Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el azt, hogy a...

Hogyan érjem el azt, hogy a barátom-aki a leendő féjemadjon az én véleményemre, kikérje azt, hallgasson rám, ne mindig csak az legyen amit ő akar?

Figyelt kérdés
Nem akarok én uralkodni rajta, de kettőnk közül mindig az ő akarata érvényesül, hiába állok a sarkamra, hiába adom a tudtára, azt amit én szeretnék, ráadásul keményen, nem hallgat rám..
2011. máj. 21. 10:00
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ja és képzeld,hgy ma az elsőáldozás után az ő szülei bejöttek az én szüleimhez egy kávéra és nem ültem le mellé itthon nálnuk, azért mert akkor mikor én ott vagyok nála akkor ő sem szar le engem én meg találjam fel magam az anyjával!!!! és mondja, hogy üljek le mellé, mondom nem ülök, hanem most én is ugy csinálok, mint te amit szoktál, hogy nem ülsz le mellé nálatok, és ezt mindenki előtt mondtam, lehet hogy rosszul esett neki, de az nekem hogy esik mikor ő másik alkalmakkor ezt csinálja velem!!
2011. máj. 22. 19:42
 32/35 anonim ***** válasza:

En voltam az aki arra kert, hogy ird le mik a fejlemenyek.

Nagyon jol jartal el. Most csak annyit mondanek, hogy legy kitarto. Ne allj meg itt. Leckeztesd meg rendesen.

Koszi hogy irtal. :)

Meg irhatsz am. :)

2011. máj. 22. 19:49
 33/35 anonim ***** válasza:

19:49es vagyok. Meg valami?

Tenyleg egy ilyen idiotaval probalkozol meg....?

Mikor latom miket irsz....nagyon tud idegesiteni, hat meg teged, aki a baratnoje vagy es ateled....

A helyedben ugy elhagynam mint Szent Pal az olahot.

2011. máj. 22. 20:04
 34/35 A kérdező kommentje:

Értem , hár gonsoldtam megirtam és igen kitarto leszek, lesz egy két keméyn beszolásom, de szivemből nem akarom megbántani, de érzem egyszerüen hiszed vagy sem tudom, hogy megbántom ezzel, annyira ismerem!

Utolsonak pedig köszönöm hogy igy aggodsz, ez nem lesz állando állapot, vagy változik ő vagy elmegyek én!:) de azért köszi!

2011. máj. 22. 21:08
 35/35 A kérdező kommentje:
Ja és majd irni fogok még ha olyan történik, ha gondolod és érdekel majd visszanézel erre a kérdésre,de nem tudom, hogy mikor irhatok és mit ujra ide, azért köszi!:)
2011. máj. 22. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!