Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok? Ugye bele fognak törődni, hogy megtartom? 18/L

Figyelt kérdés
Ismerem anyukámat. Egyszer volt már olyan, hogy nem jött meg és azt hittem terhes vagyok de ez egy éve volt. Akkor 17 voltam és anya azt mondta hogy el kell vetetnem de akkor sem akartam. Azt mondtam neki, hogy nem cipelhet el erőszakkal abortuszra. Erre azt mondta ez igaz. Viszont most már 18 éves vagyok ,felnőtt ember. Ha meg akarom tartani a babámat akkor senki nem akadályozhat meg benne. A barátom örül neki, és azt mondta a szülei mellettünk állnának. Anya is csak nem tudom megbékél e azzal, hogy meg akarom tartani.

2013. márc. 5. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Szia :) csak picit képviselném az anyukád (vélt) okait. Persze megtarthatod és anyukád biztosan nagyon boldog nagymama lesz....de biztosan a legjobbat akarta neked azzal, hogy azt mondta, nem tarthatod meg. Nem tudom miből éltek, mennyit keres a párod. Tudod ezek nem szavak, valóban fontos dolgok az életben. Tudod lehet turkálóból is öltözni, és lehet új ruhákba is járni. Csodás érzés, amikor a gyermeked megkíván valamit és te azonnal meg tudod venni.....

Szóval nem légből kapott beszéd az, amikor az anyagiakra alapozza valaki a családtervezést. Anyának lenni csodás, főleg, ha a kapcsolatodat a pároddal nem árnyékolja be a pénztelenség, a sorozatos viták. Jól gondold meg! Nem, hidd el nem vagy még felelősségteljes felnőtt ember 18 évesen....nem bántás képen mondom, annó én is azt hittem.

De tartsd meg a babád, ha vágysz az anyaságra:) csodás lesz, minden nehézségével együtt.

2013. márc. 5. 20:52
 12/15 A kérdező kommentje:
A babát mindenképpen megtartom! A pénz nálunk nem akadály. Elég jól élünk úgyhogy azzal nem lesz gond. Remélem a szüleim megértik a döntésemet!
2013. márc. 6. 16:48
 13/15 anonim válasza:
38%
szia:) elmondtad? én 17 éves vagyok, májusba töltöm a 18. életévemet, és 8 hetes terhes vagyok, én is féltem elmondani, de én apámnak. anyukám a nővéremiet 18 évesen szülte, nagyon örült amikor mondtam hogy babát várok, én fogamzás gátló mellett estem teherbe! vettem egy nagy levegőt, apukám elé álltam és meg mondtam hogy 7 hetes terhes vagyok, ez volt 1 hete, első reakciója az volt hogy megölelt és körbe telefonálta a családot hogy nagyapa lesz! pedig nekem apukám eléggé mondta hogy ha 25 éves korom elött terhes leszek, nem támogat. most meg még nem is tudjuk kisfiu vagy kislány lesz, de már macerál hogy menjük baba ruhát venni:)
2013. ápr. 21. 11:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked! :) Nekem sajnos nem maradt meg a baba! :(
2013. máj. 24. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Majd még lehet babátok.:)
2013. máj. 24. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!