A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?
Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.
Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!
ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....
Úristen 84-es!
Nem vagyok egoista,szó nélkül megveszem a gyógyszereit,egy éve eltartom,veszem a ruháit,mindenét,én ahoz képest hogy irodai munkát végzek,nem több száz ezret keresek!
84-es milyen érvek?
Igen főz,mos,takarít.....de ez feljogosítja arra hogy bunkón odavágja,hogy ezt vagy azt te is meg tudod csinálni?
Na, mikor ilyeneket olvasok (persze máskor is, de ilyenkor külön) hálát adok az égnek, hogy nekem normális, értelmes, intelligens, szerető férjem van, akire fel tudok nézni. Nem értem, honnan szed egyik másik nőtársam ilyen alakokat össze, mint amilyen te vagy, kedves kérdező.
A kérdésre a válasz: jogosan van kiakadva a feleséged. Egyértelmű, hogy ha valaki otthon van ő vállalja a házimunka legnagyobb részét, de hogy nem tudod a mosogatóba tenni a tányért, vagy berakni a kajádat a mikróba, az már nem fáradtság, hanem a lustaság netovábbja. Hétvégenként meg egyikőtök sem dolgozik, néha tényleg egy-két dologban segíthetnél neki, így gyorsabban végeztek, több időtök jut egymásra, vagy neki magára, hogy kicsit többet törődhessen magával, talán igényesebben is nézne ki.
Ha a feleséged írt volna ide, akkor neki egy új pasit tanácsolnék helyetted.
Ha te is meg tudsz valamit csinálni - és ne mond, hogy ennyi erőt sincs, más is 8 órát dolgozik, és utána még várja a komplett(!) háztartás - akkor nem értem, minek ugráltatni a másikat.
Bunkók vagytok mindaketten. Így jó? Csak ne szaporodjatok.
Azt meg továbbra is fenntartom, hogy igencsak kamugyanús.
U.i.: több 84%-os válaszadó van, így jobb lenne a sorszámunkat használni.
kedves 77-es!
Aki ismer tudja hogy nem vagyok bunkó,maradjunk ennyiben....
Jobb dolgom sincs,mint 22 óra 43 perckor kamu kéréseket írogatni.....
Azért a kérdésből induljunk ki. Mert most hogy látja a kérdező hogy totál egyedül van és 8 oldalon keresztül azt hajtogatjuk neki hogy ne legyen egoista paraszt, persze hogy rákezdi hogy a feleség a bunkó igazából és még a tányért is úgy vágja hozzá 20 méterről.
Ha valóban ilyen lenne akkor az már kiderült volna a kérdésből. Egy szavadat nem hiszem kérdező, egy jellemtelen ember vagy ezt már bizonyítottad 8 oldalon keresztül. Nem kell most lehazudnod a csillagokat is az égről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!