Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/167 anonim ***** válasza:
97%
Nem is értem, hogy ha valaki ilyeneket ír a feleségéről, hogy képes utána a szemébe nézni? Elmondtad neki is ezeket? Ha nem, akkor szerintem ne itt írogass, hanem legyél vele őszinte, mert a sunyi embereknél nincs undorítóbb!!!
2013. máj. 11. 21:53
 12/167 anonim ***** válasza:
89%

Először is, részben igazad van. Nem kellene téged ilyenekkel szapulnia, amikor ő nem dolgozik, te pedig elég sokat. (Én is itthon vagyok jelenleg és bizony, amikor a párom hazajön, rend fogadja-hiszen van időm takarítani-és a vacsit is szívesen megcsinálom neki. DE! Nem kellene a feleségedről így nyilatkoznod. Hol itt a tisztelet, szeretet? Még ha tényleg fel is idegesít, akkor sem! Azért az, hogy szart sem csinál, az meg erős túlzás! Gondolom főz, bevásárol, takarít. Ezek elég időigényes dolgok ám, nem terem hirtelen a kaja az asztalon..csak megsúgom. Egy komolyabb kaja elkészítése akár három óra is lehet, plusz a bevásárlás, mosogatás, takarítás. El is tud menni vele a nap. Abban, hogy nem figyelsz rá eléggé is lehet valami -főleg ahogy beszélsz róla- abból azt érzem, hogy nem lehetsz valami figyelmes, tapintatos. Gondold át!

Az eligénytelenedés, amennyiben tényleg így van, elég baj. Biztos több oka is van. Próbáltál már szólni neki?!

Azt gondolom mindketten hibásak vagytok, egy kiadós beszélgetés segítene. Ha neki ez olyan nagyon idegesítő, akkor tedd a tányért a mosogatóba. De kérd meg szépen, hogy a kaját melegítse meg neked, mert fáradt vagy. KOMMUNIKÁCIÓ.

2013. máj. 11. 21:54
 13/167 anonim ***** válasza:
15%
Elég gáz a párod, cseréld le egy olyasvalakire, aki nem hárpia.
2013. máj. 11. 21:55
 14/167 anonim ***** válasza:
96%

A trehányság csak ürügy. A valódi baja azzal van, hogy munkanélküli (emiatt önbizalom-problémái vannak), és hogy te elhanyagolod.

Te viszont úgy látod, hogy ő lusta, hiszen egész nap csak otthon van (fel nem foghatod, hogy a depresszió mire képes...), és cseszeget piti dolgokkal. Így aztán egyre messzebb kerültök egymástól.

Párterápia kéne, a feleségednek meló, és odafigyelés egymásra. Különben előbb-utóbb baj lesz belőle.

2013. máj. 11. 21:56
 15/167 anonim ***** válasza:
75%
Édesanyám gyárban dolgozik, állómunka, napi 8 órában, több tíz kilós szivattyúkkal dolgozik, elektromos békát vezet + hozzá nagyon alacsony, szóval fizikailag megterhelő. Hazaér a munkából, betesz egy programot a mosógépbe, leportalanítja a szobámat (neki nem jó, ahogyan én csinálom) mégsem rinyál, hogy FIZIKAILAG el van fáradva... Sőt, valamikor még csinál is valami finom kaját, a napi bevásárlás meg mindennapos.
2013. máj. 11. 21:58
 16/167 anonim ***** válasza:
87%

Én vagyok a gyári dolgozó anyuka!

nem sértődtem meg,naponta van szerencsém bunkó emberekhez,

de azért köszi,és azt hiszem ebben a történetben nem a feleséged a legnagyobb ludas!

2013. máj. 11. 21:58
 17/167 anonim ***** válasza:
19%

Párom is hasonlóan sokat dolgozik, és én jelenleg sajnos szintén munkanélküli vagyok.

Nálam alap, hogy mikor hazajön, várom az ajtóban; mire lezuhanyzik, bekapcsolom a laptopját, mellette tálcán az ebéd, innivaló. Készítek elő neki tiszta ruhát.

Szívesen meglepem sütivel, vagy valami más nasival, mert tudom, hogy stresszes a munkája. Ja és ha végez, kiviszem az edényeket.

Szerintem ez lenne az alap ebben a felállásban.

2013. máj. 11. 21:59
 18/167 anonim ***** válasza:
97%
Nehogy már alap legyen a cselédség...
2013. máj. 11. 22:02
 19/167 A kérdező kommentje:

ma 21:59

Igen pont erről lenne szó!

Nem vagyok bunkó,és szó se róla nem sajnálom,de most ugye az én kosztomat eszi,én fizetem mindenét,most is vastagbél gyulladása van,a gyógyszeri 8 ezer forintba kerültek....pénze ugye nincs....

2013. máj. 11. 22:03
 20/167 anonim ***** válasza:
92%
Remélem a feleséged rádöbben mekkora bakot lőtt veled. Őszintén sajnálom szegényt! Ez a hímsoviniszta duma lehet máshol bejön, de itt nem!
2013. máj. 11. 22:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!