Mikor mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Hogyan?
A barátommal 2 és fél éve együtt vagyunk,ő 26 éves,én 18 vagyok.Tegnap megtudtam,hogy terhes vagyok és nem tudom,hogy mondjam meg a szüleimnek.Nem rajonganak a barátomért (szó szerint utálják),szóval 99% esély van arra,hogy nem fognak ugrálni örömükben.
De mi szeretnénk a babát és ebben nem befolyásolhatnak a szüleim sem.
Csak nem tudom,hogy mikor mondjam el nekik és egyáltalán hogyan...Így is sokat vitázunk,ráadásul a házasságuk sem valami jó mostanában.
Szerintem még tapasztalatlanok vagytok ehhez.
Ti még együtt sem laktatok. Nem véletlenül alakult ki az a mondás, hogy lakva ismered meg a másikat. +
Gyerek eléggé megkavarja a kapcsolatokat, egy új dolog amihez alkalmazkodni kell.
Kettő együtt rettentő rázós lesz.
Gyerek érdekében kívánom, hogy tényleg összeillő érett pár legyetek.
Az utolsó kommentjeid alapján azt gondolom, hogy akkor mégsem akar kisajátítani, hanem csak felajánlotta, hogy ne dolgozz.
Én a helyedben akkor is bővíteném a tudásom, ha már otthon ülök. Amíg a babát várod, úgyis lesz arra időd, hogy kicsit frissítsd az agyad is, mert nem is lenne jó ha befásulnál.Én ajánlottam az idegen nyelveket.:)
A szüleid egyébként milyenek? Egyéb más dolgokra hogyan szoktak reagálni? Hirtelen haragúak?
Csak azért kérdezem ezeket, hogy én ehhez mérten választanám meg a további terveim közlését:)
"több munka lehetőségem volt mint egy diplomásnak mivel neki több fizut kell adni..."
Ez baromság, mert a diplomásoknak csak olyan állás esetén kell többet adni, ahol az elvégzett iskola az állással összefüggő "témájú". Vagyis egy magyartanár nem fog a mekiben magasabb órabért kapni a diplomája miatt. De mondjuk újságíróként már lehet, hogy többet kapna, mint egy okj média szakos.
hát amiket írtál, az egy tipikus bántalmazó minta, az első időkből.
a baba meg jól összeköt titeket végleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!