Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/167 anonim ***** válasza:
94%
De mit gondoltál, milyen lesz a házasság? Miről fog szólni? Ő beteg, te meg éled tovább az életed?
2013. máj. 11. 22:26
 62/167 anonim ***** válasza:
94%

Ja hogy te ezt érdemnek gondolod. Mennyire jószívű vagy...

Tudod ennek természetesnek kéne lennie, és megsem fordul a fejedben, hogy másképp van.

De úgy látszik neked ez nagy dolog, és msot vered a melled, hogy mekkore jófej vagy.

2013. máj. 11. 22:27
 63/167 anonim ***** válasza:
92%

"Szeretnék én is eljárni szórakozni, meg dolgozom érte...ő meg hátráltat ebben."

És hogyan hátráltat benne? Nem együtt mennétek? Ha szereti valaki a párját, akkor általában együtt szoktak menni szórakozni is.

Miből gondolod, hogy ő nem szeretne szórakozni menni?

Ritkán találkozni ilyen önző, érzelmileg 0 alakokkal, mint te.

2013. máj. 11. 22:27
 64/167 anonim ***** válasza:
96%
Kezdem én is elhinni hogy csak provokál. Ekkora f@szkalap nem lehet valaki, ráadásul nem is reagál egy csomó fontos dologra.
2013. máj. 11. 22:29
 65/167 anonim ***** válasza:
7%

#59, #60 és társai, nagyon szépen veritek a csalánt - a máséval.

Tegyük fel, Kérdező tényleg elválik, a felesége meg ott marad adott esetben egyedül, betegen, munka és jövedelem nélkül... mert a felbőszült amazonok jólmegmondták...

2013. máj. 11. 22:29
 66/167 A kérdező kommentje:
elhagyni nem hagyom el,mert ha változtat a hozzáállásán akkor úgy érzem menthető a dolog.....bennem is van feszültség,én is küzdök munkahelyi problémákkal,de köszönöm a sok lehordást....
2013. máj. 11. 22:30
 67/167 A kérdező kommentje:

ma 22:29

de igen,hogyne

majd olyan válaszokra fogok reagálni,amiben mindennek elhordanak,ezt te sem gondolod komolyan ugye?

2013. máj. 11. 22:31
 68/167 anonim ***** válasza:
89%
Neked kéne változtatnod a hozzáállásodon. Tudod abból is lehet tudni hogy mekkora egoista vagy, hogy nem látod meg hogy a legnagyobb szálka te vagy. Ennyi.
2013. máj. 11. 22:31
 69/167 anonim ***** válasza:
94%
Na, pont az ilyen típusú férfiak miatt fogom ezerszer is átgondolni, hogy hajlandó leszek-e feleségül menni valakihez. Nem leszek senki cselédje, akivel úgy bánnak, mint egy utolsó senkivel. Undorító, néhányan mit művelnek manapság, persze ez mind férfiakra, mind nőkre vonatkozik. Nők között is sokan vannak, akik kihasználják a férfit.. De könyörgöm, beteg! Tudod, milyen egy tükrözés? Hát rohadtul nem kellemes... Ha te lennél beteg, magadra nem sajnálnád a pénzt, ugye?
2013. máj. 11. 22:33
 70/167 anonim ***** válasza:
21%

nő vagyok, de meg tudom érteni a kérdezőt. mondjuk én nem kezeltem ekkora tragédiának mikor nem volt munkám, nem estem depibe, hanem hetente jártam interjúra, lelkesen küldtem a CV-ket, 2 hónap alatt találtam melót.

munkanélküliségem idején minden nap fényesre nyaltam a lakást, főzni tanultam, nem virnyákoltam ha a párom valamit széthagyott, mert igenis fárasztó munkája van, az ő keresetéből éltünk, úgysincs más dolgom, miért ne csinálnám meg az itthoni teendőket?

megnézném a felháborodott dolgozó nőket, h ők milyen szinten lennének megborulva, ha a munkanélküli férjük otthon meresztgetné egész nap, és egy tányért nem tenne odébb.

2013. máj. 11. 22:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!