Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A leendő sógorom (? ) rámmozdu...

A leendő sógorom (? ) rámmozdult, elküldtem, azóta ki akar túrni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hete többször is ajánlatot tett, először nem akartam megbántani, de miután folyamatosan fogdosni akart megmondtam, hogy nagyon gyorsan fejezze be és szálljon le rólam, egyébként is van barátnője.

4 hónapja pénzhiány miatt sajnos össze kellett költöznünk velük - vele meg a nőjével. A nő eddig se szeretett, most már kimondottan gyűlöl, mert a kedves barátja folyamatosan betesz nekem! Meggyanúsított, hogy lopom a cuccaikat, megeszem a kajájukat és hogy ÉN nyomultam rá és nem ő rám!!!

Bizonyítani nem tudom, próbáltam felvenni a beszélgetéseinket de négyszemközt is tagad, sejtheti, hogy felvenném. A nője biztos benne, hogy én voltam a kezdeményező, de ettől függetlenül ugyanúgy elvárják mint eddig, hogy takarítsak, mossak, vásároljak. Mert ők rendesen dolgoznak én meg csak otthon ülök. Én is dolgozom csak én otthon is tudok, fordítok, emiatt is piszkálnak, hogy ez nem munka és keressek normális munkát...

A csaj bosszúból még a halaimat is kinyírta, pedig ők aztán nem tudom mit zavartak! (csak ő volt akkor otthon, bevizsgáltattam a vizet és egyébként sem pusztul el egyszerre 6 hal)

A barátom most nekem hisz, tudja hogy a bátyjának eddig is sok mindenben nem volt igaza, de mégis a bátyja... aki anyósjelöltéket is nekiállt ellenem fordítani, pedig eddig jóban voltam velük, de már meg sem hívnak. Ugye ők a kicsi fiuknak hisznek... aki már mással is csalta meg a a barátnőjét, az incidens előtt párszor voltunk együtt bulizni amikor a lány nem jött, szívbaj nélkül smárolt ezzel-azzal, még haza is vitt lányokat, persze a barátnő nem sejtett semmit. Elmondhatnám neki, de ha nincs bizonyítékom nekem úgyse hinne.

Most úgy néz ki, hogy hétvégén elköltözök anyukámhoz, aki 210 km-re lakik innen, szóval a kapcsolatunkkal nem tudom mi lesz. Ketten nem tudunk fenntartani albérletet, a barátom pedig nem tud velem jönni. De én ezekkel az emberekkel nem akarok tovább egy levegőt szívni.

Csak ez így nem megoldás és ezzel a báty szerint elismertem, hogy neki van igaza. Amióta mondtam, hogy elmegyek, irtó büszkén járnak-kelnek, hozzám se szólnak. (azaz tegnap amikor sütöttem odajött, hogy mossam el a tepsit mert kell nekik - miközben még az én húsaim vártak benne sütésre és egyébként is én vettem)

2011. márc. 10. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész brancsot otthagynám a vérbe.
2011. márc. 10. 11:10
 2/5 DannyZuko ***** válasza:
100%
Hát ez marha szar lehet. Dolgozni ezek szerint tudsz anyukádnál is. Szerintem is a költözés a megoldás, de azt is megértem, hogy a barátod nem tudod/akarod otthagyni... Nehéz helyzet.
2011. márc. 10. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

MENEKÜLJ

Szaladj, fuss,

rohanj, menekülj.

Jobban teszed, ha arcodat

álca mögé rejted,

begombolod a szádat,

rollót húzol a szemedre.

Üres a mosolyod

és éhes a szíved.

Érzed, amint bűnös múltadból feltör a gyűlölet.

Bomlott idegekkel,

amikor összetörnek a kagylóburkok

és kalapácsok törik be

az ajtót,

jobb lesz, ha futsz!

2011. márc. 10. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
találsz majd egy rendes férfit aki elvesz
2011. márc. 10. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Higgyenek, amit akarnak, a lényeg, hogy megszabadulsz tőlük, és legalább az is kiderül, mennyit érsz meg a barátodnak, hajlandó-e megvédeni.
2011. márc. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!