Harmadik baba lenne, kis korkülönbség, nem is állunk jól, elvetetnéd, megtartanád? Mit gondolnál?
Bővebben. 30 évesek vagyunk a férjemmel. A nagyobb gyerek 3,5 a kicsi 1 éves, én vagyok itthon velük, a férjem rengeteget melózik. Hitelek, tartozások vannak a nyakunkon.Nem éhezünk tőle, de nem állunk jól, nincs megtakarításunk, így ha pl.tönkremegy az autó (mint most is) akkor nincs mihez nyúlnunk. A lakáshitelünk az egekben, autóhitelünk is van. Eddig tudtuk fizetni de én baromi bizonytalannak érzem a helyzetünket.
Jövőév szeptemberében mennék vissza dolgozni, sokkal nem járunk jobban mivel a fizetésem nem sokkal több, mint a gyedem, de azért valamivel előrébb lennénk.
A lényeg, rutin orvosi vizsgálaton voltam, amikor is kiderült hogy babát várok. 10+1 vagyok ma. Hozzátenném,hogy spirálom van de el van csúszva állítólag az orvos szerint. Szülés után tetettem fel, a hibarátája kb.1%-os a doki szerint.
Nem volt semmi tünetem, álmosabb voltam, de a lányom ezerrel fogzik, így alig alszok, ezért annak tudtam be.Nem émelygek, nem hányok, mellem se érzékeny. Szóval fogalmam sem volt róla.
Tehát a lényeg most még el lehetne vetetni, de már olyan nagy, borzasztóan fáj a szívem érte, minden porcikámban azt érzem,hogy nem szabad így dönteni.
Az eszem mégis azt diktálja. Segítségünk, rokonságunk nincsen.
Most őszintén egy kívülálló mit gondolna ha mi ebben a helyzetben harmadik gyereket vállalnánk? Azt hogy felelőtlen idióták vagyunk.
Kit érdekel más mit gondol? A lényeg, amit te gondolsz!
Megtartanám.
Nálunk a 4. baba jön nemsokára :-) (jó, más körülmények)
de anyagilag azt mondom, mindenképp 2 gyerekkel a legnehezebb.
Még a GYED ideje alatt születne a 3.-ik, igy pénzt is többet kapnátok.
Ha tartozásokat előre láthatóan ki tudjátok fizetni, akkor miért is ne?
Annyival nem több kiadás+1 gyerek.
meg belegondolok hogy kettővel is egy macera a bevásárlás, kocsi nincs a város jó 20 perc sétára van mégis hova rendeznék el 3 gyereket?? Fizikailag is kivitelezhetetlen...nincs 3 kezem. Egy mondjuk babakocsis a másik kettőnek meg fogom a kezét ?? ahhoz 3 kéz kéne minimum. Jó tudom most ez a legkisebb probléma, dehát biztos csomó ilyen van...
Plusz egy kicsi autónk van oda be se fér 3 gyerekülés (suzuki) vagyis nem próbáltam még de tuti nem.
Akkor még azt a kéthetente egyszeri nagybevásárlást meg kiruccanást is ki kell hagyni, hogy lehet ezt megoldani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!