Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/167 anonim ***** válasza:
80%

Látom, tegnap este óta 10 oldal válasz keletkezett. Pont ezért egyet sem olvastam el, mert nem akarok sem szajkózni, sem felidegesedni adott esetben képmutató és demagóg kioktató oltogatásokon sem.

Szóval: MINDEGYIKŐTÖKNEK VAN NÉMI IGAZA!!!

Beszélgess vele, kérd meg, hogy nézze el, hogy nagyon fáradt vagy, ezért nem tudsz mindig olyan hibátlan lenni, de nyugtasd meg, hogy szereted, nem áll szándékodban őt semmibe venni, vagy házicselédnek kezelni, de sajnos a fáradtság és a kimerültség ezt hozza ki belőled.

Amit tehetsz, hogy pl. hétvégén főzöl neki, vagy elviszed étterembe, vagy csak kitakarítasz Te, hogy érezze a gondoskodást, érezze, hogy szereted és becsülöd.

A pitiáner zsörtölődő hisztiket viszont építsd le, kérd meg, hogy ezzel ne mérgezze a légkört, de ne "büntesd" őt szexmegvonással. Hidd/higgyétek el, egy kapcsolat sokat kibír, feltéve, hogy a tagok közösen dolgoznak rajta.

Nem tudom volt-e válásra buzdító bejegyzés, de ez nagyon messze van még a válóoktól.

Ezért szétmenni annyira lenne reális, mint azért kiköltözni egy házból, mert koszos az ablak!!!

Nálunk fordítva van. A párom(N) dolgozik két napig 12 órákat és hulla mire hazaér és semmire nem megyek vele. Beájul az ágyba és kész. És én ezért nem piszkálom. Ilyenkor a kutyák ellátása, sétáltatása is az én gondom, igyekszem a lakást is rendben tartani. Aztán szabadnapjain éljük az életünket. Én itthon dolgozom, belefér az időmbe, hogy ilyenkor én álljak helyt.

2013. máj. 12. 07:56
 102/167 anonim ***** válasza:
95%

Nem olvastam végig a válaszokat.

Nem mondom, hogy takaríts, meg mosogass, hisz ha otthon van a feleséged munkanélküliként, akkor igenis, hogy ne essenek ezek a dolgok nehezére, viszont a szennyes tányérodat igazán bele rakhatnád a mosogatóba, vagy ha épp tele van, legalább mellé, a pultra, a szennyes ruháidat kivihetnéd a szennyesládába, ha nem együtt esztek, az étel megmelegítése sem nagy meló. Persze ha épp közvetlen munkából hazaérve akarsz enni, akkor ok, hogy megkéred a feleséged, de egyébként nem. Mégpedig azért írom ezeket, hogy megtehetnéd, mert addig rendben van, hogy a feleséged elvégzi a házimunkát, de amiket te leírsz, az már átmegy cselédbe. Neked most a melóhelyeden van a munkád, neki pedig otthon, viszont ez nem vonja magával, hogy ki is kell szolgálnia, te ott dolgozol, ő otthon. Ennyi erővel ő is elvárhatná, hogy szolgáld ki őt, mert ő is dolgozott a nap folyamán, ő is fáradt.

Ha nem lennének ilyen elvárásaid, és megtennéd azokat az apró mozdulatokat a mosogató felé a tányéroddal, lehet, hogy egy idő után te lepődnél meg legjobban, mikor magától eléd rakná a megmelegített ételt. Mert ha nem elvárás lenne, akkor neki is jól esne, hogy kiszolgálhatja a fáradt férjét, ezzel is segítheti.

2013. máj. 12. 07:58
 103/167 anonim ***** válasza:
95%

Komolyan senkinek sem esett le, hogy kamu?

Ez az ember heti 3-4 nagy port kavaro kerdest ir ki, ugyanilyen undorito hangnemben. A szohasznalat is szinte ugyanaz..

2013. máj. 12. 09:06
 104/167 anonim ***** válasza:
100%

103. vagyok.

Miután megírtam a választ, végig olvastam a többiekét is, így a kérdező kommentjeit is.. Valóban nagyon kamu szaga van. Meg is bántam, hogy válaszra méltattam.

2013. máj. 12. 09:36
 105/167 anonim ***** válasza:
11%

Legalább ti nők, megint leírtátok magatokat! Jól mondta az egyik válaszadó: ha egy munkanélküli férfi támasztana elvárásokat a dolgozó felesége felé, egyből anyáznátok, mert ki kell dobni, élősködő féreg és társai.

Bezzeg, ha a nő munkanélküli, akkor nincs baj, olyankor jön a magyarázat, hogy nehéz elhelyezkedni (Ez igaz!!!), igenis segítsen neki a férfi a háztartásban, sőt vigye étterembe, nyalja ki a valagát fényesre.

Szánalmasak vagytok! Páromnak is felolvastam, milyen válaszok vannak itt 90-100%-asnak mondva, azt mondta, hálát ad az égnek, hogy az ilyen nők messze elkerülik!!!

2013. máj. 12. 10:03
 106/167 anonim ***** válasza:
95%

# 104

Kamu, igen.

Attól függetlenül, ha valaki munkanélküli, és a párja dolgozik, akkor illene rendet tartania otthon. Nekem a barátom volt munkanélküli pár éve, rendesen takarított, főzött, viszont most én vagyok munkanélküli, és természetesen ezek a feladatok rám hárulnak. Ez így van rendjén.

2013. máj. 12. 10:15
 107/167 anonim ***** válasza:
13%
Sok válaszadó nőnek jobb lenne a férjének elmondani a baját és nem a kérdezőn levezetni a férjük okozta feszültséget.
2013. máj. 12. 11:40
 108/167 anonim ***** válasza:
84%

A 102-es, jól lepontozott vagyok.

(Gondolom azért, mert sosem a mainstream szerint írok, hanem a saját véleményemet teszem közzé.)

Engem sosem érdekel, hogy egy kérdés kamu-e vagy sem, időszerű-e avagy csak egy múltbéli dolgot dolgoz fel.

Ha életszerű és felkelti az érdeklődésemet, akkor írok rá.

2013. máj. 12. 11:49
 109/167 anonim ***** válasza:
17%

járjon az asszony állást keresni s igaza lesz.

amig csak otthon lóg addig neked van igazad.

2013. máj. 12. 12:09
 110/167 anonim ***** válasza:
94%

"járjon az asszony állást keresni s igaza lesz." Nem olvastál figyelmesen, jár állásinterjúkra.

Egyébként meg akár otthon van valaki, akár dolgozik, aki ott hagyja maga után a koszos tányérokat, rumlit hagy maga után nem csak úgy elvétve (egyszer-kétszer bárkivel előfordul), hanem rendszeresen, az trehány. Aki pedig semmi fizikai munkát nem végez, mint a kérdező is, és még hétvégén is csak döglik, az lusta. Ehhez nem fér semmi kétség.

2013. máj. 12. 12:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!