Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki megbánta hogy megszült...

Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek nyomós okuk volt arra, hogy az abortuszon elgondolkozzanak, és nem vetették el. Ez egy anoním oldal, kérlek, légy magadhoz őszinte,és tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nyíltan megírod az igazat. Nem bántad meg, hogy megszülted a babát?
2009. nov. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
53%
Majdnem minden nap szóba kerül az abortusz kérdés. Miért? A tényen nem változtat. És elárulom, nem vagyok abortuszpárti, de nekem senki ne mondja, hogy nem létezik rá indok. Létezik rá indok. Az örökbe adás pedig nem olyan egyszerű, mint amilyen könnyen emlegetik a fórumon. Az anyaság első lépése a szülés. Akárki akármit mond. Onnantól szerintem aki oda tudja adni másnak a gyereket, hogy saját szemével látta, hallotta...
2009. nov. 14. 17:47
 32/69 A kérdező kommentje:
Valóban nehéz. De ehelyett megölni... Nem látom be, az mitől könnyebb.
2009. nov. 14. 19:45
 33/69 anonim ***** válasza:
0%
Hát megmondom őszintén, sosem volt abortuszom, és terhességem sem. Borzalmas lehet abban a tudatban lenni, hogy van valahol, valakinél egy gyereked, aki talán egy nap visszanéz, hogy mégis miért nem kellett otthon. Ezek után vállalna gyereket? Könnyen lehet, hogy védekezés mellett esett teherbe, nem olyan ritka az ilyen. Tükörbe sem tud nézni egy napig sem. Ameddig a magzat, vagy embrió még az anya hasában van, addig nem alakul ki akkora kötődés. Ezért könnyebb. Attól én is undorodom, aki 3 havonta jár abortuszra, mert az gusztustalan. Viszont ezekre a nőkre, akiknek 1-2 volt, mert úgy hozta a sors, az mondjon csak rosszat és bántót, aki tökéletes.
2009. nov. 14. 19:58
 34/69 anonim ***** válasza:
53%

Ajjaj,mindenki elfelejtette,hogy kéremszépen az abortusz az nem alternatíva.

Ja,hogy az egészségügyünk van annyira korrupt,hogy bemondásra megvehető.Mert szegények vagyunk,mert nincs több gyermeknek hely ,mert a férjem nem akarja..stb...

nem hinném,hogy sokak felháborodása azoknak szól,akiknek beteg a babájuk,vagy védekezés mellett lettek terhesek(bár védőnő ismerősöm szerint ez nagyrészt duma,persze nem minden esetben.De legtöbbször az aha milyen gyógyszert szedre a nem tudom,mi a neve,a hozza be a dobozt-ra,meg a nem tudom hol van -a válasz.)

Szigorúbban kellene igen venni az abortuszt.Meg kellene tanulni helyette a felelősséget.Most nem azt mondom,hogy nyakra-főre szüljön a jónép,hanem igenis felelősséggel,megfontolva.

Nem jó,a másnak is volt naés szemlélet(nekem se volt),pedig buliztam sokat fiatalon,voltak fiúk is...igaz nem túl sokan,és mindegyik alkalommal tudtam védekezni.Egyébként nem is lett volna alkalom.Nekem azt mondták otthon,hogyha elég nagy vagyok a szexhez,akkor legyek az a következményekhez is .Valószinű elég nagy voltam,mert nem lett következménye.És annak is volt rendesen visszatartó ereje,hogy majd tologálhatom a babakocsit,míg a többiek buliba mennek...

Viszont ha otthon tojtak volna a fejemre,hogy majd ,akkor elvetetettjük lányom-nem biztos hogy megúsztam volna pár abortusz nélkül.

Ha azt nézzük ma a nők "elvetetik" a második,harmadik,negyedik gyereküket.Annyira számít,hogy eggyel több?Minden második fiatal elégedetlen,mert még többet szeretne,pedig ők már egykék nagyrészt.Igen panaszkodnak a azok is akiknek több testvére van,viszont mit mond :elege van.Mint mindenkinek néha.De a testvéreit azokat szereti,azokhoz ragaszkodik.Akkor tényleg olyan szörnyű nagycsaládosnak lenni?

2009. nov. 15. 12:34
 35/69 anonim ***** válasza:
100%

Nagycsaládosnak lenni valóban nehéz néha.Nekem 3 gyermekem van és úgy néznek rám néha, mint aki a holdról jött, hogy hogyan lehet ennyi eszem, hogy ebben a mai világban szültem 3 gyereket.Én is sokszor elképedve hallgatom azokat a nőket akik anyagi okokból csak 1 gyereket vállalnak,mert drága a ruha meg taníttatni stb...Pedig higgyétek el ha már abbak az első gyereknek megvetted a babakocsit, kiságyat, kompot stb... akkor azt már a 2. gyereknél nem kell megvenned.A ruhákra ugyanez vonatkozik.Én mint 3 gyerekes anyuka évek óta csere-berélek ruhákat cipőket a rokonságomban és a baráti körömben.Bevallom nehéz néha észben tartani, hogy melyik cipőt kitől is kaptuk, mert most pl egy olyan 2 gyerekes barátnőmnek adogatom vissza a fiai ruháit, aki szintén vállalt 3. gyermeket, így én visszaadom a tőle kölcsönkapott cuccokat és persze hozzá kölcsönadom a saját vásárolt ill.ajándékba kapott ruhákat.És ha hiszitek, ha nem én még a 2 kisebbik gyermekemnek alig vettem ruhát és cipőt, mert olyan sok helyről kaptunk segítséget, hogy nem kellet.Csak persze sok plázacica anyukának ciki lenne használt ruhákban járatni a gyerekét és úgy bizony valóban költséges dolog gyereket vállalni.

Sokkolt a videó olyannyira, hogy 2 napja nem tudom elterelni a gondolataim a látottakról.Hogy miért?Mert nekem is volt abortuszom 16 évesen.És pedig védekeztünk gumival.Mái napig fogalmam nincs hogyan eshettem teherbe, de megtörtént sajnos.Nagyon fiatal voltam és nem tehettem mást, hisz a középiskolát nem hagyhattam abba.Még egy évre sem, hogy kihordjam és odaajam másnak, de ez persze akkor fel sem merült bennem.Véleményem szerint ha valaki kihordja, az már nem fogja odaadni másnak.Nagyon ritka.Én nem lennék rá képes.A videóra visszatérve pedig mindig is tudtam, hogy óltem, gyilkoltam de igazán most szembesültem vele.Szörnyű.Ha minden abortuszra készülő nővel kötelezően végignézetnék ezt a videót akkor hamar megugrana a népszaporulat és 2-3 évtized multán nem lenne gond, hogy miből finanszírozzák a nyugdíjakat.

2009. nov. 15. 22:09
 36/69 anonim ***** válasza:
0%

előző!

marha intelligens lehetsz, ha a mai napig fogalmad sincs róla, hogyan is estél teherbe gumi mellett.

akkor felvilágosítalak, hogy a gumi nem igazán biztonságos.

csak ne felejtsd majd ezt elmondani a gyerekeidnek is.

te tényleg a Holdról jöttél.

2009. nov. 15. 22:37
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

Igen????Bocsi akkor hogy az intelligenciámat növeljem elárulom, hogy most a 3. gyerkőc spirál mellet lett.Van egy kafa Uh fotóm amin ott a gyerek, meg a spirál is.

Mélységes bocsánatodért esedezem amiért 16 évesen biztonságosnak gondoltam a gumit, mivel mai napig ezt szajkózzák az összes tini közt.Ja bocsi ha még nem mondtam volna trombózis veszély miatt nem szedhetek semmilyen hormontartalmú gyógyszert, mellesleg van egy 21 éves lány ismerősöm is aki 3 éve jár orvosról orvosra, mert az egyik fajta fogamzásgátló iszonyatosan elcsúfította az arcát.Tiszta ragya.Vagy mesélj már nekem, hogy mi a legbiztonságosabb módszer???Addig is üdvözlet a holdról.

2009. nov. 15. 22:57
 38/69 anonim ***** válasza:
100%
Tessék, megint megjelenik egy "szuperintelligens" és oltja a 3 gyerekes anyukát!! Nem hogy azt mondaná, végre valaki, aki fel meri vállalni a babákat és nem rohan rögtön kés alá... Elég sokan jöttek a Holdról akkor, mert más is esik teherbe gumi, spirál vagy épp fogitabi mellett...
2009. nov. 16. 08:52
 39/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok továbbra is én vagyok aki a videót belinkelte,elöször is itt nem a beteg gyerekekröl van szó,föleg ami az élettel össze egyeztethetelen....ami meg nem azt megmondják és dönthet az ember.És az ilyen esetben senkit nem itélnek el...a második jöttök itt azzal,hogy spirál mellett,gyógyszer mellett letettek terhes stb.Milyen érdekes ez talán 100 terhességböl mondjuk 5.És még mindig igaz amit írtam aki nem akar terhes lenni tesz ellene.Gondolj bele ha spirálod se lett volna akkor már hány gyereked lenne ???Nem igy van??A másik annak akinek 3 gyerek spirál mellett lett gartulálok,,,,de azért én az elsö után már biztos mással is védekeztem volna a második gyerek után már meg tuti.Nem csak spirál lézezik.És még egy útolsó hozzá füzni való annak aki azt mondta nem olyan könnyü az örökbe adás.TÉNYLEG??Persze,hogy nem mert ahozz már nem túl erössek és bátrak,hogy ezt megtegyék!!És az abortusz??Az könnyü megölt 1 életet ,mert felelötlen volt?Nincs lelkiismeret furdalása?Nincs.Akkor ahozz is legyen elég ereje,hogy megszülje és oda adja másnak.

Nagyob tiszteletben tartom azokat a nöket akik megszülik és bent hagya a kórházba v. berakja az inkubátorba név nélkül.Öket tisztelet érdemli de csak azért mert ahozz nagyobb erö kell 9 hónapot hordta megszülte és ugy mondott leróla,mert a gyermek javát nézte.Ehhez eröés bátorság kell.De aki csak besétál és abortuszt csinál ö gyáva.........Volt olyan ismerösöm akinek már volt 4-5 abortusza aztán amikor akart nem esett teherbe és keserget mindenkinek...én nem sajnáltam.Mondtam neki lehetne már 5 gyereked sírtál volna akkor.Ez a végszó.

2009. nov. 16. 09:06
 40/69 anonim ***** válasza:
Aki a "lehet úgy abortuszt, hogy..." címmel áll neki a dologhoz, közben meg pityereg az ab videókon az nekem olyan, mintha bort inna, és vizet prédikálna. Nagyon sok előrejósolt "beteg" babáról derült ki, hogy a születésekor vagy egészséges, vagy nagyon is orvosolható problémája van. Nagyon sok szívbetegség sajnos csak a születés után derül ki, és mégis 1000 körömmel harcol érte a szülő... akkor most hogy is van ez? Születése előtt "el lehet intézni" utána meg már "él"?
2009. nov. 16. 09:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!