A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?
Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.
Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!
ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....
Nehogymar a felesegnek kelljen megmelegitenie a ferje ebedet, alljon mar meg a menet! A kedves ferjnek esetleg nincs keze, fogyatekos, vagy nem tudja beinditani a mikrot?? Nehogymar erre faradt legyen, de kerdest meg ki tudjon es valaszolgatnk az ejszaka kozepen!
Undorito, aljas ferfinek nem nevezheto senki vagy, kerdezo!
Én írtam a 102 és 109 válaszokat. Még egy kiegészítő gondolat jutott eszembe. Adva van a sokat dolgozó férfiú és az ő otthon ráérős asszonykája. A férfiú fáradt, figyelmetlen is kissé. Asszonyka jó néven venné, ha figyelmesebb lenne. Még azt is elfogadom, hogy egy tányért legalább a mosogatóba bebassarintani a legnagyobb fáradtság mellet sem kunszt. Nodö!
Akkor asszonypajtásnak szerintem nem fejhangon kellene "kiakadni" és "trehányozni", hanem normálisan megbeszélni, hogy őt ez zavarja és kéri az ő egyszem férjeurát, hogy kicsit legyen rendszeretőbb.
Rám, férfira az udvarias vagy legalábbis kulturált hangnemben itézett kérések körülbelül egymilliószor jobban hatnak mint az elvárás, a követelőzés, pláne, ha fölényes, kioktató, megalázó, minősítő, ítélkező stílusban kapom. Akkor lázadó vagyok.
(Ezalatt nem azt értem, hogy könyörögni kelljen. Nem, csak tárgyilagos, normális hangnemben. Sajnos a ma embere erre egyre kevésbé képes. Pláne még ha úgy is érzi, hogy igaza van... huhuhuhú...)
Es kepzeljetek volt, hogy 14 orat dolgoztam egyhuzamban, megsem vartam el a munkanelkuli ferjemtol, hogy megmelegitse a kajamat!
Nem vagyo fogyatekos, vagy a normalis az lenne, ha a munkanelkuli fel a masik segget is kitorli? Elvegre "egesz nap semmit sem csinal", erre meg biztos raer en meg oooolyan faradt vagyok...
Annyira abszurd ez a helyzet, es egyesek egyetertenek a kerdezovel. BALKAN!!!!
Ezért elválni? Azért az badarság. Ez pont az a konfliktus, amit meg lehet oldani, csak akarni kell.
Nem értem, hogy miért kellene a legkisebb gond miatt is azonnal elválni???
Korábban már írtam, hogy olyan, mintha azért költöznénk ki egy házból, mert koszos az ablak.
#116, én egyébként eléggé probléma-megoldás párti vagyok, de az eddigi válaszok számomra egyértelművé tették, hogy ez az az eset, ahol csak a válástól ébredne fel a t. amazonhad... az az egyetlen eset, ahol nem a férfi jár a jelenleginél még rosszabbul... anélkül jó sansszal az lesz, hogy a nő eltartatja magát a férfivel amig úgy tartja érdeke, aztán ha talált magának biztos állást, pattan.... emberünk meg megszívta...
A másik valószínű koreográfia, hogy belenyomja Kérdezőt egy babóka-projektbe, és onnantól már sokkal nehezebb, és sokkal nagyobb áldozatokkal jár a kimenekülés...
A feleség helyében én azonnal elköltöznék. Hogy hova?? Mondjuk rokonhoz, vagy vissza anyumhoz. Ciki? Miért, az esetleg nem ciki, hogy a feleségnek kéne tényleg a férje hátsóját is kitörölnie?
A szüleim UGYANEZT csinálták!! Anyám annyira mély depresszióba esett, hogy többször próbált öngyilkos lenni, de apám akkor is csak csicskáztatta! Még a használt zsepit sem dobta ki, anyámnak kellett!!!
És ti EZT TÁMOGATJÁTOK azzal, hogy igazat adtok ennek a senkiházinak! GRATULÁLOK!! Éljétek át azt, amit anyám és én is átéltünk egy idióta csicskáztató f@sz miatt!!
102-109-116 vagyok, én nem pártoltam egyiket sem.
Ez egy megoldható konfliktus. A csajnak nem kéne kivetkőzni magából, a pasasnak meg picivel kéne figyelmesebbnek lenni. Ennyi.
De az ilyen pasasok nem változnak meg! Számukra a pénz az élet, nem vetted észre a kérdező kommentjéből? A taxira pénzt ad, atyaééég, ez a minimum, ha már a felesége beteg! Az első oldalakon nem is írt erről, ha annyira aggódna, írna! Ráadásul az is lehet, hogy fájdalmai vannak, akkor meg nehogy már még csicskáztassa a kérdező.
Ennek az embernek a pénz fontosabb, mint a felesége. Persze, spórolni kell, de akkor ne legyen már egy áldás, hogy ad pénzt taxira..
Kedves kérdező, azt hiszem, beláttad, hogy ide nem kell ilyen jellegű kérdést kiirni....sok megkeseredett kanapése.ggű született feleség, akik azt se tudják, mit csináljanak jódolgukban...igazad van, ennyi, ne hagyd, hogy bàrmelyik befolyásoljon!
Ilyenkor szégyellem hogy magyar vagyok és nő....úr isten?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!