Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tehetném jóvá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném jóvá, hogy egyszer elküldtem magamtól?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok. 7 hónappal ezelőtt elküldtem magamtól a feleségem, mert már régóta nem éreztem teljesnek a kapcsolatot. Elköltözött. Ezután 3 hónappal rájöttem, hogy sokkal jobban és mélyebben szeretem őt ennél. Az utóbbi 4 hónapban folyamatosan azt néztem, hogy minek örülne. Átértékeltem a múltbéli tetteimet. Sokmindenen változtatnék, nagyon megbántam, hogy elküldtem, ezeket tudja is. Azt állítja, hogy még mindig haragszik rám a kiarakásért és nem hiszi, hogy együtt tudnánk élni. Mit tehetnék többet?
2009. júl. 16. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha arról az oldalról közelítesz, úgy tűnik, hogy a ti kapcsolatotokban ez a különlét szükséges volt ahhoz, hogy rá gyere, mennyire szereted. Próbáld ebből a szemszögből elmagyarázni. Szerintem ha hajlandó meghallgatni és sokáig próbálkozol, sikerrel jársz, csak a feleségednek látnia kell a változást. Azt viszont nem értem, hogy hogy lehet elküldeni a feleségedet nyomósabb ok nélkül. Ha nem tett semmi rosszat mint pl. megcsalás, miért az menjen el, aki még a kapcsolatban akar maradni? Nőt kirakni ok nélkül...hát ez sem éppen azt mutatja, hogy úriember vagy. A feleséged helyében én is haragudnék és ha szeret, akkor majd visszmegy, de a helyében játszanám a sértődöttet egy darabig, halmozd csak el mindennel, úgyis ez a célja. Hosszú bűnbánatra számíts. Tényleg érdekel, hogy milyen indokkal tetted ki a házból? Nőt kitenni elég bunkó dolog. A feleséged, az Istenért...vannak nehézségek, de nem ez a megoldás.
2009. júl. 16. 15:49
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha van egy kis esze, nem megy vissza hozzád. Miért van az, hogy sokan csak akkor kapnak észbe, amikor késő?
2009. júl. 16. 15:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Hülye voltam, hibáztam, megbántam, szeretném helyrehozni, ennyi a lényeg. Ha az ember elkövet egy hibát, annak nem lehet megbocsátani?
2009. júl. 16. 16:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Sokmindenre rájöttem ez idő alatt. Nem értékeltem eléggé őt. Elkényelmesedtem. Bármit megtennék érte! De nem hiszem, hogy a tettért cserébe alázás és kivégzés jár. Legalább esélyem legyen helyrehozni.
2009. júl. 16. 16:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy csak későn kap észbe az ember? Ezt hívják fejlődési folyamatnak. De legalább beismerem, hogy hibáztam.
2009. júl. 16. 16:12
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Nos nagyon sokszor és nagyon kitartóan kell bizonyítanod,hogy megbántad és légy mindig ott mikor szüksége van rád. És jó lenne kipuhatolni,szeret-e még,mert ha nem akkor semmi értelme.
2009. júl. 16. 16:15
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Azért vigyázz, nehogy csak kihasználjon. Sose lehet tudni, még a végén aláírattat veled valami papírt, hogy a lakás fele legyen az övé, aztán kidob. Ne legyél hülye, csak szerelmes:) Mindenki életében vannak kisebb nagyobb hullámvölgyek, ezzel tisztában kéne lennie a feleségednek is, és ha egyedüllétre vágytál, hogy tisztázd magadban a dolgokat, (gondolom a tiéd a lakás) nehogymár te menj el. Ezt neki is meg kellett volna értenie. De ha azt mondja, hogy nem hiszi, hogy együtt tudtok tovább élni, ne sok jóra számíts, inkább kérdezd meg tőle, hogy akkor mégis miért van nálad? Mit akar egyáltalán? Te már tudod mit akarsz, hagyjd, hogy ő is eldöntse, de ne várj örökkévalóságig.
2009. júl. 16. 16:23
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

"De nem hiszem, hogy a tettért cserébe alázás és kivégzés jár."

Kivégzés nem jár, de a feleséged nem is akar kivégezni, nem? És nem értem, hogy miért beszélsz megalázásról...annál van megalázóbb egy nőnek, mikor egy férj kidobja a feleségét ok nélkül? Őt is meg lehet érteni. Szerintem megbocsát idővel, de ahhoz teperned kell. Gondold el, ha most visszafogadna simán, akkor nem azt gondolná, hogy mivel nem tanultad meg a leckét, ezt bármikor újra eljátszhatod vele?

2009. júl. 16. 16:28
 9/16 A kérdező kommentje:

1. Nem történt ok nélkül, az de az okot nem tudom egyszerűen kifejteni, de nem 3. személy volt.

2. A kivégzés részben képletes is volt. De amúgy álmomban meg is akart ölni.

Az utóbbi hónapokban szerintem bizonyítottam, hogy amit kérek az valódi szándékot takar, valódi érzelemmel. Még évek telhetnek el ugyanígy, de mikortól lesz hihető?

2009. júl. 16. 16:34
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a kérdést neki kellene feltenned! Az álmodról meg ő nem tehet, ezt te túlzod már el magadban. Ülj le vele és kérdezd meg, legyél őszinte, beszélj neki nyíltan az érzéseidről, kérdezz rá konkrétan, hogy van-e esély arra, hogy visszafogadjon és ha van, akkor mikor és vannak-e egyéb feltételei. Arra is gondolj, hogy ő is eltűr neked dolgokat és nem dob ki értük, mindkét fél tolerál egy kapcsolatban, hisz senki sem tökéletes. Próbálj kompromisszumot kötni vele.
2009. júl. 16. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!