Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A leendő férjem nem szeretne...

A leendő férjem nem szeretne közös, biológiai gyereket tőlem a genetikai betegségem miatt, viszont én szeretnék, ő örökbe fogadni akar helyette, mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Mivel egy genetikai betegségben szenvedek nem lehet gyógyítani, csak gyógyszerekkel stabil állapotot fenntartani. Igazából lehet vele viszonylag normális életet, bár függ a típusától. Én tudok sok mindent emellett, dolgozni, tanulni, csak vezetni nem, de túl lehet élni. 10% az esély, hogy a gyerekünk beteg lesz, de a párom szerint meg van az esély, hogy beteg lesz és ő nem akar beteg gyereket, ezért felhozta az örökbefogadást, viszont én ezt nem szeretném. Van egyáltalán megoldás a problémára?
2013. jún. 25. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
70%

Bocsánat, akkor rosszul tudtam.

Azt tegyük hozzá, hogy a kérdezőnek neurológiai eredetű. Okozhat rohamot a számítógépes játékok is, filmek is. De a neurológia eredetű más. De természetesen belátom, ostobaságot írtam. Bocsánatot kérek!

2013. júl. 5. 18:19
 72/75 A kérdező kommentje:
66-os, tényleg sokszor évekig, hosszú évekig csak lappang a betegség, amíg valami kiváltja. Az időskori epilepszia mondjuk más, amiket itt felsoroltak, azok nem azon a genetikai alapokon nyugszanak, mint az enyém, az enyém gyerkmekkori, ez több, mint 90-ban genetikai, született és öröklődő. Tehát van a szerzett, például baleset után, főleg agysérülés után, és ide tartozik többnyire az öregkori, a született epilepszia meg fiatal korban már megmutatkozik. Én 13 voltam mikor az első roham bekövetkezett, kiestem az iskolapadból általános iskolában és hetekig vizsgálgattak a kórházban, nem tudták mi a baj, a CT semmit sem mutatott ki, egyébként sokszor tényleg nem könnyű diagnosztizálni. Azt hitték talán agydaganatom van, elküldtek egy ismert pesti kórházba kivizsgálásra, de semmi eredmény, legalább biztos volt, hogy nincs daganatom. Agyvizet is vettek a gerincvelőmből, semmi eredmény. Aztán egy alvásmegvonásáso EEG vizsgálat után(ez általában a legeredményesebb) kiderült, hogy mi a baj.
2013. júl. 6. 19:43
 73/75 A kérdező kommentje:

Akit érdekel

[link]

2013. júl. 6. 19:45
 74/75 A kérdező kommentje:

*alvásmegvonásos EEG

bocs, elírtam

2013. júl. 6. 19:47
 75/75 anonim ***** válasza:
51%

A kockázat hogy "hibás" utódot nemzek kizárná nálam is a saját gyereket! Az örökbefogadás jó opció lehet!

Túl makacs vagy, és meggondolatlan. Egyébként lehet gyerek nélkül is élni.

F/60+

2022. jan. 12. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!