Hogyan érjem el azt, hogy a barátom-aki a leendő féjemadjon az én véleményemre, kikérje azt, hallgasson rám, ne mindig csak az legyen amit ő akar?
Ketlem, hogy ezen lehet maskeppen valtoztatni. Esetleg probalkozhatsz ugy, hogy te sem veszed figyelembe amit o mond, ohajt, ha ezt o nem kepes tiszteletben tartani a sajat kivansagod. Egyszeru.
Es nem utolso sorban komolyan meg kene gondold, ha tenyleg egy ilyen ferjet akarsz magad melle.......
25L
Elso vagyok.
Ne haragudj, de bunko pasid van. Az ilyenek szerintem mar nem valtoznak.
En azt tanacsolnam szakits vele.
Hat, ha te azt el tudod fogadni, hogy a te velemenyed semmibe legyen veve, akkor szeresd, maradj vele.
De szerintem sokat fogsz szenvedni az onzosege miatt, ha nem valtoztatsz a helyzeten vagy nem szakitasz.
(elozo vagyok)
Ugyan ez volt a helyzet nálunk is!! Az én drágám elhatározta, hogy milyen esküvőnk lesz, hol fogunk lakni, hány gyerekünk lesz, és hogyan fogják őket hívni. Engem meg sem kérdezett, hogy esetleg lenne e hozzáfűznivalóm. Tudod mi lett a vége? Megcsalt. Nem elég, hogy önző dög volt, még félre is járt.
Nem akarlak ijesztgetni, de ha nem akarsz boldogtalan életet...akkor bizony megteszed a kezdő lépéseket.
Kezdetben ijesztgettem, hogy elhagyom, ha ennyire nem ad a véleményemre, mert neki nem feleség kell, hanem rabszolga. Persze mindig kiröhögött, mondván, hogy úgy sem merem elhagyni. Hát tessék. Úgy otthagytam, mint Szent Pál az oláhokat! :)
Ha nem fog utánam jönni...hát az ő baja. Akkor nem is szeret igazán. Márpedig olyan ember mellet élni senki sem akar, aki nem szereti viszont.
Bocsánat, hogy kissé radikális vagyok, és lehet, hogy nagy bölcsességeket nem mondtam, de mutasd meg neki, hogy nem félsz az egyedülléttől, akkor talán észbe kap és meg fog becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!