyilkosság" meg bla bla, akkor azok miért nem veszik figyelembe, hogy a mesterségesen "elvenni az életét" egy beteg gyereknek bűn, akkor az miért nem számít mesterséges dolognak, ha valaki gyógyszerekkel mindenáron életbentartja a legnagyobb valószínűséggel SZENVEDŐ gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!