Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/167 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, de a feleséged helyében mennék és keresnék egy FÉRIT, aki foglalkozik vele, és legalább egy jó tulajdonságát képes felhozni a panaszáradat mellett, amire te nem voltál képes. Látszik hogy eleged van, mindenben az asszony a hibás, a sárkány, a trampli, te hófehér vagy bizonyára...

Mit vársz? Mondjuk azt hogy hagyd el? Ha fontos a gyerekeid kiegyensúlyozott élete te magad elhagyhatnád, mert az állandósult veszekedés és mocskolódás amivé ez fajulhat nem tesz jót nekik.

Gyerekekkel foglalkozol legalább? Ha már nem szereted, inkább hagyd el minthogy baszogasd folyton.

2013. máj. 11. 22:04
 22/167 anonim ***** válasza:
93%
Ha beteg csak a pénzt sajnálod, nem őt... ember, szereted őt egyáltalán?
2013. máj. 11. 22:04
 23/167 A kérdező kommentje:

ma 22:04

nem a pénzt sajnálom,de felfogod hogy mindezt számlák,rezsik mellett EGY keresetből?!

2013. máj. 11. 22:06
 24/167 anonim ***** válasza:
24%

De miért cselédség? Engem nem kényszerít rá, egyáltalán nem olyan típus. :D Nőből vagyok, szeretek róla gondoskodni, és meg is köszöni ezt minden áldott nap.

De mondjuk teszem hozzá, nem is él vissza a helyzettel, a szennyes cuccát maga is elviszi a helyére, csak én szeretem körülugrálni, levenni róla a terhet.

Nincsenek cselédambícióim, épp ellenkezőleg: önfejű vagyok, ha elvárná tőlem, meg lekezelne, nem tűrném.

Nyugodtan szavazzatok le, én nem érzem magam alacsonyrendűnek emiatt.

2013. máj. 11. 22:07
 25/167 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted más nem csinálja ezt? Mi lesz fordítva fog ez előfordulni legközelebb? Remélem visszakapsz mindent kamatostul! Sőt én gyógyszert se vennék neked!
2013. máj. 11. 22:07
 26/167 anonim ***** válasza:
99%

Úristen b+ micsoda tragédia, és ha gyereketek születne? Akkor is csesztetnéd hogy csak a te keresetedből élne meg a te kosztodat eszi?

Ez milyen oltári bunkó hozzáállás már? Remélem otthagy a nejed és egyedül fogsz megöregedni. Tapló!

2013. máj. 11. 22:08
 27/167 anonim ***** válasza:
88%
22:04-es vagyok, igen tudom milyen egy keresetből. Mi is így vagyunk, párom mégse vinnyog, és kifizeti gyógyszereimet.
 28/167 anonim ***** válasza:
95%
Mások is megélnek egy keresetből, a férfi mégsem ilyen a feleségével.....
 29/167 A kérdező kommentje:

ma 22:07

Nagyon egy kivételes nő lehetsz.....

Sajnos sokan nem úgy látják ezt,mint te!

De akárki akármit mond,az egy dicséretes dolog hogy te ilyen vagy,és erre légy büszke!

Ezt nagyon értékelik a férfiak!

Mióta vagytok együtt?

30/167 anonim ***** válasza:
96%

Úristen remélem a feleséged talál állást, téged kirúgnak és akkor majd neked kell szolgálnod, kinyalnod a se..ét is.

A feleséged beteg, te meg itt picsogsz, hogy drága a gyógyszere. NEM tudlak sajnálni. Remélem elváltok, és takaríthatsz magad után.

2013. máj. 11. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!