Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem jogosan van...

A feleségem jogosan van kiakadva, vagy trehány vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 9-10 órát dolgozom,egy irodában,(nem csak és kizárólag számítógép előtt vagyok,van hogy egész nap iratokkal,dokumentumokkal rohangálok) ha hazamegyek,annyira ki vagyok fáradva szellemileg,hogy szinte semmihez sincs kedvem,csak megebédelni, venni egy meleg fürdőt, majd befeküdni az ágyba estére,és bámulni a tv-t.

Na már most,a feleségem az elmúlt időben,meg az őrületbe kerget,tehát ilyen pitiáner dolgok miatt kötekedik velem,hogy a tányért mindig tegyem a mosogatóba,reggel ne hagyjam ott a tálcát az asztalon,ha hideg az étel,melegítsem fel magamnak!

ő munkanélküli,tehát sz.rt sem csinál itthon a főzés,takarításon kívül,gyerekek nincsenek,én tartom el,mégis folyton sír a szája,hogy néha hétvégenként elmoshatnám a tányérokat,hogy nem figyelek oda rá.....valamivel sikeresen folyton sikeresen felidegesít,viszont magára már alig ad,eligénytelenedett,és sokszor azért nincs kedvem a szexhez vele,mert már nem kívánom úgy mint régen,ez van sajnos.....

2013. máj. 11. 21:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/167 anonim ***** válasza:
86%

Csak én nem értem, hogy ha 9-10 órát dolgozol, akkor hogyan is érsz haza ebédre?

Egyébként amilyen bunkó stílusban beszélsz a feleségedről, az vérlázító. Gusztustalan egy pasi vagy. Azt csodálom, hogy az asszony nem hagyott még faképnél.

Meg azért ne gyere már azzal, hogy 9-10 óra irodai munka után olyan hullavagy, hogy semmire se vagy képes már. Te is tudsz ám rinyálni, mint egy hisztis kislány. Magadba is nézhetnél egy kicsit, mielőtt a másikról ilyen szörnyen alpári stílusban nyilatkozol.

Bár attól tartok, hogy sajnos fel sem fogod, hogy mennyire megengedhetetelen ez a hangnem. Ez itt a fő probléma.

2013. máj. 11. 22:10
 32/167 anonim ***** válasza:
89%

Mit értesz azalatt, hogy nincs látszatja?

Ha az elmúlt 3-4-5 évben nem voltál munkanélküli, akkor halvány lila f.ngod nincs arról, milyen nehéz ma munkát találni. Most persze nagyra vagy a naaagy komoly munkáddal, amiben annyira kifáradsz, hogy az evőeszköz is kiesik a kezedből az asztalnál. Gondolom, cs.szi a csőröd, hogy eltartod azt a gonosz némbert, és azt hiszed, hogy ezzel ő fizetséggel tartozik, magyarán fényesre kell nyalnia a s.gged. Mint mondtad, megcsinál mindent, de ezenfelül még pofázik is a r.banc, olyan egetverő dolgokat kér tőled, hogy tett a mosogatóba a tányért. Ő tiszteletet kér tőled. Mert ez már a tisztelet kérdéskörébe tartozik. Hogy nem úgy állok fel az asztaltól, hogy "na te mosogassál el, ha már etetlek". Mert nagyjából ez van nálatok.

Fordított esetben, ha te lennél munkanélküli, megcsinálnál mindent, amit most te elvársz tőle? Ugye hogy nem, mert az női munka.

Semmi tisztelet egymás felé, és amint nem keres, nem öltözik csinosan, és maga alatt van, már rögtön tehernek érzed. Ez számodra a házasság? Mert ha igen, akkor ezt az intézményt nem neked találták ki.

33/167 anonim ***** válasza:
90%
A házasság erről szól. Jóban, rosszban. Ha nem gondoltad komolyan, minek fogadtad meg? Vagy mit gondoltál, sosem lesznek nehézségek?
 34/167 anonim ***** válasza:
12%

"Csak én nem értem, hogy ha 9-10 órát dolgozol, akkor hogyan is érsz haza ebédre? "

Talán az ebédet eszi meg délután 4-5 tájban? Istenem, ehhez sok ész kell...

2013. máj. 11. 22:11
 35/167 anonim ***** válasza:
15%

"Csak én nem értem, hogy ha 9-10 órát dolgozol, akkor hogyan is érsz haza ebédre? "

Közel lakik a munkahelyéhez?

2013. máj. 11. 22:12
 36/167 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 9-10 óra irodai munka után 4-kor ebédel, aztán fekszik az ágyban. Aha, hihető.
 37/167 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező,

ha te szereted a feleségedet, akkor eszedbe sincs ilyen buta dolgokat firgálgatni róla és megest panaszkodni. Igen, egy keresetből él az ember, ha úgy hozza a sors.

Nem kívánom neked, hogy megtudd, mit érez az az ember, aki beteg lesz vagy munkanélküli és a másiknak kell eltartania őt. De van ilyen, és hidd el, nem kellemes. Látni kéne a másik oldalt is.

Valójában SEMMIT nem adsz a feleségednek, de MINDENT elvársz tőle és mindenért ő a hibás. Hát bizony én is elválnék tőled - nyílán ő is örömest elválna, de nem teheti, mert rád van utalva. Az meg aztán a legpocsékabb érzés, amikor az ember utálja a másikat, de hozzá van kötve, muszájból. Nem csoda, ha cseszeget, mert úgy látom, te aztán meg is dolgozol érte.

38/167 A kérdező kommentje:

ma 22:10 nekem ebédelésnek számít,mivel(elvileg) meleg ételt fogyasztok....

a többi kérdésedre meg nem válaszolnék,kissé bunkó a stílus....

39/167 anonim ***** válasza:
96%
Mert amikor te ribacozod azt a nőt, akit elvettél, az nem bunkó stílus?
2013. máj. 11. 22:13
 40/167 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ferj! Ha fontos a feleseged, bar nem igy latom, ajanlom figyelmedbe a 15-os valaszat!

Azert, mert en ugyanezen mentem keresztul! Elvesztettem a munkam, depresszios lettem, befordultam, aztan a parom is eltavolodott tolem.

Vegul o elhagyott engem, igy egyedul kellett talpraallnom, magamra hagyott a bajban. Kb ugyanigy beszelt rolam masoknak. Most kezdek igazan magamra talalni. Tobb allasajanlatot kaptam a napokban, szoval alakulok. :) De benne melysegesen csalodtam, amiert elhagyott a bajban es soha tobbe nem kell nekem.

Ha fontos, mozduljatok ki, csinaljatok kozos programot. Vagy emlitsd meg neki, h regen hogy tetszett a haja, nem gondolkodott-e rajta, h megint olyan legyen stb.

2013. máj. 11. 22:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!