Hogyan érjem el azt, hogy a barátom-aki a leendő féjemadjon az én véleményemre, kikérje azt, hallgasson rám, ne mindig csak az legyen amit ő akar?
Hat akkor probald meg nem figyelembe venni az o kivansagaid. Legy lekezelo, vedd semmibe azt amit mond.
Lehet talan igy valtoztatni fog a viselkedesen, de en oszinten ketlem...mert az ilyen emberek alatalaban ha valtoztatnak, rovid ideig tart, majd kezdik elolrol.
Viszont ezt a probat meg megteheted, lasd hogyan reagal.
Ne engedd magad elnyomni, semmibe venni, legy eros.
Noveredekhez menj egyedul, ha nem akar veled menni. Haverjaihoz ne menjel vele mindig, vagy ha epp neked nincs kedved. Probald ki ezeket, lassa o is milyen kellemes erzes.
Nem artana kicsit feltekennye is tenni, ha lehetne, hogy lassa mast is erdekelsz.
Akkor talan eszbe kap, habar az ilyen emberekkel mint o ki tudja....
Majd ird meg kozben, mi tortent, hogyan reagalt.
Sok sikert!
Az elozot, a 10:29-st szinten az elso irta. (csak hogy tudd :) )
Nem artana komolyan figyelembe venni amit elottem levo irt. Hasznos valasz.
Sehogy. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy az ilyen típusú embereken nem lehet változtatni. Nekem is volt egy ilyen pasim, és én hülye még komolyan terveztem vele. Szerencsére időben észbekaptam.
Ne akarj egész életedre boldogtalan lenni, szerintem keress mást. Tudom, szereted, meg minden. De mégsem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, nekem ez jön le. A döntés a tiéd, de a helyedben én biztos dobbantanék.
Sok sikert a döntésedhez!
Szerintem arra gondolt a 10:32-es, hogy próbáld átgondolni az eszeddel a dolgokat, érdemes-e így házasságot kötni vele.
Abban ne nagyon bízz, hogy teljesen megváltozik, ez általában nem történik meg.
Én mindig a szívemre, nem az eszemre hallgattam, de az is feljebb van, mint a szaporító szervünk :))
És eddig mindig helyesen döntöttem.
Szenvedtem néha, de tanultam a dolgokból és rájöttem, hogy egy kapcsolat nem működik hosszútávon, ha nagy kompromisszumokat kell kötni, gondolok itt arra, hogy "el kell viselni" bizonyos dolgokat.
Senki sem tökéletes, de ha valami nagyon zavar most, az később az őrületbe fog kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!