Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?
azért írtam, hogy marha intelligens lehet, mert a mai napig abban a hitben él, hogy az óvszer 100%-os védelmet nyújt. ha nem így lenne, nyilván nem írta volna, hogy fogalmam sincs, miért lettem terhes.
nem arra céloztam, hogy 3 gyerekes anyuka, ezzel kapcsolatban nem írtam semmilyen becsmérlő kifejezést.
de már nem minősítem, látom, milyen ember, hihetetlen. internetje van, és nem olvas utána dolgoknak. ez is borzalmas, hogy valaki azt hiszi, hogy a spirál teljesen biztonságos. csak azoknak ajánlják, akik adott esetben tudják vállalni a babát, mert sűrűn előfordul, hogy teherbe esik az a nő, aki így védekezik, csakúgy, mint aki kizárólag óvszert használ. de ha egy orvostól megkérdezi, az sem fog mást mondani, minthogy előfordulhat a terhesség spirál mellett, sokkal nagyobb arányban, mintha valaki tablettát szed.
én, ha nem szedhetnék tablettát, akkor az óvszeren kívül spermicid zselét is használnék, de mivel ez sem nyújt tökéletes védelmet, ezért valószínűleg a ciklus közepe táján hanyagolnám a közösülést, és inkább az orális szexet választanám.
aki nem szedhet tablettát, annak el kell fogadnia, hogy nem mindig közösülhet.
Javaslom, térjünk vissza az eredeti kérdésre.
Azért érdekel ennyire hogy megbánják-e akik megtartják, pedig komoly okuk lett volna elvetetni, mert annyi sok valakitől hallom hogy szegény gyereknek mennyi szenvedés lett volna az élet, mert nem tudom eltartani.
A tapasztalat visszaigazolja-e ezt a hozzáállást?
30 éve is volt spermicid zselé, te holdlakó.
a tabletta pedig több, mint 99%-os védelmet jelent, ha megfelelően szedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!