Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/167 anonim ***** válasza:
69%
Én úgy látom, kérdező, hogy itt te vagy az igénytelen bunkó. A feleségednek pedig valószínűleg a te bunkó viselkedésed miatt alakult ki az egészségügyi problémája!
2013. máj. 11. 23:35
 92/167 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Van úgy, hogy valaki munkanélküli lesz, egy kereset kiesik, előfordul. Engem is eltartanak, bár nem vagyok feleség, a szüleim tartanak el, tudom nem ugyanaz a helyzetünk, csak az érzés. Nyilván a feleséged sem szeret eltartott nő lenni, szívesebben dolgozna, ez elégy sz@r érzés ám..

Annyit igazán megtehetnél neki, hogy megmelegíted az étet, hány percedbe kerül? Vagy elrakni egy tányért, egy mosogatás is 10 perc. Ennyit a békéért nem tennél meg neki?

Hadd kérdezzem még meg: ha a feleségednek is lenne munkája, akkor is elvárnád tőle, hogy ő végezze a házimunkát?

2013. máj. 12. 00:09
 93/167 anonim ***** válasza:
87%
Végigolvasva az itteni válaszokat, most már én is azt mondom, hogy a Kérdező váljon el, és kész...
2013. máj. 12. 00:10
 94/167 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem igazából ez az "ördögi kör" megtestesítője. Te neheztelsz rá (fogalmazd ahogy akarod) mert nincs munkája és neked kell eltartanod, ezt ő érzi ezért szomorú/depressziós legalább egy pár jó szót szeretne vagy hogy alapvető dolgokat megcsinálj mire te felháborodsz, hogy te dolgoztál ő meg csak itthon van amitől még makacs is lesz és nincs is kedve azért még külön tetszeni neked ezek után, te meg ideges leszel és így tovább és így tovább.

Volt egy válaszoló aki mindent megcsinált a férjének, de gondolom őt nem ugráltatta külön és említette is, hogyha elvárná a férje mindezt ő is fellázadna, hogy nem cseléd.

Az elején fel voltál háborodva, hogy milyen stílusban beszélnek a hozzászólók, pedig ők csak a te hangnemedet vették fel, esetenként nagyították fel a kifejezéseket.

2013. máj. 12. 00:38
 95/167 anonim válasza:
8%

elolvastam a hozzászólásokat, le vagyok döbbenve.

Kérdező! Ne aggódj, helyesen látod a dolgokat, és csak ezzel foglalkozz. A nyálverő válaszadók 90%-a habzó szájú, enyhén megkeseredett nő. Ne tévesszen meg a sok ilyen jellegű reakció, ignoráld egyszerűen.

Ha te teremted elő a megélhetést, igenis elvárható, hogy otthon már ne legyenek teendőid. Első olvasatra sokaknak úgy jön le, hogy egy modern rabszolgatartó vagy, de aki érti és átlátja a szituációt, az tudja, hogy mire gondolsz és nem gondolja rólad, hogy szarba nézed a feleséged, csupán kiakadtál, ami teljesen érthető.

Az elvárásaid teljesen jogosak. Nem akarod te cselédként kezelni én tudom, de azért ne álljon már le hisztériázni, mert pl. a tálcát otthagytad. Azalatt a 10 óra alatt, amíg dolgozol, szerintem akad ideje arra, hogy eltegye a tálcát akár 500x is.

És ezt mondom a habzó szájú ide kommentelő nőknek is, hogy milyen értékrendetek van, hogy nem teljesen ALAP, ha olyan a helyzet, hogy otthon feküdtök egész nap és a férjetek dolgozik, akkor támogatjátok mindenben és nem leordítjátok a fejét jelentéktelen hülyeségekért?

Valamint, azt mondjátok, akkor járna jól a felesége, ha elválna. Átgondoltátok ezt? Szeirntem gondolkodjatok még rajta egy kicsit mielőtt bődületes hülyeségeket írtok, mert akkor aztán se gyógyszerre, se ételre, se lakhatásra nem lesz pénze, és ha elhagyja magát, akkor új férj sem sanszos.

Gondoljátok, hogy a felesége járt rosszabbul vele, aki eltartja és ezért otthon ülhet egész nap? Na ne mondjátok már...

Kérdező, ne foglalkozz azzal se, hogy bunkó stb-nek neveztek, nem ismernek, tipikus szar női duma csupán, nem több.

Ami az én tanácsom, ha tényleg úgy érzed, hogy menthető a dolog, akkor tegyél meg mindent érte és hátha minden rendben lesz. Amint láttad az ide kommentelők között volt értelmes hozzáállású nő is, a többivel pedig ne foglalkozz, ezek mind megkeseredett, felhőkarcoló méretű, túlreagált igazságérzetes nők.

2013. máj. 12. 00:46
 96/167 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem a Kérdező teljesen jogosan van felháborodva az itteni válaszok láttán. Nálunk spec mindketten voltunk már eltartók is meg eltartottak is, komolyabb probléma nélkül, és normál esetben a Kérdezőt próbálnám őszinte kommunikációra rábeszélni - de amit az "öntudatos hölgyek köre" előadott, nos attól az agyam dobta a gépszíjat.

Jó lenne, ha végre elkezdenék felfogni, hogy

1, egy tartós kapcsolatban nem szivességet tesznek és kegyet gyakorolnak azzal, hogy velünk vannak... a "lapát" bizony fordított szereposztásban is létezik.

2, a világ baromira nem úgy működik, hogy "emancipált nők vagyunk De a férfinak el kell tartania a családját" - hát nem. A tényleg emancipált nő az tudja, hogy a férfi számon kérhető kötelessége, az annyi, hogy hozzá járuljon a közös gyerek eltartásához - ha van. És itt snitt. Ami efelett van, az valamiféle kölcsönösségen alapulhat - vagy nincs.

3, Aki ilyen szituban válásra lázít, az tényleg azt akarja, hogy az eltartásra szoruló adott esetben betegen, munka, jövedelem és akár lakás nélkül maradjon, és menjen a híd alá csövezni a "de AKKOR SE tálalok ki a másiknak" boldog öntudatával??? Azért gondolkozzunk már, az élet nem úgy néz ki általában, hogy a nő privát kegyként a férfival él, de ha mégse, akkor boldogan várják a mama-hotelben koszttal-kvártéllyal-eltartással... van, hogy az emberek egymásra vannak szorulva. Jelen esetben a válással egyértelműen a Kérdező járna jobban, nekem úgy tűnik... csak hát van annyi benne, hogy megoldani akarja a helyzetet, és nem lapátra tenni a rászorult társát... ezért írta valszeg ki a kérdést...

Szóval nekem úgy tűnik, hogy a Kérdezőt letámadók jó része még 5 évet sem élt együtt valakivel, és valamiféle elszállt rózsaszín ködfelhőből osztja az eszet.

2013. máj. 12. 01:04
 97/167 anonim ***** válasza:
94%

Én azért megnézném ezt melyik férfi csinálná meg fordított helyzetben. Mármint hogy tegyük fel a nőnek van munkája, a férfinak nincs, és a férfi konkrétan kiszedi a nő elé a tányérra a kaját.

Nekem ezzel csak annyi gondom van, hogy ha az ember nem szívből csinálja, akkor megalázó. És most nem kell itt rögtön nemek harcát játszani, ez emberileg nem jön be. Egy egészséges felnőtt ember tudjon már merni magának egy tányér levest.

2013. máj. 12. 01:31
 98/167 anonim ***** válasza:
19%

Nem olvastam végig a hsz-okat, de kérdező, könyörgöm, nehogy màr te hunyászkodj meg!

Az ő munkája a házimunka! A tiéd más! Te sem veszed féllvállról hát ő se tegye!! Én is itthon vagyok, és nem döglök bele, hogy rendet tegyek, és ételt tegyek a férjem elé, és elmossak utána!

Nekem most ez a dolgom, pont!

Viszont ne becsüld le a házimunkát, az is tud kemény lenni!!

2013. máj. 12. 02:02
 99/167 anonim ***** válasza:
83%

Hát kérdező, ő a feleséged, nem cseléded!Egy tányért te is betudsz tenni a mosogatóba, vagy kaját a mikróba...

És hogy sz.rt sem csinál otthon a főzésen-takarításon kívül? Majd ha azt a sz.rt sem csinálja meg, majd rájönnél hogy az azért nem magától lesz kész!

És hogy beszélsz róla, hogy "sír a szája"?? te nem szereted és nem tiszteled!!!

És te vagy az igénytelen, ha mindent otthagy magad után, mint macska a sz.rát!Feleséged nem csoda ha elhagyja magát, szerintem már belefásult az egészbe.

Hagyd ott, jobbat érdemel nálad!!!

2013. máj. 12. 07:17
 100/167 anonim ***** válasza:
92%

...az én kosztomat eszi...én keresem az ételt a szájába....

Úristen, mekkora BUNKÓ vagy, így beszélni a feleségedről!

És férfi létedre ennyire ki vagy az irodai munkától:)))ó szegény, de sajnállak:))))

Szerintem mutasd meg amiket itt írtál, a feleségednek, hogy észbe kapjon, mekkora paraszt a férje!

Még van ideje normális FÉRFIT találnia!

Előző voltam

2013. máj. 12. 07:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!