Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Ugye bele fognak törődni, hogy megtartom? 18/L
Figyelt kérdés
Ismerem anyukámat. Egyszer volt már olyan, hogy nem jött meg és azt hittem terhes vagyok de ez egy éve volt. Akkor 17 voltam és anya azt mondta hogy el kell vetetnem de akkor sem akartam. Azt mondtam neki, hogy nem cipelhet el erőszakkal abortuszra. Erre azt mondta ez igaz. Viszont most már 18 éves vagyok ,felnőtt ember. Ha meg akarom tartani a babámat akkor senki nem akadályozhat meg benne. A barátom örül neki, és azt mondta a szülei mellettünk állnának. Anya is csak nem tudom megbékél e azzal, hogy meg akarom tartani.2013. márc. 5. 17:30
1/15 anonim válasza:
előbb utóbb úgyis bele törődik,szeretni fogja a babát hidd el,de légy vele türelmes
2/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a választ! :)
2013. márc. 5. 17:37
3/15 anonim válasza:
mindenképp bele fog törődni csak kell neki egy kis idő.
4/15 anonim válasza:
Biztos bele fog törődni és meg fog békélni a gondolattal, hogy nagymama lesz, csak idő kell neki.
5/15 anonim válasza:
Hidd el, ha ott lesz a kezében a kisunokája egyből átkapcsol nagyiüzemmódba :-)
6/15 anonim válasza:
Azért nem lehet arra alapozni, hogy a szüleid, vagy a párod szülei fogják eltartani a babát.:) Amennyiben legalább megpróbálsz hozzátenni te is a dologhoz, biztosan megbékélnek idővel.:) Majd írd meg, hogy mik voltak a reakciók! Lehet, hogy olyan reakciók lesznek, amikre nem is számítasz.;) Sok sikert!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a bíztatást. :) Nem támaszkodom arra, csak azért jó tudni hogy segítenek ha kell. Van félretett pénzünk a barátommal, ő dolgozni is fog suli mellett úgyhogy nem kell annyira a szüleinkre támaszkodni!
2013. márc. 5. 18:25
8/15 anonim válasza:
Ú, ez így sztem elég rossz érv, hogy úgysem tudsz ellene mit tenni, mert nagykorú vagyok.
Próbáld meg neki elmagyarázni, hogy vágysz arra a babára, és nem bocsátanád meg magadnak-neki (ha ő erőszakoskodik), hogyha elvetetnéd, és hogy meg fogtok tenni mindent, hogy a babának szükséges körülményeket megteremtsétek, és bízol benne, hogy elfogadja a döntésedet.
Sok szerencsét :)
9/15 anonim válasza:
Megfogják szeretni azt a babát. Először lehet, hogy mérgesek lesznek. Mikor akarod elmondani?
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor szeretném elmondani nekik ha voltam orvosnál és 100%-ig biztos, hogy baba van. :) Nem hiszem, hogy erőszakoskodna. De ha ő nem akarja akkor is megtartom mert ez az én gyerekem, és meg tudok állni a saját lábamon is ha arra lesz szükség. Felnőtt vagyok és tudok önállóan gondolkodni! :)
2013. márc. 5. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!