Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki megbánta hogy megszült...

Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek nyomós okuk volt arra, hogy az abortuszon elgondolkozzanak, és nem vetették el. Ez egy anoním oldal, kérlek, légy magadhoz őszinte,és tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nyíltan megírod az igazat. Nem bántad meg, hogy megszülted a babát?
2009. nov. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
84%
Azért ezt a videot durva volt belinkelni.Aki akarja ugyis elveteti,akinek meg muszàly,annak sokkolàs volt....Egyébként nem vetetném el,soha,söt nem is bàntam meg hogy màr van egy nagyobb babàm is.De akiknek muszàly,azokat ne bàntsuk.
2009. nov. 13. 19:32
 12/69 anonim ***** válasza:
69%
azért lehet,hogy ez egy kicsit durva az előttem szólóval maximálisan egyet értek,nem mindenki jó kedvébe veteti el aki berakta a linket először gondolkodjon el! gratula neki
2009. nov. 13. 19:54
 13/69 A kérdező kommentje:
Szerintem az iskolai oktatás keretében minden fiatalnak le kéne vetíteni egy ilyen videót. Amíg ez legális, legalább tisztában legyen vele mindenki, mit választ.
2009. nov. 13. 19:54
 14/69 anonim ***** válasza:
20%
19:54 -es. Nincs olyan hogy "elfogadható" abortusz!! Ha down- kóros, ha nyitott gerince van, ha a a belső szervei a hasa helyett kint úszkálnak akkor is a TIED! Miért csak a "tökéletes" a jó? egyedül a megerőszakolásból "létrejött" terhességnél gondolkodnék el.. de még az is olyan, hogy egy baba mit tehet arról, hogy "lett"? Lehet hogy egy talpig becsületes, tisztelet-tudó ember lesz belőle.
2009. nov. 13. 20:00
 15/69 anonim ***** válasza:
88%
Sziasztok! Én sosem estem át abortuszon, gyermekem sincs, azért írok ide, mert az utolsó válaszadó mondandójára szeretnék reagálni. Szerintem vagy nem gondolta végig amit írt, vagy másképp látjuk a dolgokat. Teljesen megértem, hogy borzalmas dolog a tudatában lenni annak, hogy beteg a gyermek, és valóban attól még a tiéd. Na de őt is nézzük már egy kicsit. Vannak olyan betegségek amelyek élettel összeegyeztethetetlenek. Nehogy már elítéljük azokat a nőket, akik azért vetetik a babát, mert az nem egészséges. Én már láttam olyan szülőket, akik beteg gyereket neveltek. Senkinek sem kívánom. 2 ilyen házaspárral találkoztam. Azért fejlődik az egészségügy és az orvostudomány, hogy ezeket a betegségeket ki lehessen szűrni. A megelőzés lenne a legjobb megoldás, de mint tudjuk erre nincs lehetőség. Ilyenkor azt mondom mindig, hogy adjunk még egy esélyt a sorsnak, hogy átgondolja valóban nekünk szánta-e azt a babát.
2009. nov. 13. 20:53
 16/69 anonim ***** válasza:
84%

"Ha down- kóros, ha nyitott gerince van, ha a a belső szervei a hasa helyett kint úszkálnak akkor is a TIED!"

Hát ha engem ilyen állapotban megszült volna az anyám és pechemre életben maradtam volna, élete végéig nem bocsájtanám meg neki. Te talán szeretnél magadnak egy ilyen életet??? Gondolkodj már egy kicsit!

2009. nov. 13. 21:16
 17/69 anonim ***** válasza:
90%
20:00 Te nagyon nem gondolod végig amit írsz. Nem arról van szó, hogy csak a tökéletes jó, de szerinted az a gyerek boldog lenne? Ne az anyát nézzük vagy az apát, hanem a gyereket, szerinted, ha az életét betegen, sérülten kéne élnie, boldog lenne? Dehogy. Melyik rosszat választod? Elveteted, vagy megszülöd és ezzel szenvedésre ítéled.
2009. nov. 13. 21:37
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

Én elég fiatal vagyok(20 éves és most lesz 1 éves a fiam) és igen, eszembe jutott az abortusz, de soha nem tettem volna meg, nem lettem volna képes rá. Nagyon szeretem a kisfiam. Igaz, h eszembe jut néha, hogy mi lett volna, ha nem jövök össze az apjával,de ennyi. Csak 1 gondolat, ami aztán el is tűnik. Nekem ő jelent mindent, ő az aki boldoggá tesz, nagyon szeretem. Pedig mielőtt megszületett, mégcsak nem is nagyon szerettem a gyerekeket és nem is tudtam velük mit kezdeni. Lehet, hogy soha nem lett volna gyerekem. De miután megszületett,teljesen összeszoktunk.

Én amúgy nem ítélem el azt, aki az abortuszt választja, de nem hiszem, hogy megtudnám tenni. Kivéve ha beteg gyerekről van szó.

2009. nov. 13. 22:25
 19/69 anonim ***** válasza:

nagyon szomorú volt ez az abortuszvideó... :((

bízom benne, hogy jobb volt így a picinek, és hogy nem érzett semmit, mert csak egy pillanat volt az egész.

legalábbis attól jobb, minthogy szülés után a kukába dobják vagy megfojtják.

ettől még nem ítélem el azokat a nőket, akik abortuszra mennek, ha még nem időszerű, hogy jöjjön a baba.

2009. nov. 13. 23:26
 20/69 anonim ***** válasza:
32%

kérdező! :D

itt van még egy kis "csemege". a többiek NE nézzék meg.

[link]

2009. nov. 13. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!