Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Ugye bele fognak törődni, hogy megtartom? 18/L
Szia :) csak picit képviselném az anyukád (vélt) okait. Persze megtarthatod és anyukád biztosan nagyon boldog nagymama lesz....de biztosan a legjobbat akarta neked azzal, hogy azt mondta, nem tarthatod meg. Nem tudom miből éltek, mennyit keres a párod. Tudod ezek nem szavak, valóban fontos dolgok az életben. Tudod lehet turkálóból is öltözni, és lehet új ruhákba is járni. Csodás érzés, amikor a gyermeked megkíván valamit és te azonnal meg tudod venni.....
Szóval nem légből kapott beszéd az, amikor az anyagiakra alapozza valaki a családtervezést. Anyának lenni csodás, főleg, ha a kapcsolatodat a pároddal nem árnyékolja be a pénztelenség, a sorozatos viták. Jól gondold meg! Nem, hidd el nem vagy még felelősségteljes felnőtt ember 18 évesen....nem bántás képen mondom, annó én is azt hittem.
De tartsd meg a babád, ha vágysz az anyaságra:) csodás lesz, minden nehézségével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!