Ha kiderulne, h Down szindromas babaval vagy varandos megtartanad, vagy elvetetned a gyermeked?
13:45
Hmm... Mit gondolsz az eutanáziáról? Gondolj bele, hogy a számodra legfontosabb ember szenved, beteg fájdalmai vannak, meg akarna halni, de nem lehet, mert élnie kell... Muszáj. Akárhogy. Annyi értelme sincs az életnek így, mint amennyi lehetne.
nekem ha lesz gyermekem, és szerintem minden szülő azt kívánja a gyermekének, hogy jobb élete legyen mint amilyen neki jutott. Egy eleve sérült gyereknek hogy lesz jobb az élete? Persze szörnyű belegondolni, hogy dobog a szive, meg bennem növekedik, de aki kicsit is felelősségtelejesen gondolkodik, az abba is belegondol, hogy akkor mi lesz vele,ha a szülők már nem lesznek. És úgy gondolom, hogy egy anyának joga van eldönteni, hogy ezt a felelősséget vállalja, vagy nem vállalja. Senkinek nincs joga ezért magzatgyilkosnak minősíteni burkoltan akárkit.
Szomszédban lakik egy 30 éves beteg fiú, nem volt barátnője, nincsenek barátai, nincs semmije az anyján kívűl, aki szintén látszóan is beleroppant az egészbe, és főleg abba, hogy mi lesz a gyerekével, ha ő már nem lesz.
Ezeken gondolkodnak az érintett okoskodók mielött idepötyögik a válaszukat?
ugyanmár. Gondolod itt ezek közül bárki is átgondolja mikor ilyet kimond? csak most nagyon divat lett a magzatvédelem.
De mikor a putriba a 8. gyerek jön, a 10 nm-re, meg a padló nélküli lakásba az nem baj.( persze mert nem ők nevelik), vagy amikor az anya megszüli aztán intézetbe adja. Persze hogy nem tudják, ők sem intézetben nevelkedtek.
Jönnek itt az okos tanácsok, hogy örökbeadás, ( ha szerencséd van nem pszichopatákhoz kerül), meg árvaházba, ezért szülje meg valaki,hogy ne legyen magzatgyilkos, de legyen belőle egy lelkileg sérült, hontalan gyerek, aki csak annyit tud, hogy anyának nem kellettem? Ja de ezt sem tudod, mert nem örökbe lettél adva.
Akkor meg miről beszélgetünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!