Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki megbánta hogy megszült...

Van aki megbánta hogy megszülte a gyermekét, és nem vetette el?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akiknek nyomós okuk volt arra, hogy az abortuszon elgondolkozzanak, és nem vetették el. Ez egy anoním oldal, kérlek, légy magadhoz őszinte,és tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nyíltan megírod az igazat. Nem bántad meg, hogy megszülted a babát?
2009. nov. 13. 17:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Ui: Azt én is támogatnám,hogy már az iskolákban a felvilágosító órán le kellene játszani ezt a videót.És azoknak is akik abortuszt terveznek....ha csak 1-2 babának az életét mentené meg ez a videó már azt mondom megérte. És még valami köszi azoknak akik egyfolytában lepontozznak tegnap még 80% fölött voltam.De nem érdekel...tudom kik ezek.Ja és még valami neked aki azt írtad eröszak miatt lettél terhes v.nem....becsülöm,hogy megszülted volna akkor is...de egy tanács nem hiába javasolják ilyenkor az abortuszt...tudom a gyerek semmiröl nem tehet,de az apja igen.És mindig emlékeztetni fog rá....és ha nagyon lesz apjáról kérdez godolom nem mondod el neki...??Ilyenkor sem szabad...
2009. nov. 16. 09:14
 42/69 anonim ***** válasza:
77%
9.06-oshoz.Én vagyok a 3 gyerekes anyuka.Akkor elmesélem neked, hogy házasságban élek és az összes gyerekemnek a férjem az apjuk.Még a 16 évesen abortált gyerekem is a mostani férjemtől volt csak akkor még nagyon fiatalok voltunk.Én nem akartam védekezni én at abortuszom után már felnőtt fejjel amikor is akartunk gyereket nehezen jött össze az első.A 2, gyerek is tervezett volt és jött is magától és örültünk neki.A 3. gyerkőc csúszott be spirál mellett de ezt is ugyanúgy vállaltuk és imádjuk is.Munt már írtam korábban én gyógyszert nem szedhetek és gumi mellett lettem 16 évesen terhes, amit elvetettem.Imádom a lányom, de amikor kiderült, hogy spirél mellett fogant kedvem lett volna beperelni a spirált gyártó céget, mert ugye a legmodernebb legtutibb fogamzásgátló eszköznek tartják a spirált.Én tényleg nyitott vagyok és kérlek áruljátok már el nekem, hogy még milyen védekezési formák vannak, ha egyszer gyógyszer kilőve, a gumival, meg a spirállal edig megjártam.Hangsúlyozom még egyszer én nem szállok f@szról f@szra , de persze, hogy nem akarok 10-15 gyereket sem.Vagy talán nem kéne dugnom és akkor meg egy másik fórumon azért kapnám a fejmosást, hogy megérdemlem amiért a férjem félreb@szik,hisz én védekezem, hogy ne legyek terhes.Nem értem az embereket, pedig én is csak ember vagyok.
2009. nov. 16. 09:52
 43/69 anonim ***** válasza:
0%

azért írtam, hogy marha intelligens lehet, mert a mai napig abban a hitben él, hogy az óvszer 100%-os védelmet nyújt. ha nem így lenne, nyilván nem írta volna, hogy fogalmam sincs, miért lettem terhes.

nem arra céloztam, hogy 3 gyerekes anyuka, ezzel kapcsolatban nem írtam semmilyen becsmérlő kifejezést.

de már nem minősítem, látom, milyen ember, hihetetlen. internetje van, és nem olvas utána dolgoknak. ez is borzalmas, hogy valaki azt hiszi, hogy a spirál teljesen biztonságos. csak azoknak ajánlják, akik adott esetben tudják vállalni a babát, mert sűrűn előfordul, hogy teherbe esik az a nő, aki így védekezik, csakúgy, mint aki kizárólag óvszert használ. de ha egy orvostól megkérdezi, az sem fog mást mondani, minthogy előfordulhat a terhesség spirál mellett, sokkal nagyobb arányban, mintha valaki tablettát szed.

én, ha nem szedhetnék tablettát, akkor az óvszeren kívül spermicid zselét is használnék, de mivel ez sem nyújt tökéletes védelmet, ezért valószínűleg a ciklus közepe táján hanyagolnám a közösülést, és inkább az orális szexet választanám.

aki nem szedhet tablettát, annak el kell fogadnia, hogy nem mindig közösülhet.

2009. nov. 16. 18:23
 44/69 anonim ***** válasza:
Hát te aztán vagy egy intelligens bunkó köcsög.Spermicid anyagok 20 évvel ezelőtt?????Ugyanis akkor voltam 16 éves.Másrészt meg rohadt kielégítő és boldog szexuális életem lehetne, ha a ciklus közepén azt mondanám, hogy bocsika, de most én nagyon termékeny vagyok, inkább orál.Hát köszönöm, de én ebből nem kérek.Ne érts félre semmi bajom az orállal.Nem hinném, hogy ez valóban egy intelligens megpldás lenne.Üdv. a holdról te kretén.
2009. nov. 17. 08:27
 45/69 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként meg a spirálon is rajta van és az orvosok is ezért ajánlják minden olyan nőnek aki már szült, mert 96%-os védelmet nyújt.A spermicid zseléd csupán 85%-ra képes és a fogamzásgátló tabletta is csak 90%-os védelmet nyújt.Ó én unintelligens példánya az emberiségnek olvasta az interneten.Fiatal vagy még kicsim, de majd téged is megedz az élet.
2009. nov. 17. 08:32
 46/69 A kérdező kommentje:

Javaslom, térjünk vissza az eredeti kérdésre.

Azért érdekel ennyire hogy megbánják-e akik megtartják, pedig komoly okuk lett volna elvetetni, mert annyi sok valakitől hallom hogy szegény gyereknek mennyi szenvedés lett volna az élet, mert nem tudom eltartani.

A tapasztalat visszaigazolja-e ezt a hozzáállást?

2009. nov. 17. 15:44
 47/69 anonim ***** válasza:
Még hogy le kéne adni a videot az iskolában. A védekezésről kell felvilágosítást adni nem ilyen videokat vetíteni. El ne képzeld már kedves linkelő, hogy ezzel te itt mentegetsz. Inkább csak elkeseríted azokat, akiknek esetleg úgy hozta az élet. Pont ilyenekből szokott lenni a cirkusz, hogy játsza valaki a hőst, aztán sírás a vége. Ami itt is megtörtént ahogy visszaolvasom. Nem is értem miért ez a veszekedés, az abortusz engedélyezett, kár is vitatkozni róla, nem fog változni a helyzet, csak könnyeket adtok olyanoknak, akik lehet, hogy meg sem érdemlik...Néha nem tudom eldönteni, hogy az abortuszkérdés melyik oldalán álló egyedek a korrektebbül gondolkozóak. Még mielőtt letámadás ér: Sosem volt abortuszom, az abortuszkérdésről pedig köztes véleményen vagyok, nem állok egyik "oldalon" sem.
2009. nov. 17. 19:42
 48/69 anonim ***** válasza:

30 éve is volt spermicid zselé, te holdlakó.

a tabletta pedig több, mint 99%-os védelmet jelent, ha megfelelően szedik.

2009. nov. 17. 22:39
 49/69 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Te mégis mi a jó francért hordod le azt a válaszadót, aki védekezés mellett esett teherbe? Hol tehet ő róla? És te mégis mit képzelsz, hogy beszólsz neki?? Komolyan mostmár tényleg durva, amit művelsz. Ha még nem védekezett volna, akkor sem lenne jogod bírálni, de így????
2009. nov. 17. 23:55
 50/69 anonim ***** válasza:
Akkor én most akasszam fel magam, mert nem szedhetek tablettát?????A 99%-odat, meg fogalmam sincs ki oltotta az agyadba, ugyanis csak most a közvetlen környezetemben 3 olyan babát ismerek, aki gyógyszer mellett lett.És mindhárom anyuka elég intelligens ahhoz, hogy ne direkt essen teherbe.Kettőnek így lett a 3. babája, egyiküknek pedig az első.Ő Lindinette 20-at szedet, ha érdekel és éppen az esküvőre készültek, amikoris babázás lett a vége, így az esküvő el lett halasztva.Te csak szedd a gyógyszered, csak nehogy úgy járj, mint én, hogy aztán amikor akarsz gyereket, akkor nem jön és járkálhatsz orvostól orvosra mire sikerül.Ja és közben olyan szép viszereid nőnek a fogitablitól, hogy a terhesség után 2 hónapig lövöd magad véralvadásgátló injekcióval, hogy nehogy trombózist kapj.Jó gyógyszerevést. Egészségedre.Üdv a holdról.Ja és persze, hogy 30 éve voltak spermicid zselék.Igen igen igen.Itt Magyarországon.Nézz utána!
2009. nov. 18. 08:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!