A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?
Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.
Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!
ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....
A mi stílusunk bunkó? Nézzél már magadba ember! Úgy beszélsz a feleségedről mint egy utolsó rongyról!
Szegény asszony... remélem megjön az esze, aztán beadja a válópert.
Kedves tőled, kérdező, de látod, a többi nő 0-ra szavazott. :D De megszoktam, sosem jöttem ki a nőtársaimmal, többek közt épp az ilyen véleményem miatt.
Mi még csak három éve vagyunk együtt, két éve pedig élettársak.
"amikor te ribacozod azt a nőt, akit elvettél, az nem bunkó stílus?"
Úristen!
Mutasd már meg nekem hol írtam azt róla h ribanc?
Kérdező, akik most neked estek, azoknak a nagy része egy fordított felállásban (a férfi munkanélküli, a nő a pénzkereső, és a férfi fogalmaz meg elvárásokat) egyetlen szót válaszolna: lapát.
Annyira el sem olvasták a kérdésedet, hogy még azt is számonkérte valamelyik, hogy törődsz-e a gyerekekkel, amikor a kérdésben leírtad, hogy nincs gyerek... erről ennyit.
(mindamellett én nem a lapátot javaslom, hanem a kommunikációt, mert hát férfi vagyok és nem bősz "tartsunkösszecsajok" amazon)
Csak az a durva, hogy felteszel egy kérdést, amiben csak egyfajta választ fogadsz el. Ezesetben nem értem, minek kérdezted.
Te a párodról beszélhetsz bunkó stílusban, de akik kerek perec megmondják a véleményüket, azokat leoltod. Nem a stílus itt a gond, hanem hogy érveket hoztunk fel, amire nem tudsz reagálni.
Akkor nem jol valasztottal szerintem.
Mert a 18-as valaszolo hogy ugy mondjam "Szuletett feleseg".
A te felesegednek pedig hianyzik a munka, ot valojaban frusztralja, h nem dolgozik. Regen milyen volt a kapcsolatotok? Azota vannak gondok, miota munkanelkuli?
ma 22:15
Ne adj mások véleményére!
Engem se értenek meg,unintelligens emberek!
Az zavar,tudja hogy dolgozom,tudja hogy én keresem az ételt a szájába,és akkor folyton,minden áldott nap beszól valamit: "ezt igazán elrakhatnád,neked is van kezed!"
kérem hogy szedjen ki egy tál ételt, "drágám neked is van kezed,látod hogy a tv-t nézem!"
ma 22:17
Én sajnálom hogy munkanélküli,de sajnálatból nem lehet együtt élni valakivel,szeretnék én is eljárni szórakozni,meg dolgozom érte...ő meg hátráltat ebben.
Beszéltél már vele erről? Mit mond?
Amúgy nem értem, minek házasodtál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!