A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?
Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.
Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!
ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....
Megkeseredett?? Kanapé-s*ggű, született feleség???
Pszichológiát tanult több diplomás nő vagyok, tökéletes párkapcsolatban élek!
Támadsz, miközben te vagy az elkeseredett, besavanyodott feleség, hiszen már bebeszélték neked, hogy ez a normális, a férjet ki kell szolgálni minden áron. Még akkor is, ha depressziós vagy, ha beteg vagy, mindig, mert ő keresi a pénzt, ő az ÚR a háznál, te meg csak egy eltartott szolga vagy!
NEM ez a normális, NEM mi vagyunk az eltorzult nézetűek, hanem a kérdező és a vele egyetértő szolga-nők!
(Nem beszélve azokról, akik mazochista lelkületűek, azoknak ezzel semmi baja, de akkor sem normális. )
De lassan már úgy érzem, hogy a kérdező írogat más felhasználónevekről, gyanúsan keveset reagál.
Vagy tényleg ennyi nőnek teletömték a fejét, hogy ez a normális, ezt kell csinálni minden áron.. Istenem, szinte mint egy szekta.. Nincs saját gondolatotok, nem mertek nemet mondani a nagyságos uratoknak... Mert ez a feladatotok eltartott szolgaként...
Kanapés.ggű??
121-es, te a kérdezőhöz való nőnek nevezett valami lennél, össze illenétek!
Mindketten hibásak vagytok.Te iszonyú lekezelő hangnemben nyilatkozol a saját feleségedről,nem érezni,hogy tisztelnéd,becsülnéd őt.Én úgy látom,mintha számodra teher lenne,nem pedig szerető társ.
A másik oldala,hogy talán a feleséged nem kommunikál veled megfelelő hangnemben,és bár jogosak a kérései,mégsem a legjobb stílusban adja elő azokat,ami konfliktusforrás.
Az a baj,hogy a ti házasságotokban nincs meg a kölcsönös tisztelet,és szerintem a szerelem is átalakult közönnyé.
125 kihagytad:
Üdvözlettel: Dr Csernus Imre
:))))
#118 "A feleség helyében én azonnal elköltöznék. Hogy hova?? Mondjuk rokonhoz, vagy vissza anyumhoz. Ciki? " - semmi cikit nem látok benne, valószínűleg nagy jót tennél vele a Kérdezőnek, megszabadítanád egy lelkiismereti paradoxontól, ebből eredő terhektől, és nyugodtan élhetné a saját életét...
Neked meg onnantól a szüleid adnák elő, hogy "amíg a mi kenyerünket eszed"... valszeg ennyi történne, és kész.
és napi 8-10 órában jár állást keresni? vagy heti 2-3 interjura megy el s utána pattog?
ez se mindegy.
költsd a pénzed kurv@'ra ő meg azt csinál a segélyével amit akar. hidd el kurv@ után kisimult idegekkel kielégülten boldogan fogsz mosogatni s ételt melegiteni magadnak.
Van férjem, köszi, kicsit késő;) szeretem, lesem a kívánságait, de az eletben egyenranguak vagyunk, ugyanugy számit az én szavam is!!
Nem vagyok a csicskája, én szivesen teszem a dolgom, mert szeretem nagyon!
Nem csodálkozom, hogy ennyi a válás magyarországon, én a régi formát hoztam magammal, ahol nem a nő a ferfi...háziasszony vagyok, nem se.ggétvakaró unatkozó hisztigép, mint itt sokan...
Bocsánat, hogy szeretem a családom:)
Meg valami, utána elhagyom a topicot: nem esik le a gyűrű a kezemről, ha a szennyest a kosárhoz kell vinnem, vagy felmelegiteni egy tányér ételt a férjemnek! Amikor én dolgoztam, ő is megtette, nálunk így megy! Segítünk egymásnak, szerintem ez nem szégyen. De kinek mi.
Na pá boszorkányok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!