Mikor mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Hogyan?
A barátommal 2 és fél éve együtt vagyunk,ő 26 éves,én 18 vagyok.Tegnap megtudtam,hogy terhes vagyok és nem tudom,hogy mondjam meg a szüleimnek.Nem rajonganak a barátomért (szó szerint utálják),szóval 99% esély van arra,hogy nem fognak ugrálni örömükben.
De mi szeretnénk a babát és ebben nem befolyásolhatnak a szüleim sem.
Csak nem tudom,hogy mikor mondjam el nekik és egyáltalán hogyan...Így is sokat vitázunk,ráadásul a házasságuk sem valami jó mostanában.
Hozzáfűzném: diplomával dolgozhatok gyárban, Mekiben, segédmunkásként de normális diplomás állásban is.
Visszafelé ez nem működik, 0 végzettséggel nem valószínű, hogy normális munkát kapok.
Ennyi a különbség.
Sokkal több a lehetőség.
Legyen,buta vagyok,ha akarod,de akkor se semmi közöd ahhoz,h mit fog csinálni az életével,főleg,h senki nem kérdezte. Amúgy vigyázz a sok bogyóval,árthat.
Visszatérve ehhez a suli dologhoz,én egy szóval nem mondtam azt,h senki ne menjen egyetemre,v hasonló,azt sem,h kizárt,h vki kap rendes munkát,DE sajnos nem olyan világban élünk,ahol ezt megbecsülik,viszont vannak kivételek. A kérdező meg majd eldönti,h tanul e v sem,emlitette is,h szeretne,de azt meg sem halljátok,más emberek is elvégezték az egyetemet gyerek(ek) mellett.
kérdező nem reagál!?
Én a helyedben nem haragítanám magamra szüleim, mert ők lesznek azok, akik befogadnak majd a pici babával, ha bármi nem klappol a pasiddal...
Volt itt a múltkorában egy kérdés,szintén egy pénzes apukáról szólt.Nagyon boldog életük volt,mag a baba meg nem született.Anyuka már a kórházból írt,hogy a férje bejött meglátogatni őket és közölte,hogy akkor itt van vége,neki csak a gyerek kellett.Anyukának persze semmije nem volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
utolsó:
arról a kérdésről kiderült hogy kamu!
minél hamarabb, ha felnőtt vagy a gyerekvállaláshoz, akkor az elmondáshoz is legyél
A barátom nem azt ellenzi,hogy tanulják bármit is,csak mondta,hogy nem kell dolgoznom,ha nem akarok és ő is jobban örülne,ha rá és a gyerekünkre lenne elég időm.Nem akar bezárva tartani meg semmi ilyesmi.
Tudom,hogy nagyon félt és néha tényleg túlzásba viszi az aggódást,de elfogadom,mert tudom,hogy milyen.
Már vett néhány drága dolgot és egyik veszekedésünk alkalmával sem vágta a fejemhez,hogy miket kapok tőle,pedig olyankor elég durva vitáink szoktak lenni.
A baba nem miatta csúszott be,úgyhogy kétlem,hogy bármilyen sötét terve lenne velem/velünk.
Nem akarok én magamra haragítani senkit,de ha választanom kéne a szüleim és a barátom között,elég biztos,hogy a barátomat választanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!