Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
 131/167 anonim ***** válasza:
81%
Volt egy periódus, mikor hónapokig nem dolgoztam, mert egy munkahelyre vártam, ahova csak januártól vettek fel. Ez idő alatt is EGYÜTT takarítottunk a férjemmel, nem főztem minden nap, csak mikor kedvem volt, nem voltam a cselédje. Sosem vetette a szemere, mert Ő egy FÉRFI, nem egy elkényesztetett kölyök...
2013. máj. 12. 15:06
 132/167 anonim ***** válasza:
76%
Na, most a kérdező felesége olyat szagol, amilyet szakított. Nem véletlenül választottam én férjnek férfit, és nem picsogó, lusta, trehány, nyavalygós, tehetetlen kis óvodást. A feleség is hibás, mert ezerrel kellene keresnie az állást, nem csak úgy keresgetni, bármit elvállalni, hogy a saját lábára állhasson, hogy ne egy ilyentől függjön.
2013. máj. 12. 15:13
 133/167 anonim ***** válasza:
0%
macsó kell neki aki elveri majd futtatja.
2013. máj. 12. 15:33
 134/167 anonim ***** válasza:
96%
Nem macsó, hanem normális, értelmes, intelligens, felnőtt ember, aki szereti, törődik vele, nem pedig hazaér az irodából és egész nap, még hétvégén is a tévé előtt mereszti a s.ggét. Vannak még ilyenek.
2013. máj. 12. 15:41
 135/167 anonim ***** válasza:
68%
esetleg dolgozzom napi 10 órát irodában ő. vagy ép keressen állást napi 10 órában. Igy napok alatt lenne állása és jogalapja a kötekedésre.
2013. máj. 12. 15:44
 136/167 anonim ***** válasza:
94%
Persze, dolgozzon ÉS keressen egy normális pasit. :) A nők néha megragadnak az ilyen alakok mellett, mert azt hiszik, nem kapnának jobbat, pedig dehogy nem. De lehet, hogy a feleségnek ez így jó. Ki tudja? Én biztos megtennék mindent, hogy kilépjek ebből a helyzetből. Mind munka szempontjából, mind kapcsolat szempontjából. Ha véletlenül nem kamu a kérdés, akkor itt olyan emberekről van szó, akiknek nem értem, mi keresnivalójuk van egymás mellett.
2013. máj. 12. 15:55
 137/167 anonim ***** válasza:
35%

Aki keres állást azzal már nincs ilyen gond. Mert nem a férjén vezeti le a saját lustaságából adódó feszültségét.

Az a baj hogy az illető feleség igy nehéz kidobni a lakásból. A kérdező meg nem hülye hogy otthagyja a saját lakását. Itt jogi kötelék van amit nem lehet egyik napról a másikra megszüntetni. Persze szerintem nincs megtiltva a hozzától hasonló nőknek hogy otthagyjátok az egészet és menjetek a fenébe. Ahogy elnézem a kérdező se könyörög a feleségének. Ugyhogy szabad az út mehet amerre lát élösködni azon aki erre vevő.

2013. máj. 12. 16:04
 138/167 anonim ***** válasza:
85%
Megette a fene, ha egy férj így látja a feleségét. Jóban-rosszban, erre tettetek fogadalmat, vagy nem? A feleséged valószínűleg depressziós, nem belerúgni kellene, hanem megérteni. Mikor beszélgettél vele utoljára? Felhánytorgatod ,hogy te veszed a gyógyszert, és akkor mi van? Erről szól egy házasság, többek között. A házimunka neked semmi? Savanyú a szőlő, szeretnél lelépéni, csak okot keresel most erre.
2013. máj. 12. 16:13
 139/167 anonim ***** válasza:
87%

"Aki keres állást azzal már nincs ilyen gond." A kérdező felesége keres munkát, ezt már írta a kérdező. Hogy mennyire, az más kérdés, nem lehet tudni. A kérdező meg hazamegy, leül a tévé elé, nem képes a saját mocskát a mosogatóba rakni, hétvégén nem csinál semmit, nem foglalkozik a feleségével. Én nem csodálom, ha az asszony hárpia lett, főleg hogy beteg is.

Tényleg nem tudom, mekkora erőfeszítéseket tesz, hogy legyen munkája. Ha kell, én ideiglenesen a rokonoktól is segítséget kérnék, minden ismerőst mozgósítanék, hogy bármilyen munkát találjak és el tudjam hagyni az ilyen kérdezőféle pasit. Tényleg nem kéne beérnie ilyennel. Tapasztalatból beszélek.

Itt olyan sok kérdésben olvasom, hogy beérik az emberek olyan párral, aki mellett elveszítik az önbizalmukat, aki le sem sz.rja őket. Nem kéne, hogy így legyen. Na, de ők tudják.

2013. máj. 12. 16:15
 140/167 anonim ***** válasza:
15%

a kérdező heti 80 óra munk aután nem tesz semmit.

A jóban roszban együtt lett megfogadva igen, nem pedig azt fogadta meg hogy a munkában belefáradt férjébe bele fog kötni.

senki sem tiltotta meg neki hogy megtartsa a fogadalmát.

2013. máj. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!