Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/167 anonim ***** válasza:
95%
Hátráltat benne??? Akkor válj el! Jobbat érdemel nálad..
2013. máj. 11. 22:21
 52/167 anonim ***** válasza:
89%
Azért mert eltartod, nem jogosít fel arra, hogy cselédnek használd. Kérjed tőle, köszönd meg, nem egy néger rabszolga.
2013. máj. 11. 22:22
 53/167 anonim ***** válasza:
94%
Ez még nem jogosít fel arra, hogy így beszélj róla a háta mögött. Vele beszéld meg a problémákat, de szerintem nektek a válás lenne az ésszerű megoldás. Te ezt a nőt nem szereted, látszik! Ha szeretnéd ezek a "problémák" nem zavarnának, nem írnál így róla, hanem tennél a kapcsolatotok megmentéséért.
 54/167 anonim ***** válasza:
87%

Szedjen ki ételt neked? Megfőzte, nem? Mit vársz? Meg is rágja helyetted?

Inkább cselédet tarts, ne feleséget akarj.

És míg dolgozott, addig részt vettél a házimunkában? Mostál, főztél, takarítottál megosztva a nejeddel? Kétlem. Úgy hogy jobban teszed, ha hallgatsz. Csoda, hogy még nem vált el tőled.

55/167 anonim ***** válasza:
96%

Világos, mint a nap. Ő alkalmazottá vált, mivel te adod az ételt a szájába, így mi jogon mond neked ellent, nemde?

Vagy valóban nincs kezed? Felvetettem, hogy fordítot esetben mi lenne a helyzet. Te ülsz a tv előtt, a párod meló után hazaér, bemegy a konyhába, az asztalon az étel, és bekiabál neked, hogy szedd már ki. Mit reagálnál?

Az ilyen kérdéseket mindig kikerülöd, helyette kritizálod a stílus, unintelligensnek nevezel, pedig néhány érv sokat javíthatna a helyzeten.

2013. máj. 11. 22:23
 56/167 anonim ***** válasza:
95%

Akkor válj el! Mi tart vissza? Az hogy akkor senki se fogja eléd rakni a kaját meg ezentúl fizethetsz a szexért?

Nagy kaland, neked amúgy sem való normális emberi kapcsolat!

Leköpnék magam, ha felrónám a páromnak hogy átmenetileg én tartom el őt. Az idők változnak tudod, de szerelemmel át lehet vészelni a legrosszabbat is. Ja, hogy te ezt nem érted, mert túlságosan alacsony az intelligenciád...

2013. máj. 11. 22:24
 57/167 A kérdező kommentje:

ma 22:21

Beszéltünk igen.

Azt mondja ha annyira szeretnék menni, a munkatársakkal,vagy a barátokkal,menjek nyugodtan (még jó hogy megengedi)

De így egy keresetből nem érti meg,hogy még én se nagyon rázhatom egyedül a rongyot,mert 2x is meg kell gondolnom mire megy el a pénz....most meg ugye ez a vastagbél gyulladása jövőhéten meg tükrözésre (sajnálom igen), én nem tudok menni,dolgozom,így mondtam hogy adok pénzt,hívjon taxit,hogy ne busszal menjen a kórházba,mert koplalnia kell,félő hogy összeesik az úton....szerintem nem vagyok vele szőrős szívű....

58/167 anonim ***** válasza:
82%
Oriasi makja lesz a nonek, ha elhagyod!
 59/167 anonim ***** válasza:
89%

Hát én itt akadtam el.. "hátráltat benne"..

Hogy vagy képes ilyet írni? Akkor válj el!

2013. máj. 11. 22:25
 60/167 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekek, menjünk inkább aludni, ez akkora kamu, mint a ház. Kellően vérlázító ahhoz, hogy ébrentartsa a jónépet.
2013. máj. 11. 22:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!