Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjam el a szüleimnek,...

Mikor mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Hogyan?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 és fél éve együtt vagyunk,ő 26 éves,én 18 vagyok.Tegnap megtudtam,hogy terhes vagyok és nem tudom,hogy mondjam meg a szüleimnek.Nem rajonganak a barátomért (szó szerint utálják),szóval 99% esély van arra,hogy nem fognak ugrálni örömükben.

De mi szeretnénk a babát és ebben nem befolyásolhatnak a szüleim sem.

Csak nem tudom,hogy mikor mondjam el nekik és egyáltalán hogyan...Így is sokat vitázunk,ráadásul a házasságuk sem valami jó mostanában.

2013. ápr. 12. 11:23
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
77%
41: azért nem mindenhol ez a helyzet... ahol nincs érettségis "tesó" (és azért nem ez az átlag), ott az egyetemet végzettnek van előnye, ahogy az normális.
2013. ápr. 12. 15:10
 42/58 anonim ***** válasza:
68%
A diplomások között a legkisebb a munkanélküliség, ezért bukik az elv.
2013. ápr. 12. 15:12
 43/58 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáfűzném: diplomával dolgozhatok gyárban, Mekiben, segédmunkásként de normális diplomás állásban is.

Visszafelé ez nem működik, 0 végzettséggel nem valószínű, hogy normális munkát kapok.

Ennyi a különbség.

Sokkal több a lehetőség.

2013. ápr. 12. 15:38
 44/58 anonim ***** válasza:
30%

Legyen,buta vagyok,ha akarod,de akkor se semmi közöd ahhoz,h mit fog csinálni az életével,főleg,h senki nem kérdezte. Amúgy vigyázz a sok bogyóval,árthat.

Visszatérve ehhez a suli dologhoz,én egy szóval nem mondtam azt,h senki ne menjen egyetemre,v hasonló,azt sem,h kizárt,h vki kap rendes munkát,DE sajnos nem olyan világban élünk,ahol ezt megbecsülik,viszont vannak kivételek. A kérdező meg majd eldönti,h tanul e v sem,emlitette is,h szeretne,de azt meg sem halljátok,más emberek is elvégezték az egyetemet gyerek(ek) mellett.

2013. ápr. 12. 16:14
 45/58 anonim válasza:
28%
Mire megy otthon a legtöbbje a diplomájával??azt mondod több a lehetősége mert elmehet mekibe,butikba gyárba stb meg amire diplomája van oda is dolgozni.Hát én nem így látom... nincs diplomám még is több munka lehetőségem volt mint egy diplomásnak mivel neki több fizut kell adni...én nekem csak egy szakmám van de még is ott ült mellettem a másik kasszában a kolleganőm 2 diplomával és kevesebb fizetéssel... akkor megkérdezném minek is baszott el 7 évet iskolában és egy valóg pénzt 80.000 ft ért / hó ( most már ki ment külföldre mert nem bírt otthon elhelyezkedni) És rengeteg imserősőm van így.Mert most azt mondod mennyi helyre elmehet de amikor majd 3 műszakba vagy pultosnak kell állnod akkor meg azon fogsz állandón bosszankodni mennyit tanultál és hova jutottál!
2013. ápr. 12. 17:51
 46/58 anonim ***** válasza:
88%

kérdező nem reagál!?

Én a helyedben nem haragítanám magamra szüleim, mert ők lesznek azok, akik befogadnak majd a pici babával, ha bármi nem klappol a pasiddal...

2013. ápr. 12. 18:56
 47/58 anonim ***** válasza:
49%

Volt itt a múltkorában egy kérdés,szintén egy pénzes apukáról szólt.Nagyon boldog életük volt,mag a baba meg nem született.Anyuka már a kórházból írt,hogy a férje bejött meglátogatni őket és közölte,hogy akkor itt van vége,neki csak a gyerek kellett.Anyukának persze semmije nem volt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. ápr. 12. 20:04
 48/58 anonim ***** válasza:
45%

utolsó:

arról a kérdésről kiderült hogy kamu!

minél hamarabb, ha felnőtt vagy a gyerekvállaláshoz, akkor az elmondáshoz is legyél

2013. ápr. 12. 20:44
 49/58 anonim ***** válasza:
63%
Én is 16 voltam, mikor összejöttem a 22 éves barátommal. Ő is nagy nőcsábász volt előttem, nem is vártam, hogy túl komoly lesz a kapcsolatunk, de tetszett, ezért összejöttem vele. Aztán ahelyett, hogy megcsalt volna, vagy elhagy 2 hónap után, szépen teltek a hónapok, félévek, évek, és még mindig velem volt. Nem járt már el szórakozni, nem ivott, leszokott a cigiről. Megváltozott. Én sem hittem, hogy van ilyen, de van. Szintén 18 évesen teherbe estem óvszer mellett. A szüleim imádták a barátomat, mégsem repestek az örömtől, ahogy mi sem. Mi elvetettük, mert én akkor mentem főiskolára, a barátomnak sem volt aktuális a gyerek dolog. Még mindig együtt vagyunk, és sokkal jobb a kapcsolatunk és az életünk a gyerek nélkül, mintha itt lenne. Szerintem hülyeséget csinálsz, de az eredeti kérdésre is válaszolok: állj eléjük a bőröndjeiddel és közöld, hogy ma este már a párodnál alszol, mert közös életet kezdtek a közös gyereketekkel. Várd meg a reakciókat, aztán attól függően, hogy mi lesz, adj nekik egy cuppanóst (vagy ne), és sétálj ki az ajtón.
2013. ápr. 12. 20:56
 50/58 A kérdező kommentje:

A barátom nem azt ellenzi,hogy tanulják bármit is,csak mondta,hogy nem kell dolgoznom,ha nem akarok és ő is jobban örülne,ha rá és a gyerekünkre lenne elég időm.Nem akar bezárva tartani meg semmi ilyesmi.

Tudom,hogy nagyon félt és néha tényleg túlzásba viszi az aggódást,de elfogadom,mert tudom,hogy milyen.

Már vett néhány drága dolgot és egyik veszekedésünk alkalmával sem vágta a fejemhez,hogy miket kapok tőle,pedig olyankor elég durva vitáink szoktak lenni.

A baba nem miatta csúszott be,úgyhogy kétlem,hogy bármilyen sötét terve lenne velem/velünk.

Nem akarok én magamra haragítani senkit,de ha választanom kéne a szüleim és a barátom között,elég biztos,hogy a barátomat választanám...

2013. ápr. 12. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!